2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa bugün benim kuzenimin eşi de söyledi de ben takamam korkarım dedim. Ama ayak bileğine falan takınca da oluyosa takarım bak. Boyna takmak sakıncalı gibi geliyo bana allah korusun ne oluurr ne olmaz.

Bebek günlüğü tutmak istiyorum..özel günleri ,duygusal anlar vs ..fotoğrafta koyabileceğim bi defter...

Eee nerdennnn alsammmm nasılll alsam...
Eyyy milleeettt
Ben bunu almıştım hamileyken pembee, ilkleri fln var,foto koyma yeri de var, senin yazabileceğin boş sayfalarda mevcut.ben kullanıyorum, yazıyorum bazen, güzel bir anı olacak inşallah
ama ben daha ucuza almıştım,indirim vardı o zaman, şimdi artmış fiyatı

Eklentiler

• Screenshot_20160520-002645.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 50
Benimki donuyor zatenbugun yere battaniye serdim kalin yatirdim mutfaga gittim geldim ki yuz üstü duruyo sonradan düşünüyorum acaba ben mi koydum diye brnim eltimin kizi poposuyka ziplaya ziplaya gidiyordu brnim buyukte 6 aylıkken emeklediinşallah abisine ceker

ay yerım onu yaa maşallah dönüyordur belkide sen şaşırıyorsun ben mi koydum diye öp yerimeee inşallah nekadr çabuk emeklerlerse okadar rahat okur kızlar benımkı hep kucak ıstıyor yoksa

ay yerım onu yaa maşallah dönüyordur belkide sen şaşırıyorsun ben mi koydum diye öp yerimeee inşallah nekadr çabuk emeklerlerse okadar rahat okur kızlar benımkı hep kucak ıstıyor yoksa
Donuyor canim duz koydum gittim çünkü bes dakika bike kalnadim mutfakta bizimki acekeci valla sende öp canim olsun sagkiklari olsun yeter

Aynı şeyi kaç gündür bende düşünüyorum, araştırıyordum herkes yararlı olduğunu söylüyor, bende alcam sanırım..ben bir de şu salyalardan bıktım, durmadan üst değiştiriyorum

illa kıyas olacak ya

selam anneler, gezdik geldik. öğlen süt sagmıstım 1 saat önce de sagıp birleştirdim içirdim minnoşa ve altını doldurdu.
kakanın karnının doyup doymamasıyla alakası yok derler ama bence var
çünkü dün de aynı şey oldu, sağdıgım sütü verdim ve bolca kaka yaptı.

yarın doktora whatsaaptan yazıcam belkı devam sütü önerir
ek gıdaya başlayana kadar yani 1 ay, günde 1-2 kez kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…