2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bugün tatil diye benim kuzen kızına mevlüt okutuyodu bizimkinden 1 ay küçük hadi gidelim dedik biz de. Yavrum orda 3 saat boyunca aralıksız ağladı ama nasıl ağlamak böyle boğazını yırta yırta. Bi yarım saat uyudu zorla sonra aynen devam. Boş bi oda buldum hiç çıkmadık ordan. Bi de o halde millet geliyo kucağına alıp sevmeye çalışıyolar. Ulan çocuk kendini yırtıyo bi düşün yakamızdan yookk. Kimi diyo bunun iyeesi batmış o nooluyosa kimi diyo gazı var otu var b*ku var. Ben biliyorum yawru ortamdan rahatsız evde bissürü karı. Sevmiyo işte anlamıyolar. Artık kocişi aradım hemmen gel bizi götür diye. Evin kapısından çıktık yavrum sustu. O kadar çok ağlamıştı ki bizim eve gelene kadar hala iç çekti. Evde iyiydik tabi bi sıkıntı yok şükür. Dışarlarda avmlerde gezerken bişi yok pek mutlu etrafa gülücükler saçıyo ammaa böyle ortamları sevmiyo işte napalm. Aaayyyh gittiğime gideceğime bin pişman oldum. Kocişle tatilimiz de b*k oldu :))

Anneler gününde minik kızımın 40 dereceye yükselen ateşi nedeniyle 4 gun hastanede yattık.
Cok sukur iyiyiz simdi.
Ayni odadaki engelli çocuklarına bakan eli öpülesi anneleri görünce artık kuzumun hiçbir zorluğuna sabırsızlık gostermiyorum.
Canları sağolsun da varsın zayif olsun, ya da az uyusun...
Bugün minnosum ilk kez kahkahalarla guldu bana :) dünyalar benim oldu, bayramim tam bayram oldu :)
Bütün bebisleri operim, koklarim...

Geçenlerde ufak bi trafik kazası ihtimali atlattık yani yandaki arabaya ne halt olduysa üstümüze kırdı çarpacaktı nerdeyse zor kurtulduk. O saniyeler içerisinde onlarca düşünce geçti aklımdan bebeğimle ilgili. Ya ona bişiy olursa allahım nasıl dayanırım, ya bana bişiy olursa bebeğim annesiz mi kalacak. Ay bu annelik ne kadar zormuş. Eskiden sağlığıma da pek önem vermezdim şimdi sırf oğluşum için dikkat etmeye çalışıyorum.

Nedrn yapılmıyor acaba. Aşıda yaşanılan ülke, hastalığın görülme sıklığı gibi bir çok şey etkendir mutlaka. Hatta her ülkenin farklı olabilir. Araştırıp karar verirsin canım.

Gec
Gecmis olsun canim sllahimiza şükür onlsunki saglikli evlatlarimiz va r

Bayanlar bebeginizin bingildagi TAMAMEN kapandimi.benim kizinki kapanmis.hic bosluk yok.normalmi acaba
Bu kadar erken kapanmamalı diye biliyorum ama endişelenmeyin belki de önemli bir durum değildir. Yine de bir sağlık ocağına ya da çocuk dr na danışmakta fayda vardır diye düşünüyorum. Problem olmaz inşallah.

Bebek günlüğü tutmak istiyorum..özel günleri ,duygusal anlar vs ..fotoğrafta koyabileceğim bi defter...

Eee nerdennnn alsammmm nasılll alsam...
Eyyy milleeettt
Boş bir defter, ve ayrıca kucuk bir albüm yapmayı tercih ediyorum kendi adıma...
Hazir olanlar ya yetersiz ya da luzumsuz bölümler icerebiliyor.

Bayanlar bebeginizin bingildagi TAMAMEN kapandimi.benim kizinki kapanmis.hic bosluk yok.normalmi acaba
Endişe etme, takip ediliyor diye biliyorum.
Bir öğretmen arkadaşımın kızının 4 aylıkken kapanmış bebekken. Takip edilece demişler, biraz da korkutmuslar. Ama beyin gelişimine hicbir zarari olmamış. Geçen yıl bilgisayar müh.oldu bu bebek büyüdü de..

Na
kızlar merhabalar ... bugun oğluş emekledi 4. bucuk aylık olduk bız :)
Maşallah nasil yani ay cok sasirdim su an bayagi izlerini uzerine gittimi yoksa dondu falan mi kusura bakma gercekten cok sasirdim merakimdan soruyorum ilk defa duydumdacok sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…