- 9 Mart 2015
- 753
- 989
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.041
Na
Maşallahnasil yani ay cok sasirdim su an bayagi izlerini uzerine gittimi yoksa dondu falan mi kusura bakma gercekten cok sasirdim merakimdan soruyorum ilk defa duydumda cok sevindim senin adina
Maşallah :) Bizimki yüzüstü yatmıyo bile kıyametleri kaparıyo rahatına pek düşkün paşam nasıl emekleyecekse. Amaa hiç yatmak istemiyo ya oturcak ya ayağa kalkacak. Bi de sevindirik oluyo ki ay bak ben kendimi kaldırıp oturuyorum yok ayağa kalkıyorum diye :))kızlar merhabalar ... bugun oğluş emekledi 4. bucuk aylık olduk bız :)
Kızlar gunduz ayağınızda sallayıp bebek uyuduktan sonra ne zaman birakiyorsunuz yani kaç dk sonra birakiyorsunuz.ve bıraktıktan sonra ne kadar kendisi tek uyuyor?
Ayrıca ayağında sallamadan uyutan var mı ? @eymentaa dışında. VarSa yöntem paylaşabilir mi?
Anneler gününde minik kızımın 40 dereceye yükselen ateşi nedeniyle 4 gun hastanede yattık.
Cok sukur iyiyiz simdi.
Ayni odadaki engelli çocuklarına bakan eli öpülesi anneleri görünce artık kuzumun hiçbir zorluğuna sabırsızlık gostermiyorum.
Canları sağolsun da varsın zayif olsun, ya da az uyusun...
Bugün minnosum ilk kez kahkahalarla guldu bana :) dünyalar benim oldu, bayramim tam bayram oldu :)
Bütün bebisleri operim, koklarim...
:)kızlar merhabalar ... bugun oğluş emekledi 4. bucuk aylık olduk bız :)
evet canım genelde karınları doluyken yatmakta zorluk çekebılırlerMaşallah :) Bizimki yüzüstü yatmıyo bile kıyametleri kaparıyo rahatına pek düşkün paşam nasıl emekleyecekse. Amaa hiç yatmak istemiyo ya oturcak ya ayağa kalkacak. Bi de sevindirik oluyo ki ay bak ben kendimi kaldırıp oturuyorum yok ayağa kalkıyorum diye :))
Canım benim bir arkadasinki de öyleydi sürekli kontrol altındaydı. Annesi bircok hareketini kontrol ediyordu . Çünkü kapanması beyin gelişimini etkileyebiliyomus. O da sürekli çocuğu takip ediyordu . Eğer sıkıntı olursa ameliyat yapıp o bölümü acacaklardi. Ama şükür bir sikkinti olmadi. Ama bu güne kadar küçüldüğünü doktorun nasıl anlamadı ki.Ayrıca d vitamini de kullandirmadilar arkadasimaBayanlar bebeginizin bingildagi TAMAMEN kapandimi.benim kizinki kapanmis.hic bosluk yok.normalmi acaba
Maşallah :) Bizimki yüzüstü yatmıyo bile kıyametleri kaparıyo rahatına pek düşkün paşam nasıl emekleyecekse. Amaa hiç yatmak istemiyo ya oturcak ya ayağa kalkacak. Bi de sevindirik oluyo ki ay bak ben kendimi kaldırıp oturuyorum yok ayağa kalkıyorum diye :))
:) yerım onu ya olsun geçte olsa birşey olmaz yurumus ya :*:)
Benim buyuk kızım hic emeklememisti. 10 aylikken yengec gibi popo ustunde hareket ederdi. 15 aylık da yürüdü :))
Masallah hiç acele etmedi :))
bu arada bebeğimin boyu 70 cm kılosu 7.700 nasıl sızce Ocak 2 doğumluyuz :)
Cok gecmis olsun cnm. Biz d operizallah hepimizin bebegini bize bagislasin.hepimze saglik sabir sukunet versin :) ne de guzel demissin.. Sukur lazimher an. Iki gun once gece uyumadi gunduzu de cok durgundu,azcik konustu.. Ev bombos oldu,cook hissizdi..varsin dedigin gibi olsun yeter ki saglikli olsunlar vallahi
teşekkür ederizz teyzesi :) bebeğimizin adı Alp'ti galiba bizde onu öpüyoruz cokCok guzel bence masallahayrica gozun aydin emeklemis hehe :) hadi bakalim opuucuklerr guclu bebisimize
Bacaklar hiç durmuyo zaten yatarken sanırsın koşacak. Bi de pijamasını tutup yukarı çekiyo bacak şov yapıyo :))) sürekli ellerimi tut kaldır beni modunda. Ay benim küpeleri düğmeleri çekmeler babasının gözlüğünü çıkarmalar zirzop bunlar yaa :))Bizimki de pek hareketlidir ama yzusutu sevmiyor seninki gibi :) aynen rahata duskun ama genelde de bacaklardan tutup popoyu havaya kaldirma gibi bi huy edindik son zamanlarda .. Pantoldan tuta tuta egzersiz yapiyor kofte
bizde minnakı öpüyoruz hadi öpmelere doymayalımAyy çok sevgi doldum şuvanda :)) Hepinizin bebeklerini öpüyorum uleennnn :)))
Bayanlar bebeginizin bingildagi TAMAMEN kapandimi.benim kizinki kapanmis.hic bosluk yok.normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?