2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Na

Maşallah nasil yani ay cok sasirdim su an bayagi izlerini uzerine gittimi yoksa dondu falan mi kusura bakma gercekten cok sasirdim merakimdan soruyorum ilk defa duydumdacok sevindim senin adina

teşekkür ederim canım :) evet bayağı iki kere gitti totoyu havaya kaldırarak bende şaşırdım ve sevindim süper duygu. bebeklerinizi 3 er dakka yuz üstü koyun alışsın onune oyuncak koyun uzanmaya çalışsın <3

kızlar merhabalar ... bugun oğluş emekledi 4. bucuk aylık olduk bız :)
Maşallah :) Bizimki yüzüstü yatmıyo bile kıyametleri kaparıyo rahatına pek düşkün paşam nasıl emekleyecekse. Amaa hiç yatmak istemiyo ya oturcak ya ayağa kalkacak. Bi de sevindirik oluyo ki ay bak ben kendimi kaldırıp oturuyorum yok ayağa kalkıyorum diye :))

Ben beşiğinde sallayarak uyutuyorum ayakta sallamayı bıraktım çünkü o kadar uğraşıp uyutuyorum sonra ayağımdan bırakırken uyanıyodu beşik daha kolay benim için

Cok gecmis olsun cnm. Biz d operiz allah hepimizin bebegini bize bagislasin.hepimze saglik sabir sukunet versin :) ne de guzel demissin.. Sukur lazimher an. Iki gun once gece uyumadi gunduzu de cok durgundu,azcik konustu.. Ev bombos oldu,cook hissizdi..varsin dedigin gibi olsun yeter ki saglikli olsunlar vallahi

evet canım genelde karınları doluyken yatmakta zorluk çekebılırler bıraz sındırdıkten sonra deneyın 1 dakka da olsa denemekte yarar var :) yerım onun kalkma çabalarını benımkıde oyle bagırıyor sureklı gezdırılmek istiyor bırşeylere uzanıp dokmeye çalışıyor

Bayanlar bebeginizin bingildagi TAMAMEN kapandimi.benim kizinki kapanmis.hic bosluk yok.normalmi acaba
Canım benim bir arkadasinki de öyleydi sürekli kontrol altındaydı. Annesi bircok hareketini kontrol ediyordu . Çünkü kapanması beyin gelişimini etkileyebiliyomus. O da sürekli çocuğu takip ediyordu . Eğer sıkıntı olursa ameliyat yapıp o bölümü acacaklardi. Ama şükür bir sikkinti olmadi. Ama bu güne kadar küçüldüğünü doktorun nasıl anlamadı ki.Ayrıca d vitamini de kullandirmadilar arkadasima
Inş.seninkinde devi sıkıntı olmaz

Bizimki de pek hareketlidir ama yzusutu sevmiyor seninki gibi :) aynen rahata duskun ama genelde de bacaklardan tutup popoyu havaya kaldirma gibi bi huy edindik son zamanlarda .. Pantoldan tuta tuta egzersiz yapiyor kofte

Gor bak annesi 2 yıl sonra o minik beyefendi senin gurbetteki en yakin arkadasin olacak

Bizimki de pek hareketlidir ama yzusutu sevmiyor seninki gibi :) aynen rahata duskun ama genelde de bacaklardan tutup popoyu havaya kaldirma gibi bi huy edindik son zamanlarda .. Pantoldan tuta tuta egzersiz yapiyor kofte
Bacaklar hiç durmuyo zaten yatarken sanırsın koşacak. Bi de pijamasını tutup yukarı çekiyo bacak şov yapıyo :))) sürekli ellerimi tut kaldır beni modunda. Ay benim küpeleri düğmeleri çekmeler babasının gözlüğünü çıkarmalar zirzop bunlar yaa :))

Kızlar diş ağrısı için kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz duydunuz mu hiç ?
Komşunun 7 aylık kızının boynunda gördüm ben çok faydasını gördüm dedi diş ağrısını alıyormuş rahat diş çıkarıyormuş
İnstagramdan almış bende alcam galiba bu gece diş kaşıntısından deliye döndük çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…