- 30 Ocak 2015
- 19.934
- 29.150
- 798
- 30
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.221
Cokta gec vermemissin aslinda emmesi nasl benmki emmeyi cok seviyo biraksan 24 saat emer2 haftaliktik cnm
Ayy doğru cnm pardon benim kiz dun tam 4. 5 aylikti :) senin oğlun bugünse 5 ocak :)Hosbuldum. Aslında oğlum 5 ocakta doğdu.:)
24 saat memede yaşayabilir ama gel gör ki emzik biberon almıyor anne göğsü hissi veren mimijumi biberon aldım o kadar para verdim koro eşliğinde ziplata ziplata 30 cc anne sutunu zor içti ya ne inat kız tam oğlak.Cokta gec vermemissin aslinda emmesi nasl benmki emmeyi cok seviyo biraksan 24 saat emer
Alsam 9dan sabah 7ye kadar sanirim 6kez uyandi emdi.. Benimki de masallah seviyor emmeyi,emmemesi daha zormusCokta gec vermemissin aslinda emmesi nasl benmki emmeyi cok seviyo biraksan 24 saat emer
Bizim 3,5 ayda başladı şkaşınmaya şuan 4,5 aylık. Huzursuz ve sürekli ağlıyor. Dişlik ellerini ağzına goturmuyor. Ben kaşıyorum. genelde 6, ay çıkıyor. Ne yapacağız o zamana kadar bilmem. Jel aldımHosbuldum :) Çok uzun bir geçmişiniz var okumaya ömrüm yetmez yetse de oğlum izin vermezbu ayda diş oluyormuş mus yaa. Şaşırdım kaldim
Heheheh :)terelelli34 bi de bana ah dedirtmiyor ya,aha uyandi bi saatte uyanilir mi diyorum ne kiziyon cocuga diyor bana trip atiyor delu.. Sanki cocuga kiziyorum
Heheheh :)terelelli34 bi de bana ah dedirtmiyor ya,aha uyandi bi saatte uyanilir mi diyorum ne kiziyon cocuga diyor bana trip atiyor delu.. Sanki cocuga kiziyorum
sagol canm :)maşallah
Ateş olmuyo genelde. Ama inlemesi oluyorsa uykuda fitilin 3/4 unu verebilirsin demişti dr. 2 ay bı sorun olmadı ama 4 ay ınleme oldu bırgun arayla olmasına rağmen fitille rahat uyudu. Gece sorun olmuyoMerhaba kızlar,
Bugun 14:00 de oglum 4. Ay aşılarını oldu
Şimdilik bodrum da oldugumuz için Acıbadem Tuna hanıma gittik.
Suan kilo 6330 ( dogum kilosu hesabına gore 6200 ortalaması imiş) boy 62,5 cm
Bu durumda gece yatarken verdiğin hipp vermene gerek yok dedi, sadece anne sütü yeter dedi.
Ek gıdayı söz konusu bile etmedi.
D vitamini abc önerdi.
Ates cıkarsa surup önermiyorum dedi ve fitil verdi
Bu arada preminium care 3 noya yeni geçtik.
Bu bezde yan yapıstırma banlarının beyaz olandan almak gerek, sarı olanların içi file gibi popoauna yapısıyor..
Umarım ates olmadan atlatırız, suan uyuyor
Ateş olmuyo genelde. Ama inlemesi oluyorsa uykuda fitilin 3/4 unu verebilirsin demişti dr. 2 ay bı sorun olmadı ama 4 ay ınleme oldu bırgun arayla olmasına rağmen fitille rahat uyudu. Gece sorun olmuyo
1numara kullanıyorumDevam sütü derken 2 numara mi yani erken değil mi ya
Ben 6 kg iken geçmiştim bacakları sıktığı için. Daha iyi benimki çok hareketli bezi kaydırıyor gene sıkıyor. Molfix kullanıyorum prima aktif 3 çok kötu kokuyo geldi. Molfixe gectim. Can bebenın bacak lastıklerı nasıl acaba. Premium care pampersden bıraz daha küçük[/QUOcan bebe denedim sıkmadı sızdırmadı ama çok kalın hoşuma gitmedi
Bebek sütü diye geçiyor 1numaraü1numara kullanıyorum
24 saat memede yaşayabilir ama gel gör ki emzik biberon almıyor anne göğsü hissi veren mimijumi biberon aldım o kadar para verdim koro eşliğinde ziplata ziplata 30 cc anne sutunu zor içti ya ne inat kız tam oğlak.
Peki dişin yerinde herhangi bir belirti var mı? Ben bktim da pek bişey anlamadım.Bizim 3,5 ayda başladı şkaşınmaya şuan 4,5 aylık. Huzursuz ve sürekli ağlıyor. Dişlik ellerini ağzına goturmuyor. Ben kaşıyorum. genelde 6, ay çıkıyor. Ne yapacağız o zamana kadar bilmem. Jel aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?