2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hollandaca ama bi gorun istedim dislerle ilgili. Doorbrak ciktigi ay,wisseling de disin dusup yenisinin ciktigi ay. Bovenkaak ust cene,digeri de alt cene.. Bakalim buna uyacak mi disler :)

Cokta gec vermemissin aslinda emmesi nasl benmki emmeyi cok seviyo biraksan 24 saat emer
24 saat memede yaşayabilir ama gel gör ki emzik biberon almıyor anne göğsü hissi veren mimijumi biberon aldım o kadar para verdim koro eşliğinde ziplata ziplata 30 cc anne sutunu zor içti ya ne inat kız tam oğlak.

Hosbuldum :) Çok uzun bir geçmişiniz var okumaya ömrüm yetmez yetse de oğlum izin vermezbu ayda diş oluyormuş mus yaa. Şaşırdım kaldim
Bizim 3,5 ayda başladı şkaşınmaya şuan 4,5 aylık. Huzursuz ve sürekli ağlıyor. Dişlik ellerini ağzına goturmuyor. Ben kaşıyorum. genelde 6, ay çıkıyor. Ne yapacağız o zamana kadar bilmem. Jel aldım

Merhaba kızlar,
Bugun 14:00 de oglum 4. Ay aşılarını oldu
Şimdilik bodrum da oldugumuz için Acıbadem Tuna hanıma gittik.
Suan kilo 6330 ( dogum kilosu hesabına gore 6200 ortalaması imiş) boy 62,5 cm
Bu durumda gece yatarken verdiğin hipp vermene gerek yok dedi, sadece anne sütü yeter dedi.
Ek gıdayı söz konusu bile etmedi.
D vitamini abc önerdi.
Ates cıkarsa surup önermiyorum dedi ve fitil verdi
Bu arada preminium care 3 noya yeni geçtik.
Bu bezde yan yapıstırma banlarının beyaz olandan almak gerek, sarı olanların içi file gibi popoauna yapısıyor..
Umarım ates olmadan atlatırız, suan uyuyor

Ateş olmuyo genelde. Ama inlemesi oluyorsa uykuda fitilin 3/4 unu verebilirsin demişti dr. 2 ay bı sorun olmadı ama 4 ay ınleme oldu bırgun arayla olmasına rağmen fitille rahat uyudu. Gece sorun olmuyo

24 saat memede yaşayabilir ama gel gör ki emzik biberon almıyor anne göğsü hissi veren mimijumi biberon aldım o kadar para verdim koro eşliğinde ziplata ziplata 30 cc anne sutunu zor içti ya ne inat kız tam oğlak.

Almadı mı canım onu da
Birde kaşık mama milupa aptamil sütlü pirinçli 4+ değil mi

Merhaba gencler ve genc kalanlar annemdeyim, anca bakabildim. sayfa sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Benim kiz gunde 4-5 kaka yapar dolu dolu bez, sonunda 3 numara bezlerini bitirdim ve 4 numara bez aldim, kullandigim marka premium care, 3 ve 4 numara bez arasindaki fark 4 numara daha ince ve daha yumusak yapisi var, kenarlarida 3'e gore daha yumusak, begendim. sevmedigim yani ise aktif bebekdeki gibi parfumlu gibi kokmasi, tabi o kadar yogun bir koku degil. Kizimin poposunda da bi tufahlik gormedim, dunden beri kullaniyorum. Sanirim bunda devam edecegim. Siparis ettigim carlson baby d vitaminimiz kargodan geldi, dun ve bugun birer damla kullandim. Masallah herhangi bir yan etkisi olmadi, cok memnun kaldim. Mama ve devam sutu konulari gecmis. Bir annenin cocugunun ac olup olmadigini anlamamasina ihtimal vermiyorum, gerekirse verilecek tabiki, doktor gecen kontrolde suan gerekmedigini soylemisti. Ucu ucuna yetiriyorum bende sutumu suan. O yuzden bir marka soylermisiniz acil durumlar icin demistim. Hipp onermisti. 1 numara alip eve koymustum, gerekirse onu kullanmayi dusunuyorum. Hipp anne cayi iciyorum yine 2 gundur, azda olsa (50-60cc) kadar bir artma hissediyorum sutumde. Ek gida icinse, 3-4 hafta daha beklemek istiyorum, gazi artik bize rahatlik versede, yutma ile ilgili sikinti yasamak istemiyorum. Yogurt yapmak icin kucuk saklama kavanozu aldim bugun. Birde avent mama kasigi. Yogurt ile baslamak istiyorum ama kesim ve pisirme isi icin inceledigim 2 urun var avent wasabi ve wee well wpf650. Ikisi arasinda kararsiz kaldim wee well deki fark, sterilezor ve mama isitici olarak da kullanilabilmesi. Siz ne dersiniz? Bizden bu kadar Operim bidiklarinizin cenelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…