- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.241
Olumsuz insanları hiç sevmiyorum helede Dr oluncaKızımın drunu değiştirmeye karar verdim. Bugun kontrolü vardı adam moralimi çok bozdu. Hareketleri azmış. Oyuncakları tutup ağzına götürüyor artık diyorum, bi elinden öbür eline oyuncak gecirmesi lazımmıs. Dönüyor diyorum, Yuvarlana yuvarlana ilerlemesi lazimmis. Yok anasinin nikahi dedim içimden. Kızlar hepimizin bebekleri aynı şeyleri yapiyor. Sizlerde yeni yeni döndüğünü söylüyorsunuz. Birde aşı için sağlık ocağına gittik ordaki hemşire o söyledikleri 6. ayda olur dedi. Dr Ek gıda, su, bişeylerin tadına tuzuna baktirmak yasak ilk 6ay sadece anne sütü dedi. Zayıf diyorum idare eder diyor. 5900grın nesi idare eder. Egzaması için hiçbir zaman geçmicek dedi suratima baka baka. Hemde yüzünde yavrumun : / cenesinde. Dermatoloğa götürücem. Off
Sanmiyorum cunku bize randevuyu gec vermislerdi. 13 gun gecmisti hatta.4 ay aşısını 1 hafta geç yaptırmak sorun olurmu acaba kizlar
Eltimin kizi da mamayla besleniyor 400gr mama 2 gun gidiyorsma gold aldım. eşim eczaneden çıktıktan sonra '' 31,5 müş bende 13 falan sandım''
oha arı mama falan sandın heralde
dua et emiyor, dua et sütüm var
yoksa anan aglardı. 1 kutuyu 3-4 günde bitiren varmıs '' dedim
Olmuyormuş arkadasim.4 ay aşısını 1 hafta geç yaptırmak sorun olurmu acaba kizlar
ayda 400-450 lira falan yapıyorEltimin kizi da mamayla besleniyor 400gr mama 2 gun gidiyor
evet canım bıraz herseyı hızlıca yaşatıyor bızeVayy hızlı senin oğlan. Benim ki de yüzü koyun yatırınca yastığa geri geri gidiyor. Hiç sevmiyor yüz üstü.
Evet canim kayim diyoki mamayla bez icin çalışıyorum bitde buyuk kizida okula gidiyor evleride kiraayda 400-450 lira falan yapıyor
netten baktım indirimli yerler var oralara baksınlarEv
Evet canim kayim diyoki mamayla bez icin çalışıyorum bitde buyuk kizida okula gidiyor evleride kira
Ben ertesi gun yıkadım. Biraz kırgınlık oluyo bir kaç saat. Aynı gün tüm aşılarını yaptırdıysan hırpalama bence. Sadece bcg aşısı 3 gün sonra yapılıyor. 4 aya kadar olanKac gun yikamiyorduk bebeleri. Kafam gitti ya unuttum önceki aşıları
Eltimin babasi varlikli biraz o yardim ediyormusnetten baktım indirimli yerler var oralara baksınlar
allah yardımcıları olsun
Mama kötü birsey değil zaten. Sütün yetmiyorsa aç bırakmamak lazım. O kadar ince düşünürsek yediğimiz herşey hormonlu, içtiğimiz süt arttırmak için hazır çaylarda katkı maddesı var. Süte geçiyorlar sonuçta.Merhaba gencler ve genc kalanlarannemdeyim, anca bakabildim. sayfa sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Benim kiz gunde 4-5 kaka yapar dolu dolu bez, sonunda 3 numara bezlerini bitirdim ve 4 numara bez aldim, kullandigim marka premium care, 3 ve 4 numara bez arasindaki fark 4 numara daha ince ve daha yumusak yapisi var, kenarlarida 3'e gore daha yumusak, begendim. sevmedigim yani ise aktif bebekdeki gibi parfumlu gibi kokmasi, tabi o kadar yogun bir koku degil. Kizimin poposunda da bi tufahlik gormedim, dunden beri kullaniyorum. Sanirim bunda devam edecegim. Siparis ettigim carlson baby d vitaminimiz kargodan geldi, dun ve bugun birer damla kullandim. Masallah herhangi bir yan etkisi olmadi, cok memnun kaldim. Mama ve devam sutu konulari gecmis. Bir annenin cocugunun ac olup olmadigini anlamamasina ihtimal vermiyorum, gerekirse verilecek tabiki, doktor gecen kontrolde suan gerekmedigini soylemisti. Ucu ucuna yetiriyorum bende sutumu suan. O yuzden bir marka soylermisiniz acil durumlar icin demistim. Hipp onermisti. 1 numara alip eve koymustum, gerekirse onu kullanmayi dusunuyorum. Hipp anne cayi iciyorum yine 2 gundur, azda olsa (50-60cc) kadar bir artma hissediyorum sutumde. Ek gida icinse, 3-4 hafta daha beklemek istiyorum, gazi artik bize rahatlik versede, yutma ile ilgili sikinti yasamak istemiyorum. Yogurt yapmak icin kucuk saklama kavanozu aldim bugun. Birde avent mama kasigi. Yogurt ile baslamak istiyorum ama kesim ve pisirme isi icin inceledigim 2 urun var avent wasabi ve wee well wpf650. Ikisi arasinda kararsiz kaldim wee well deki fark, sterilezor ve mama isitici olarak da kullanilabilmesi. Siz ne dersiniz? Bizden bu kadar Operim bidiklarinizin cenelerinden
Sağol canımOlmuyormuş arkadasim.
Ben hemsireye sordum, tam 1 hafta geç yaptıracağız.
Peki dişin yerinde herhangi bir belirti var mı? Ben bktim da pek bişey anlamadım.
Yok cnm. Sanmam bizde 4 yada 5 gün geç yağtırmıştık.4 ay aşısını 1 hafta geç yaptırmak sorun olurmu acaba kizlar
çok işlevi olanı al. ben sma gold aldımMerhaba gencler ve genc kalanlarannemdeyim, anca bakabildim. sayfa sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Benim kiz gunde 4-5 kaka yapar dolu dolu bez, sonunda 3 numara bezlerini bitirdim ve 4 numara bez aldim, kullandigim marka premium care, 3 ve 4 numara bez arasindaki fark 4 numara daha ince ve daha yumusak yapisi var, kenarlarida 3'e gore daha yumusak, begendim. sevmedigim yani ise aktif bebekdeki gibi parfumlu gibi kokmasi, tabi o kadar yogun bir koku degil. Kizimin poposunda da bi tufahlik gormedim, dunden beri kullaniyorum. Sanirim bunda devam edecegim. Siparis ettigim carlson baby d vitaminimiz kargodan geldi, dun ve bugun birer damla kullandim. Masallah herhangi bir yan etkisi olmadi, cok memnun kaldim. Mama ve devam sutu konulari gecmis. Bir annenin cocugunun ac olup olmadigini anlamamasina ihtimal vermiyorum, gerekirse verilecek tabiki, doktor gecen kontrolde suan gerekmedigini soylemisti. Ucu ucuna yetiriyorum bende sutumu suan. O yuzden bir marka soylermisiniz acil durumlar icin demistim. Hipp onermisti. 1 numara alip eve koymustum, gerekirse onu kullanmayi dusunuyorum. Hipp anne cayi iciyorum yine 2 gundur, azda olsa (50-60cc) kadar bir artma hissediyorum sutumde. Ek gida icinse, 3-4 hafta daha beklemek istiyorum, gazi artik bize rahatlik versede, yutma ile ilgili sikinti yasamak istemiyorum. Yogurt yapmak icin kucuk saklama kavanozu aldim bugun. Birde avent mama kasigi. Yogurt ile baslamak istiyorum ama kesim ve pisirme isi icin inceledigim 2 urun var avent wasabi ve wee well wpf650. Ikisi arasinda kararsiz kaldim wee well deki fark, sterilezor ve mama isitici olarak da kullanilabilmesi. Siz ne dersiniz? Bizden bu kadar Operim bidiklarinizin cenelerinden
Biz 3 gün de bir bitiriyoruz.30 tl. İnternetten sipariş verıyorum o yüzden.sma gold aldım. eşim eczaneden çıktıktan sonra '' 31,5 müş bende 13 falan sandım''
oha arı mama falan sandın heralde
dua et emiyor, dua et sütüm var
yoksa anan aglardı. 1 kutuyu 3-4 günde bitiren varmıs '' dedim
nette daha uygun evet. sadece mama mı alıyor?Biz 3 gün de bir bitiriyoruz.30 tl. İnternetten sipariş verıyorum o yüzden.
Yok cnm. Sanmam bizde 4 yada 5 gün geç yağtırmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?