2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Olumsuz insanları hiç sevmiyorum helede Dr olunca
Sen götür başka Dr geçer o egzama üzme kendini

Ben yogurt mayaladim kuzuma... Dün iki çay kasigi kadar verdim, çok sevdi :)
Bugün de yayla çorbası, onu da beğendi :)
Amacım alıştırmak, beslemek değil...
Aslında hiç düşünmüyordum 6 aylık olana kadar, ama sütum azalıyor gibi geldi, hazır mama vermek istemiyorum. En azindan tadlara alissin. Hergün iki ogun 2-3 çay kasigi yoğurt, tarhana, yayla çorbası gibi ek besin tadiyoruz. Kuzum inanilmaz mutlu oluyor, sanki buyumus gibi davraniyor.
Bebeconfort mama sandalyemizde yaklasik 45 derecelik eğimle yatar pozisyonda tadiyor minnak gurmem bu lezzetleri :))

Mama kötü birsey değil zaten. Sütün yetmiyorsa aç bırakmamak lazım. O kadar ince düşünürsek yediğimiz herşey hormonlu, içtiğimiz süt arttırmak için hazır çaylarda katkı maddesı var. Süte geçiyorlar sonuçta.
Baby damladan bahsettın ne için o. Diger d vıtamınınden farkı ne. Doktorun mu önerdi. Ürünlerini not ettım ama sonra bakacağım. Ben dr demeden başlamayacağım. 6 ay başlarız.

Peki dişin yerinde herhangi bir belirti var mı? Ben bktim da pek bişey anlamadım.

Yok canım. Şuan birşey yok. Önce sertleşiyor sonra çıkıyor. Parmağınla kaşırsan sonra sertleşince anlarız herhalde. Soğuk salata pırasa dişlik ver. Soğuk uyuşturur. Bizimki ısırmıyor. O yüzden çok kısa etki edıyor. Jel aldım günde üç kez ama ben gece sürecem bir kez. Çok ilaç taraftarı değilim

çok işlevi olanı al. ben sma gold aldım
gece uykusuna yatırırken vermeyı düşünüyorum.
biri burda can bebe 3 + kullandıgını söylemıstı. hadi bi deneyeyım dedim. acelemız vardı göremedık
molfix 3 + aldım
sırf + oldugu için. 1 tane kullandım yanları sıkı sankı anlamadım.
kullanmadan bılemeyız. bundan sonra da canbebeyı denıycem bakalım. ondan da memnun kalmazsam premıum care dönüş napalım artık

Biz 3 gün de bir bitiriyoruz.30 tl. İnternetten sipariş verıyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…