2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebekleriniz gece kac saat uyanmadan emmeden duruyo ve kac saat emmedem durabilir

Her kontrolde 3saate bir emzir dediler basindan beri.. Sadece gece olabiliyor bu durum tabi her zaman da olmuyor. Gunduz hep 1.5-2 saate istiyor. Hatta bazen 1saati zor dolduruyorum.
Kac saat durabilir ben de bilmiyorum ama .. 3.5aylik kucuk herif oldu artik hala saat basi emii

Uyudu şüküürr tabii herzamanki gibi kundağını açıp battaniyesini attı ben de battaniyesini yavaşçacık örttüm bir duş alacağım rahat uyuyayım

Ben de alacaktim da yarina erteledim kac gundur gece uykusu da bozuldu diye korktum :) hadi mis gbi olursun simdiden iyi geceler

Be

Benimde bogazim agriyor yutkunamuyorum bizim kv ye siyledim hic orali olmadi bile Anama sylesem atlar gelir ama jaedesim ayagini incitmis söylemedim
Canim ben hamileyken bogaz agrisa ada cayiyla gargara yapmistim.sallama ada cayi markette olsnda olur.icme sut azaltir . Elma sirkesi ile gargara da iyi. Mikroplari temizliyi.Ben sirkeli suyla gargarayi haftada bir yapiyordum cocuktan sonra malesef aklima bile grlmiyor.

canım yanlıs anlaşılmak istemem tabıkıde ıhtıyactan mecburıyetten sallıyordur cogunluk . benım oğluşta cok huysuzdu az uyuyordu gaz sancılarından cok cektik susturmakta zorlandım ama diyorum ya naptım ettim sallamadım . tabıkı bu duruma gore değişir ... yanı benımkide durmayan bir bebekti zamanla atlattık o surecı sanada hak verıyorum canım

Bebek günlüğü tutmak istiyorum..özel günleri ,duygusal anlar vs ..fotoğrafta koyabileceğim bi defter...

Eee nerdennnn alsammmm nasılll alsam...
Eyyy milleeettt

Ben D&R dan almıştım, pahalıydı valla, 55 liraya almıştım galiba. Kapağını açtın mı kızım diye bir sor, yatıyor çekmecede. Kızımın ultrason fotoğrafları, küçük izlerden alıp yaptığım (yapamadığım desek daha doğru olur) el ve ayak kalıbı, doğumda bileklerimize takılan pembe künyeler ve göbüş bağı ile birlikte benim yaratıcılığımın geri döneceğini o bol boş vakitli Başak burcu kadınını bekliyorlar.

evet duydum . keşke onu alsaydım. neyse bu bitsin ondan alırım bundan sonra.

Mama konusunda tecrübem çok ama paylaşmayı çok uygun bulmuyorum çünkü her mama her bebekte farklı etki yapıyor, bu kesinlikle böyle. Sadece Golden Goat denediğim için sana şunu söyleyeyim Sur; o tombul gıdı keçi keçi kokuyor, mübarek açıkta unutulmuş keçi peyniri gibi . Bizim çocuk doktoru benim deneysel kişiliğime daha fazla dayanamayarak keçi sütlü mamalarla ne işiniz var Allah aşkına, onlar inek sütü alerjisi olan bebekler için demişti. Ben keçi sütlü diye Töpfer diye Alman bir mama getirtmiştim de, o da böyle kesif kesif kokuyordu. Ama Boncuk deli gibi içmişti o Töpfer'i, keçi kokmasaydı iyiydi

Kizlar bebekleriniz gece kac saat uyanmadan emmeden duruyo ve kac saat emmedem durabilir
Dr emziriyorsan iki, mama veriyorsan uc saat arayla demisti.Ama bebekler robot degil saatler uymuyor. Gunduz uyumuyor degisiyor saatler .bazen az mama iciyor bazen cok gece kendi uyaninca veriyorum . Yari uykulu araniyor hareketleniyor. O zaman veriyorum. Ben uyandirmiyorum. 2 saat bazen uc bazen 4 oluyor.bir iki sefrr 5 saat i buldu. Bes saati gecirmedim ama uyandirdim o zaman . O da gunduz hic uyumadigi zamanlarda gece bitap dusmustu artik.Gunde bir kere bes saat normalmis. Cogu dr ve eskiler annem Uyku yemekten daha iyi derler. Uyuyorsa uyandirma bence. 3. Saat degilde kendi 3 saatten 10 dk sonra uyanir. Gene emin olmak icin dr una sor. 5 saati gecirme yine bence tabiii.

Kilo alimi iyi mi. Iyiyse sorun yok. Basta benimkide hep memeydi. Gece gunduz meme de yapisik geziyordu .bir saat arayla da iciyordu.Meger sutum azmis. Doymuyormus. Kontrole gittigimizde kilo vermisti. Kontroldr anlamistik. Yanlis anlama ben her olasiligi aklindsn gecir diye soyledim. Istahli bebekte olabilir . Rahatlamak icin emme refleksini de kullniyorlar. Burda yaziyoruz guzel seyler paylasiyoruz tabii ama.Herkesin bebegi farkli . Druna da sor aklina takilani muhakkak

Evet mutlaka oyle.Kesinlikle katiliyorum.Her mama her bebege ayni etki yapmiyor.yada bebek sevmiyor. Sadece almadan once az cok on bilgi slmak istiyorsun. Markette her mama yok internetten yada eczaneden getiriyorsun . Icerigini bilmiyorsun. Hangisi neye iyi geliyor kusturdumu kabizlik yapiyor mu diye saga sola soruyorsun.mama agirlikli besleniyir bebegim kac mama degistirdik. Cok stresli oluyor.Dr anlastigi firmayi veriyo. Eczane elinde olani veriyor.

55 çok..
Günce yada anı veyahut günlük diyelim..sonuçta defter bitince anılar bitecek değil..en iyi ajanda tarzı birşey alıp oğlak burcu kadınının zihni seneryolarını izleyip bir şaheser yaratmak ..
Müsrif olmaya gerek yok..ikeada çoşmayaydım iyiydi
Tuhaf olan şu ki...kaka temizledim ve saate bakmak için uzandığım telefonumdan nasıl olduysa kendimi şu satırları çiziktirmekte buldum...
Şapşallık

Evet aslında ben ondan endişeleniyorum beni köle gibi görecekler nerdeyse. Ya insan bırak gelinini yabancı birinin üstelik çocuklu birinin evine gittiğinde oturup onu izler mi? Bulaşıkları toplarken içimden ahh annem sen bu hallerimi görsen ne üzülürdün diye geçirdim. İnsanın annesi gibi var mı

Yok anladm cnm seni ,kilo alimi iyi sukur,hep iyiydi. Dedigin gbi hem istahli hem de rahatlamak icin istiyor memeyi. Uykusu olsa,biraz ofkeli olsa doktor kilo alimi iyi diye oyle soyledi de bebek bu iste :)

Valla al şöyle sert kapaklı kocaman bir defter, bol yapraklı, ister foto yapıştır, ister destan yaz, istersen arada sayfalara hatıra niyetine boklu Bez yapıştır.(Yaratıcı Başak kadını geri döndü)
Dediğin gibi, neticede anı biriktirmek asıl amaç, sen içini güzelliklerle dolduracaksın zaten, defterin boşu güzel olmak zorunda degil.

Teşekkürler canim cogu zaman 7 8 saat upyuyo pasam kiloauda7500. 3500 dogmustu

Benimde gunduz 1 saat zo4 duruyodu ama simdi uyku vaktine gelirse uyuma uyanma 3 saati bukuyoda gece uyanmadan 8 saat uyduğu oluyo bende kaldurmiyorum 20 ocak dogumlu 7500 kg bu ay 600 grm almis

günaydın bayanlar..
dün çok yoğun olduğum için cevap yazamadım
Sıkı tutunun açıklıyorum püf noktaları
süt sağmadan önce göğüslerinizi sallayın yada ucundan tutup çekin.. sızladığını hissedeceksiniz
uyarı fazında yavaş modda çalıştırın
süt gelince yavaş yavaş arttırın ki süt salınımı da artsın
göğüslerinizi 5 er dk olmak üzere sağ ve sol olarak dönüşümlü sağın..bittiğini sandığınız göğüsten sütün diğer dönüşümde bi daha geldiğini göreceksiniz..
sütünüz bitmeye yakın göğüslerinizi sıkın..
başka aklıma gelirse söylerim..
ha bi de işteyseniz bebeğinizin videosuna yada fotografına bakın.. süt salınımını artırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…