2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim bildiğim bi evde yatiya kaliyorsan artık misafir sayilmazsin. Her işe de elini sokarsin. Ki bunlar bebek görmeye gelen komşular değil o bebeğin halasi ve babaannesi. Normal bi yere oturmaya gittiğinde bile yardim eder insan. Heleki bebekli birine gitsem kalkar çayını bile doldururum.

Anne sutu mu veriyorsun sadece .kasinti baslayip huzursuz oldumu yemiyor.meme emmiyor.istahsiz oluyo.oncee kasiyorum sonra yediriyorum yada emziriyorum

Goldengoat diye bir marka var o da iyiymis bir arastir isteraen keci sutu ondan kullanan arkadaslar
memnun
Golden goat i bende kullandim keci ye hormon veremedikleri icin iui o yonden.besleyici mama.Ama mama agirlikli beslendigimiz icin ilk uc ayda gaz cok yapti.simdi kaka da duzeldi .bozulmasin duzeni diye kullanmadim tekrar.6 aydan sonra devam sutu keci mamasina gecmeyi dusunuyorum. Yogurdu peyniri keci vercem kismet olursa.

Biraz okumustum ama hep olumlu yorumlari gormusum sanirim. Soyledigin iyi oldu tesekkur ederim

Esin evdeyken soylesin kardesine yengene yardim et bebekle ugrasiyor bulasiklari diz diye

canım el işte naparsın. ben sezeryanla dogum yapmıstım benım annem 1 hafta kalabıldı sonra kaynanam geldı ben daha amelıyat agrılarımdan kurtulmadan kendımı mutfakta buldum bana yardım etmesı gerekırken ben hızmet ettim çok sinirleniyorum aslında kendımızı cok ezdiriyoruz biz bebekliyiz kendımız alıştırıyoruz ınsanları bu şeylere

Benim sıpa hala ayakta yaa iyice alıştı böyle geç yatmalara. Bi de gece 3 te 4 te kalkar 2 saat oturur
neyi huy edınıyorlarsa öyle devam edıyor benımkı aksam 7de uyuyor sabah 5 e kadar emmeye kalkıp tekrar uyuyor birde sallanan bebekler uyumak bılmıyor kızlar benden demesi
ben sallamıyorum :) cok korkuyorum alısır dıye

molfix güya 3+ boyu küçük bence
eğer +, 3 gibi olacaksa hiç artılarda gezmeyeyım direkt prıma care 4 alayım dıyorum
boyu uzun olmalı, bacaklar sıkmamalı.. çok hareketlı benımkı

Walla benimki de akşam 8 buçukta uyur sabah 6 ya kadar sadece 2-3 kere emmeye kalkar tekrar uyurdu. Bir hafta 10 gündür böyle. Pusetinde sallıyorum uykusuzluktan ölüyo gözler gidiyo hala kocakarı gibi söyleniyo bi sinirli bi homurdanıyo

Neyse ki uyudu şimdi iyice dalsın götürcem beşiğine.

yanlış yapan kaynananlar, ee işte herkes insan olamıyor maalesef.
neyseki uzaktalar şanslısın. boşver 2 hafta daha sabret hiç bişi deme ilk defa gelmısler sonucta.
merkepliği giden olup belkı aklına gelır birinin yardım etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…