2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm çok zorla ağlatan zıplata ancak iste öyle şak şuk emmiyor maalesef. Evet kaşık maması yazdığın dogru

Istedikleri kadar taklit etsinler memeyi bu bebeler kokudan anliyorlar valla anneyi. Mama değil anne sütü de versek ille gerçek meme olcak.
Dra sormusmuydun canım kaşık mamasini. Burda herkes biseyler tattiriyor artık. Drlar ne diyor acaba

Canim ben şubat annesi olarak buraya atladım ben kullaniyorum golden goat
sesimi duyan oldu sonunda
peki kilo alımı nasıl canm.
severek mi yiyor.. bi de kaka durumu nasıl .. kabız falan oldu mu.. ayrıca anne sütü veriyor musun
çok konuştum ama

sesimi duyan oldu sonunda
peki kilo alımı nasıl canm.
severek mi yiyor.. bi de kaka durumu nasıl .. kabız falan oldu mu.. ayrıca anne sütü veriyor musun
çok konuştum ama
Kilo alımı normal canim bu ayda bakalımm anlıcaz bi aksilik olmussa yazarim tekrar
Yani onu anlayamadım bazen gayet güzel beni zorlamadan iciyo bazen de öğürüyo.. Yok canim kakada hic problem olmadi ne kabizlik ne gaz hic bi problemimiz olmadi cok sukur. Evet evet mamayı günde bir iki kez veriyorum zaten azar azar

anladım canım çok teşekkür ederim

Hangi emzik bu

artık sallanarak uyuyor babaannesi alıştırdı
Ben llk aykarda kullanmistim o da aptamil gibi besleyici oldugu icin cok gaz yapti. Mama agirlikli besleniyor maalesef.Baska namaya gectij.simdi aptamil kullaniyorum elimde bir kuru g.goat var onu gunde bir ogun verecem kaka duzeni bozulmasin diye. Ama 6 ay sonra devam sutu 2 numarada keciye gececem . Dsha once yazdim.yogurdunu oeynirini 1 yas sonrasi sutu keci sutu vercem kismetse.keciye hormon verilemiyor cunku.

Nasıl uyutuyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…