2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet o huysuzluk bızdede 1 haftadır sırayet etti ama inatcıyım sallamıyorum bı şekilde kandırıp uyutmaya calısıyorum . çok sinirli sinirli bağırıyor demi

evet o huysuzluk bızdede 1 haftadır sırayet etti ama inatcıyım sallamıyorum bı şekilde kandırıp uyutmaya calısıyorum . çok sinirli sinirli bağırıyor demi
Aynen yaa sorma kaşlarını çatıyo bi de gözler yarı kapalı çene full homur homur

Aynen yaa sorma kaşlarını çatıyo bi de gözler yarı kapalı çene full homur homur

gelde sevme :) birde aklı kestikten sonra misafirliğe gittik 2 kez çıldırdı bir ağlıyor bir ağlıyor gozlerden nasıl yaşlar süzülüyor görmeniz lazım inat edip emmiyorda garipsiyor büyük ihtimalle

Annem de kayınvalidem de aynı semtteler benimle. Bugün rahatsızdım biraz annemi aradım kaynanamla gezmeye gitmişler ben hastayım kaynanama söyle gelsin dedim. Hemen binip geldi sağolsun oğluşa baktı ben de bi güzel dinlendim. Hep annemi çağırıyodum işe güce bakıma bu sefer o bakcek dedim

Ayy bizimki de hiç durmuyo geçen bi mevlüte gittik de burnumuzdan geldi yazmıştım buraya. Küçük danam benim yaa.

Be
Benimde bogazim agriyor yutkunamuyorum bizim kv ye siyledim hic orali olmadi bile Anama sylesem atlar gelir ama jaedesim ayagini incitmis söylemedim

Be

Benimde bogazim agriyor yutkunamuyorum bizim kv ye siyledim hic orali olmadi bile Anama sylesem atlar gelir ama jaedesim ayagini incitmis söylemedim

Çok geçmiş olsun canım sana da kardeşine de de benim kv pek heveslidir öyle biri yardım et dese gel bi işin ucundan tut dese de gitsem diye yaptım ettim demeyi seviyor kadın

Alismayla alakasi yok bence canim ya. Bebegim gazdan nasil agliyordu.Kurutma makineleri actik .beyaz gurultuler bile bir yere kadar. Katilir gibi aglamalar.Gece gunduz uyku yok. Care olarak salliyorsun artik.Yoksa uyuyan bebegi niye sallayalim. Sallamayi kestiginde saniyesinde uyaniyordu. Her bebek farkli sallanmak ihtiyaci olmadigi icin sallamadin zaten..Basta mecbur kaliyorsun kolik bebekse sallamak sart oluyo zaten. Sonra alisiyo ama bazi seyleri bastada deniyorsun alismak istemedigine alismiyor.

Yaniii tamamen totolarının keyfine göre bu alışkanlıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…