- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.461
Bende hastaneye tekrar ayrıntılı verdim cuma. P.tesi çıkacak. Hayır olsun inşallah. Bu demir damlası bebeklere kilo yapıyormu hakkaten acaba
Ben de korkuyorum açıkçası. Ilk aylarda mama da bır kaö defa yanlış kaçtı. Aspire etti. Korkmuştum zaten. Blw ye karşı değilim ama yeni yöntem kaç bebekte denenmiş. Yazı yada örnek var mı acaba. Nasıl yararlı olduğunu bulmuşlar.o zamana kadar büyümüş oluyor biraz. bana 6. ay blw midir nedir
işte o yöntem hiç dogru gelmıyor
allah korusun. ilk önce çiğnemenın ne oldugunu öğrenmeli
Dr de öyle dedi. Bi taraftan da işte abarttı da abarttı. Bu birden olabilecek bişiy değil sende hamileykende vardıysa bebeğinde zeka geriliği bile olabilir şudur budur. Bizim aile hekimi izinliydi bu da cuma gel bu sonuçları kendi dr na göster tekrar kan ver tahlilleri tekrarlayalım dedi. Eve gelene kadar ağladım ulen. Sonra dedimki hamilelikte de bisürü tahlil yapılıyo öyle bişiy olsa çıkmaz mı? Hem bebekten alınan topuk kanında bu hormona da bakılıyor bi hastanede bi sağlık ocağında verdik problem çıkmadı. Ayrıca bu oğlan seni beni suya götürür susuz getirir hepimizi parmağında oynatıyo bi problem yok şükür. Yine de hastanede yaptırayım da içim rahat etsin dedim.
Ay aynı şeyleri yaşamışız resmen. Bende değerler kötü. Saç dökülmesi ve kilokaybı olduğu için korkuttular beni de. Ama bu kadar kosturmaya kilo kaybi normal sanki.
Dr de öyle dedi. Bi taraftan da işte abarttı da abarttı. Bu birden olabilecek bişiy değil sende hamileykende vardıysa bebeğinde zeka geriliği bile olabilir şudur budur. Bizim aile hekimi izinliydi bu da cuma gel bu sonuçları kendi dr na göster tekrar kan ver tahlilleri tekrarlayalım dedi. Eve gelene kadar ağladım ulen. Sonra dedimki hamilelikte de bisürü tahlil yapılıyo öyle bişiy olsa çıkmaz mı? Hem bebekten alınan topuk kanında bu hormona da bakılıyor bi hastanede bi sağlık ocağında verdik problem çıkmadı. Ayrıca bu oğlan seni beni suya götürür susuz getirir hepimizi parmağında oynatıyo bi problem yok şükür. Yine de hastanede yaptırayım da içim rahat etsin dedim.
Senin için rahat olsun hamilelikte yuksek olsaydı atlamazlardı. Bence son yapılan tahlil sonucunda yazım hatası vardır
Hayırlı kandiller. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Hayırlı kandiller kızlaryarın kardeşim kpss sınavına girecek, dualarınızda yer verirseniz sevinirim
Normal canım yaa. Ben 55le hamile kaldım boy 165. 83 kiloyla 18 ocakta doğuma gittim şu anda 63 kiloyum.
Ama bisürü şey diyolar işte. Bi de hastanede tekrar ettirelim içimiz rahat etsin.
Kızlar ben gibi şişman kalan var mı dğumdan sonra?
20 kilo fazlam var yaa.. Yiiiirmi
Ayy aynıyız. Ben de 68 kaldım. 88 girdim sanırım. Şimdi 80Benimde var 67 kilo ile hamile kadım.
85 kilo ile doguma girdim
74 kilo dogumdan sonra
Ama şuan sanki 80 kilo olmuş gibiyim tartılmaya korkuyorum
Canım telaş etme. Netteki değerlere bakma. Her hastanenin kan sonuç değerleri farklıdır. Ordakı değere göre değerlendirdi dr. Başka yerde de yaptır istersen. Bende troid hastasıyım. Önemli bir hastalıı ihmal etme. Hamilelikte zaren tsh bakılıyor bir sey olsa çıkardı. Belki sonradan çıkmıştır.Walla netten de biraz araştırdım hiç böyle bi değere rastlamadım saçma geldi tabi ama bilemiyorum. Sr da demedi ki böyle bi değer yoktur diye demir ilacının yanına tiroid ilacını da yazdı hemen başla 2 gün sonra kendi dr na gel tahlili tekrarlat dedi ben de salak gibi aldım ilacı ama kullanmadım hiç dedim önce bir hastaneye gideyim. Kolesterol falan bişiyler de dedi bi da baktırayım kendime.
Önceden olsa umursamazdım. Şimdi oğluş var ya pimpirikleniyorum :)
O kadar değil ama. Fazla kılom var. Dizlerim ağıruyor. Selülit desen fena. Kilodan çok selülitlerı düşünüyorum.Kızlar ben gibi şişman kalan var mı dğumdan sonra?
20 kilo fazlam var yaa.. Yiiiirmi
Ayy nası verdi o kadar kiloyu yaa?..
Canım telaş etme. Netteki değerlere bakma. Her hastanenin kan sonuç değerleri farklıdır. Ordakı değere göre değerlendirdi dr. Başka yerde de yaptır istersen. Bende troid hastasıyım. Önemli bir hastalıı ihmal etme. Hamilelikte zaren tsh bakılıyor bir sey olsa çıkardı. Belki sonradan çıkmıştır.
Emmek biberon gibi değil. Emince ypruluyor. Memede aralıklı uyuyordur . Bana dr. aç olursa sütün azsa ağlar yada huzursuz olur demişti. Az olursa aynen böyle oluyor. Emerken sütü içtiğini anlarsın. Bence dakıkası yok. Uyumazsa cabuk ritmik içiyo daha kısa surede. Bence çekme fazla içerse zaten fazlasını çıkarıyor. Anne sütünü saate bakarak verme isteyınce ver. Çabuk sindiriliyor zatenKızlar bir sorum var
- emzirirken doyduğunu nasıl anlıyorsunuz? Oğlum memeyi hiç bırakmıyor, hep ben karar veriyorum yeterlidir diye
Not: Son 20 güne kadar memeden emmediği için sütümü hep biberon ile veriyordum. Bir düzenimiz vardı gündüz 3 saatte bir 100/110 cc. Yeni emmeye başladığı için bu konuda biraz tecrübesizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?