2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar emmeme sebeplerınden birise diş çıkarmaktanmış gorumcem oyle dedi gögsünü ısırıyor mu diye soru sordu evet dedım dedı dişi çıkcak onun

troit gebelıkte de çıkıyor. degerlerınden cıkmadı mı ki? anlamadım hiçbişi?

tamam çok şaaapmayak bakalım. birde bu sarkan gögüsler ne olcak kızlar

O konuyu düşünemiyorum henüz. Şimdilik göbekteyim

troit gebelıkte de çıkıyor. degerlerınden cıkmadı mı ki? anlamadım hiçbişi?

Çıksa söylenirdi diye düşünüyorum şimdiye kadar bana bunfan bahseden olmadı walla ben de bişiy anlamadım. Gebelikteki tahlillerimi de bu son yaptırdığımı da götürcem dr giderken bakalım nolcak.

bende 50 ile kaldım 80 ile doguma gittim şuan 13 kilom kaldı

Nolcak ki bu göbüșler

Ben hamileyken veriyorum dogumdan sonra geri alıyorum bana nedemeli peki

Ben hamileyken veriyorum dogumdan sonra geri alıyorum bana nedemeli peki
O da değişikmiş ne deyim. Kilo konularıyla ilgili çok acemiyim zaten. Ben kendimi bildim bileli hep zayıftım. Her istediğimi yer içerdim. Yazlık kışlık kilom arasında 2-3 kilo oynama olurdu. Evlendim aynen devam. Hamilelikte hooopp 55 ten 83 e hala inanamıyorum. Yine de 63 e düşmek biraz umutlandırıyor beni umarım böyle kalmam :))

kalmasıın canım merak etme emzirdiğin için verirsin kilo hemde azcık o gırtlaktan abur cubur gitmesin tamamdır

kalmasıın canım merak etme emzirdiğin için verirsin kilo hemde azcık o gırtlaktan abur cubur gitmesin tamamdır

Onu beceremiyorum işte. Ben kendimi zorlasam kociş ayartıyo hadi pasta alalım ay onu mu yesek bunu mu yesek dürtüyo beni. Ben de az degilim zaten herbişeyi canım çeker
Kendi göbeği de almış başını gidiyo hamileyken benimle birlikte kilo aldı göbek yaptı ben doğurdum en azından küçüldü göbüş onunki aynen duruyo nolcaksa halimiz

Devrilme olmadı ama benim Bebe minnak :)

Ben birakana kadar emzryrm oda yarm saaati buluyo bzen yarim saati gecyo o zamancekyrm cnku oynuyo emmiyo belli bi süreden sonra

hahah sesli güldüm ya sizi gidi siziler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…