- 9 Mart 2015
- 753
- 989
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.501
tamam çok şaaapmayak bakalım.Amaann boşver ben böyle de güzelim de. Ben bu löp löp göbeğimle mutsuz değilim de sana noluyor yahu :)) tamam mutlu da değilim halimden ama çok da şaapmamak gerek :))
aç gidildiği için alınmıyordu galiba. 2,5 doz mu neydiTahlilden önce ne dozda yapay troid alıyordun? Tahlil günü ilacını alıp mı gitmiştin?
troit gebelıkte de çıkıyor. degerlerınden cıkmadı mı ki? anlamadım hiçbişi?Dr de öyle dedi. Bi taraftan da işte abarttı da abarttı. Bu birden olabilecek bişiy değil sende hamileykende vardıysa bebeğinde zeka geriliği bile olabilir şudur budur. Bizim aile hekimi izinliydi bu da cuma gel bu sonuçları kendi dr na göster tekrar kan ver tahlilleri tekrarlayalım dedi. Eve gelene kadar ağladım ulen. Sonra dedimki hamilelikte de bisürü tahlil yapılıyo öyle bişiy olsa çıkmaz mı? Hem bebekten alınan topuk kanında bu hormona da bakılıyor bi hastanede bi sağlık ocağında verdik problem çıkmadı. Ayrıca bu oğlan seni beni suya götürür susuz getirir hepimizi parmağında oynatıyo bi problem yok şükür. Yine de hastanede yaptırayım da içim rahat etsin dedim.
bende 50 ile kaldım 80 ile doguma gittim şuan 13 kilom kaldıNormal canım yaa. Ben 55le hamile kaldım boy 165. 83 kiloyla 18 ocakta doğuma gittim şu anda 63 kiloyum.
Ama bisürü şey diyolar işte. Bi de hastanede tekrar ettirelim içimiz rahat etsin.
tamam çok şaaapmayak bakalım.birde bu sarkan gögüsler ne olcak kızlar
troit gebelıkte de çıkıyor. degerlerınden cıkmadı mı ki? anlamadım hiçbişi?
bende 50 ile kaldım 80 ile doguma gittim şuan 13 kilom kaldı
O konuyu düşünemiyorum henüz. Şimdilik göbekteyim
Çıksa söylenirdi diye düşünüyorum şimdiye kadar bana bunfan bahseden olmadı walla ben de bişiy anlamadım. Gebelikteki tahlillerimi de bu son yaptırdığımı da götürcem dr giderken bakalım nolcak.
Nolcak ki bu göbüșler
O da değişikmiş ne deyim. Kilo konularıyla ilgili çok acemiyim zaten. Ben kendimi bildim bileli hep zayıftım. Her istediğimi yer içerdim. Yazlık kışlık kilom arasında 2-3 kilo oynama olurdu. Evlendim aynen devam. Hamilelikte hooopp 55 ten 83 e hala inanamıyorum. Yine de 63 e düşmek biraz umutlandırıyor beni umarım böyle kalmam :))Ben hamileyken veriyorum dogumdan sonra geri alıyorum bana nedemeli peki
kalmasıın canım merak etme emzirdiğin için verirsin kilo hemde azcık o gırtlaktan abur cubur gitmesin tamamdırO da değişikmiş ne deyim. Kilo konularıyla ilgili çok acemiyim zaten. Ben kendimi bildim bileli hep zayıftım. Her istediğimi yer içerdim. Yazlık kışlık kilom arasında 2-3 kilo oynama olurdu. Evlendim aynen devam. Hamilelikte hooopp 55 ten 83 e hala inanamıyorum. Yine de 63 e düşmek biraz umutlandırıyor beni umarım böyle kalmam :))
kalmasıın canım merak etme emzirdiğin için verirsin kilo hemde azcık o gırtlaktan abur cubur gitmesin tamamdır
Kizlar nobetteyiz galiba doldurmayin sayfalari yatin bakem hiii
Devrilme olmadı ama benim Bebe minnak :)yaa sana helal olsunn
ne zamandır düşünüyorum bulamıyorum
küvetini delmeyi bile düşündüm
çünkü banyoda yıkarken hemen su doluyo kirli suda kalıyo çocuk
elime alıncada kayıyo çok hareketli tutamıyorum tek
işkence olmuştu
süper fikirrr
sağoll
su dolmaz öylelikle sepette
deliklerden akar
ama inşallah su dolmadığı için hafiflikten devrilmez ya
Ben birakana kadar emzryrm oda yarm saaati buluyo bzen yarim saati gecyo o zamancekyrm cnku oynuyo emmiyo belli bi süreden sonraKızlar bir sorum var
- emzirirken doyduğunu nasıl anlıyorsunuz? Oğlum memeyi hiç bırakmıyor, hep ben karar veriyorum yeterlidir diye
Not: Son 20 güne kadar memeden emmediği için sütümü hep biberon ile veriyordum. Bir düzenimiz vardı gündüz 3 saatte bir 100/110 cc. Yeni emmeye başladığı için bu konuda biraz tecrübesizim.
Ananın yanından konuşmak kolay, eve gidince görüşürüz Pembe hanım
Off okurken midem kazındı şimdi niydecüük sütlen piskevüt mü yesem yoksam bir elma yeyip yatsam mı karar veremiyorum. Elma da hiç doyurmuyo ammaa..
kızlar hamılelıkte 6 kılo alıp dogumdan 6 kılo eksık cıktım ve suan kendımı cok zayıf ve halsız goruyorum bekarken 63 olan ben dogumdan sonra 56 oldum eski kiloma bır turlu cıkamıyorum sanırım emzırmekten
Bu ne be böylebende 50 ile kaldım 80 ile doguma gittim şuan 13 kilom kaldı
hahah sesli güldüm yaOnu beceremiyorum işte. Ben kendimi zorlasam kociş ayartıyo hadi pasta alalım ay onu mu yesek bunu mu yesek dürtüyo beni. Ben de az degilim zaten herbişeyi canım çeker
Kendi göbeği de almış başını gidiyo hamileyken benimle birlikte kilo aldı göbek yaptı ben doğurdum en azından küçüldü göbüş onunki aynen duruyonolcaksa halimiz
haha kız pembik özlemişim seniİşte bir casus ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?