2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeste mevcut bi problem sanırım çare bulan olursa haber versin :)) ayy sadece banyodayken tararken falan dökülse neyse evin heryerinden saçlarım çıkıyor bi arıtamadım şu evi saçtan kv de bu ne böyle heryer saç diyo çıldırıciimm

6 aylık hamile gibi göbeğim var.
Hatta Tr'deki doktoruma kontrole gittiğimde doğurmadan mı geldin diye dalga geçti
Tatlıyı kesemiyorum bir türlü oysaki hamileyken tatlı şeyler yiyemez olmuştum.

Ne kadar kilo versem de benim de göbek gitmiyo bi de yemek yeyice daha da şişiyo arkadaş aynen hamile gibi. Tatlıya ben de hiç dayanamıyorum. Bir an önce spora başlamalı

Kızlar ben gibi şişman kalan var mı dğumdan sonra?
20 kilo fazlam var yaa.. Yiiiirmi

Valla ben hala 13 kilo fazlamla oturduğum yerden sizi okurken çaya bisküvi bandırıyorum Dizlerim ağrıyor, selülitleri söylemiyorum bile, Eylülde işe dönene kadar biraz versem bari...
Şu Eti'nin bol kakaolu kare bisküvisi de pek güzel yav, lanet olsun

Bol su içiyorum...kırıntıyı bıraktım..

1.5 kilo daha verdim..birde ekmek yemiyorum..
O çaya banma olayı bende çok vardı...
Nutellada yemiyom..

İyice salınca olmuyormuş..
Kendinize bakarsanız stresinizz azalıyor..
Saç baş kaş bıyık amannn zati kilo uzun don derken ...
Haydi ayağa

Ananın yanından konuşmak kolay, eve gidince görüşürüz Pembe hanım

Off okurken midem kazındı şimdi niydecüük sütlen piskevüt mü yesem yoksam bir elma yeyip yatsam mı karar veremiyorum. Elma da hiç doyurmuyo ammaa..

kızlar hamılelıkte 6 kılo alıp dogumdan 6 kılo eksık cıktım ve suan kendımı cok zayıf ve halsız goruyorum bekarken 63 olan ben dogumdan sonra 56 oldum eski kiloma bır turlu cıkamıyorum sanırım emzırmekten

Kimimiz kilodan kimimiz de zayıflıktan muzdarip. Allah gönlümüze göre versin ne deyim :)

kafa hep başka yerde oldugu için artık emzirmek zorlasıyor. akılları kalıyor bir yerlerde
evet 3-4 saat normal doktorlara göre, ama bana göre 3,5 - 4 saat normal degıl
almazsa uyutup verıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…