- 16 Mayıs 2016
- 141
- 302
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.481
Ayy aynıyız. Ben de 68 kaldım. 88 girdim sanırım. Şimdi 80
Sac demissiniz ya bugun banyo oncesi taradim,koca 2avuc dokuldu. Banyo sirasinda da ayni sekilde.. Ciktim taradim ayni,fonle kuruladiktsn sonra yine taradim yine ayni .. Bi suru sac gidiyor,gunluk dokulmesi de cabasi. Sdce bugun dokulen toplamda 5-6kez hamile kalsam onlar suresince dokulen sacimdan daha fazla olur sanirim! Oglumu gectim yani sac dokulmesi konusunda :/
6 aylık hamile gibi göbeğim var.
Hatta Tr'deki doktoruma kontrole gittiğimde doğurmadan mı geldin diye dalga geçti
Tatlıyı kesemiyorum bir türlü oysaki hamileyken tatlı şeyler yiyemez olmuştum.
Kızlar ben gibi şişman kalan var mı dğumdan sonra?
20 kilo fazlam var yaa.. Yiiiirmi
Bol su içiyorum...kırıntıyı bıraktım..Valla ben hala 13 kilo fazlamla oturduğum yerden sizi okurken çaya bisküvi bandırıyorumDizlerim ağrıyor, selülitleri söylemiyorum bile, Eylülde işe dönene kadar biraz versem bari...
Şu Eti'nin bol kakaolu kare bisküvisi de pek güzel yav, lanet olsun
Ananın yanından konuşmak kolay, eve gidince görüşürüz Pembe hanımBol su içiyorum...kırıntıyı bıraktım..
1.5 kilo daha verdim..birde ekmek yemiyorum..
O çaya banma olayı bende çok vardı...
Nutellada yemiyom..
İyice salınca olmuyormuş..
Kendinize bakarsanız stresinizz azalıyor..
Saç baş kaş bıyık amannn zati kilo uzun don derken ...
Haydi ayağa
Valla ben hala 13 kilo fazlamla oturduğum yerden sizi okurken çaya bisküvi bandırıyorumDizlerim ağrıyor, selülitleri söylemiyorum bile, Eylülde işe dönene kadar biraz versem bari...
Şu Eti'nin bol kakaolu kare bisküvisi de pek güzel yav, lanet olsun
Elma beni acıktırıyor yaOff okurken midem kazındı şimdi niydecüük sütlen piskevüt mü yesem yoksam bir elma yeyip yatsam mı karar veremiyorum. Elma da hiç doyurmuyo ammaa..
Off okurken midem kazındı şimdi niydecüük sütlen piskevüt mü yesem yoksam bir elma yeyip yatsam mı karar veremiyorum. Elma da hiç doyurmuyo ammaa..
Gelin kızlar sarma sardim burek yaptım yiyekElma beni acıktırıyor ya
Elma beni acıktırıyor ya
Bir bardaj süt
Bir bardak sut ic yat canin bebeyede süt olur
Gelin kızlar sarma sardim burek yaptım yiyek
kızlar hamılelıkte 6 kılo alıp dogumdan 6 kılo eksık cıktım ve suan kendımı cok zayıf ve halsız goruyorum bekarken 63 olan ben dogumdan sonra 56 oldum eski kiloma bır turlu cıkamıyorum sanırım emzırmekten
amin canım aminn. yuzum cok coktu o yüzden mutsuzumKimimiz kilodan kimimiz de zayıflıktan muzdarip. Allah gönlümüze göre versin ne deyim :)
bende zaten son zamanlarında kullandım bulantı yaptıgı içinBen ne hamilelikte ne doğumdan sonra kullandım mafolmuşum yaa :)) bi tahlil yaptır istersen ona göre devam et.
2,5 saat sanırımUykusu nasıldı peki uzun uyudu mu
kafa hep başka yerde oldugu için artık emzirmek zorlasıyor. akılları kalıyor bir yerlerdeBen de fikirlerinizi merak ediyorum..4.5 aylik kizim var bikacgundur memeyi fena reddediyo. Gunduzleri ozellikle emzirmek icin yarim saat ninni soyluyorum snra memeye yaklastiriyorum tekrar cigliklar kendini kasmalar snra biraz daha ninni . En sonunda biraz emiyo. Gece uykuluyken emiyo ama gunduz bu mucadele neden anlamis degilim?Bir de 3-4 saatte bir emmesi normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?