2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hamilelikte 11kilo aldım. Hamile kaldığım kilodan daha asagilara düştüm şuan. Ama bunu burda fazla dile getirmemek gerek. Millet hala göbüş verme derdinde paralarlar bizi

Ya benim kızım 8e kadar uyuyor diye böbürleniyordum her yerde nazar ettim heralde bu üçüncü gün 6da kalkıyor alışkanlık etti
Birde bizim uykumuzu tamamen dağıttıktan sonra kendisi fosur fosur uyumaz mı.. Hanım uyuyor şimdi biz leyla gibi geziyoz babasiyla evde

he ya ...meyve sepeetinin önünden gel geç gel geç hiç uzanmıyorum...

Ben de bi keresinde ay doğru dürüst meyve yemiyorum masanın üstünde dursun da bunlar gördükçe alırım girer çıkar yerim dedim yudum yıkadım koydum oraya. Sonra işte onların hepsi masanın üstünde çürüdü attım :)))

hahah sesli güldüm ya sizi gidi siziler

Yaaw adama diyorum ki tamam artık dikkat edicez haftada bir minik bir pastacık alabilirsin. Tamam diyo 2 gün sonra işten gelirken beni arıyo pasta alayım mı diye. Bu adam bu hallere getirdi beni. Tatlıya hiç dayanamıyorum. Sen bana bunları yedirip erkenden öldürcen diyorum

aman ye gitsin alıyosa sonradan laf etmiyor demi gobış felan dıye

2,5 saat sanırım
acıktı sonra galıba uyandı emdi yattı.öfff benımkı galiba sma yı sevmedi
Sma tadi en kötü olanlardanmis anne sütünü birakmasin diye ama kıvamında olarak süper aynı anne sütü gibi rengi fln hemen çözünüyor suda mesela hipp combiotic öyle değil. BEbegim mama ya da biberon içmiyor ama ben maşallah deneye deneye bi sürü şey öğrendim. Kac kutu mama kaç biberon mama çöp oldu

Aynen öyle kaç mama çöpe gitti. Reflü AR mama da kullandım. Sma gold benim bebişte sevmedi. Çok eski mama şimdi anne sütü içeriğine yakın yapıyorlar. Bende vermek istemedim zaten sonra.

Bizim 6 fix ya bi ara 5 bucuktu ama şunu farkettim kızıma yatınca çok daha huzurlu uyuyor ve daha geç kalkiyor

Ne güzel canım ya. Kendisi uyuyor. Bizim ki her gün 6 da kalkıyor. Kahvaltı yaptıktan sonra ayakta sallanmak başlıyor. Uykudan bayılıyor. Sarhoş gibi. Tövbe yarabbim. Yok dalamıyor bi türlü

Aha benim oglumu anlattin sanki bizi kaldırıyor kendisi uyuyor

Bizim 6 fix ya bi ara 5 bucuktu ama şunu farkettim kızıma yatınca çok daha huzurlu uyuyor ve daha geç kalkiyor

Benimki de 6da kalkmaya başladığından beri uzun öğlen uykusu yapmaya başladı. Bi uyuyor nereye saldıracağımı şaşırıyorum. Mutfağı mı toplayim yatak yorgani mi çamaşır ütü mü.

Ne güzel canım ya. Kendisi uyuyor. Bizim ki her gün 6 da kalkıyor. Kahvaltı yaptıktan sonra ayakta sallanmak başlıyor. Uykudan bayılıyor. Sarhoş gibi. Tövbe yarabbim. Yok dalamıyor bi türlü

Kendisi uyumuyor canım benimki de ayakta sallanmacı

Aha benim oglumu anlattin sanki bizi kaldırıyor kendisi uyuyor

Şapşal bunlar yaa

Yirim onlsrin totislerini ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…