- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.521
kızlar hamılelıkte 6 kılo alıp dogumdan 6 kılo eksık cıktım ve suan kendımı cok zayıf ve halsız goruyorum bekarken 63 olan ben dogumdan sonra 56 oldum eski kiloma bır turlu cıkamıyorum sanırım emzırmekten
he ya ...meyve sepeetinin önünden gel geç gel geç hiç uzanmıyorum...
hahah sesli güldüm yasizi gidi siziler
yok kız çok tatlılar baksana hiç paralayacak göz yok onlardaBende hamilelikte 11kilo aldım. Hamile kaldığım kilodan daha asagilara düştüm şuan. Ama bunu burda fazla dile getirmemek gerek. Millet hala göbüş verme derdinde paralarlar bizi
aman ye gitsin alıyosa sonradan laf etmiyor demi gobış felan dıyeYaaw adama diyorum ki tamam artık dikkat edicez haftada bir minik bir pastacık alabilirsin. Tamam diyo 2 gün sonra işten gelirken beni arıyo pasta alayım mı diye. Bu adam bu hallere getirdi beni. Tatlıya hiç dayanamıyorum. Sen bana bunları yedirip erkenden öldürcen diyorum
Sma tadi en kötü olanlardanmis anne sütünü birakmasin diye ama kıvamında olarak süper aynı anne sütü gibi rengi fln hemen çözünüyor suda mesela hipp combiotic öyle değil. BEbegim mama ya da biberon içmiyor ama ben maşallah deneye deneye bi sürü şey öğrendim. Kac kutu mama kaç biberon mama çöp oldu2,5 saat sanırım
acıktı sonra galıba uyandı emdi yattı.öfff benımkı galiba sma yı sevmedi
Aynen öyle kaç mama çöpe gitti. Reflü AR mama da kullandım. Sma gold benim bebişte sevmedi. Çok eski mama şimdi anne sütü içeriğine yakın yapıyorlar. Bende vermek istemedim zaten sonra.Sma tadi en kötü olanlardanmis anne sütünü birakmasin diye ama kıvamında olarak süper aynı anne sütü gibi rengi fln hemen çözünüyor suda mesela hipp combiotic öyle değil. BEbegim mama ya da biberon içmiyor ama ben maşallah deneye deneye bi sürü şey öğrendim. Kac kutu mama kaç biberon mama çöp oldu
yok kız çok tatlılar baksana hiç paralayacak göz yok onlarda
Bizim 6 fix ya bi ara 5 bucuktu ama şunu farkettim kızıma yatınca çok daha huzurlu uyuyor ve daha geç kalkiyorYa benim kızım 8e kadar uyuyor diye böbürleniyordum her yerde nazar ettim heralde bu üçüncü gün 6da kalkıyor alışkanlık etti
Birde bizim uykumuzu tamamen dağıttıktan sonra kendisi fosur fosur uyumaz mı.. Hanım uyuyor şimdi biz leyla gibi geziyoz babasiyla evde
KV temizlemiyor mu hafta arasiMutfagi temizliyorum anam agladi
aman ye gitsin alıyosa sonradan laf etmiyor demi gobış felan dıye
Canim o yuzeysel yapiyor ben dolaplarin icine girdim ince temizlik yapiyorumKV temizlemiyor mu hafta arasi
Ne güzel canım ya. Kendisi uyuyor. Bizim ki her gün 6 da kalkıyor. Kahvaltı yaptıktan sonra ayakta sallanmak başlıyor. Uykudan bayılıyor. Sarhoş gibi. Tövbe yarabbim. Yok dalamıyor bi türlüYa benim kızım 8e kadar uyuyor diye böbürleniyordum her yerde nazar ettim heralde bu üçüncü gün 6da kalkıyor alışkanlık etti
Birde bizim uykumuzu tamamen dağıttıktan sonra kendisi fosur fosur uyumaz mı.. Hanım uyuyor şimdi biz leyla gibi geziyoz babasiyla evde
Aha benim oglumu anlattin sanki bizi kaldırıyor kendisi uyuyorYa benim kızım 8e kadar uyuyor diye böbürleniyordum her yerde nazar ettim heralde bu üçüncü gün 6da kalkıyor alışkanlık etti
Bizim 6 fix ya bi ara 5 bucuktu ama şunu farkettim kızıma yatınca çok daha huzurlu uyuyor ve daha geç kalkiyor
Ne güzel canım ya. Kendisi uyuyor. Bizim ki her gün 6 da kalkıyor. Kahvaltı yaptıktan sonra ayakta sallanmak başlıyor. Uykudan bayılıyor. Sarhoş gibi. Tövbe yarabbim. Yok dalamıyor bi türlü
Aha benim oglumu anlattin sanki bizi kaldırıyor kendisi uyuyor
Yirim onlsrin totislerini benBenimki de 6da kalkmaya başladığından beri uzun öğlen uykusu yapmaya başladı. Bi uyuyor nereye saldıracağımı şaşırıyorum.Mutfağı mı toplayim yatak yorgani mi çamaşır ütü mü.
Kendisi uyumuyor canım benimki de ayakta sallanmacı
Şapşal bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?