2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kilolardan bahşedilmiş yukarılarda bende de göbek kaldi ya sanki hamile gobegi gibi. hastalaninca iner mi ki? Hastalanan arkadaslar ne dersiniz? Hala hastalanmadim alıp test yaptım korkudan ama negatif. 4-5 gündür dikkat ediyorum hemen farketti bide yürüyüş bence çok önemli. Yemegime dikkat edince sutum de bence bu degisiklik olmadı. Rezene humana ve kalorili de olsa lactamil hergün bir bardak içiyorum.

keçi sütlü olanın tadı nasıl acaba, sen ondan mı kullanıyordun?
İlk aylar kullandım. Onunda tadı çok iyi değil. Hepsi aynı gibi. Ama sma kadar değil. Sma çok balık gibi kokuyordu. Evolvıa mama da omega var ama o kadar balık kokusu yoktu. Mamalardan tad olarak en güzel apramil. Ama senin bebişin damaj zevkine kalmış. Bazen bir muddet sınra sıkılıyorlar. Mama değiştirmek zorunda kalıyorsun. Golden goat kullanırken kılo alımı iyiydi

Jel rahatlatti mi dersin? Bende calgel diye bi jel var sendeki ne marka?
Dentinox. İçeriğinde lidekoin var. Uyuşturuyo. Yemekten sonra yap oyüzden. Dolaba koy ama içinde oda sıcaklığı yazıyor. Dr buzdolabında sakla dedı soğukta uyuşturuyo. Bızımkı elını bike ağzına sokmuyor. Isırmıyor birşey. Bende öyleymişim. Mecbur jeli denedim. Kaşınıyor hala 6 aya kadar boyle mı devam edecek

Bende hasta oldum göbek var malesef. Korse aldım. Ama bi türlü düzenli kullanamadım. Sezeryan sonrasu düzgün masaj ve kuşakta kullanamadım göbek kaldı. Gören hamile sanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…