2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcın olsun kaşıkla zor.

benımkı sevmedi mamayı, uykusunda içiyorum
Aynen zor valla. layla oyalayarak içiriyorum. Tükürüyor arada. Bazen güzel içiyot. En azından ek gıdaya gecerken hazırlık olur kaşık. Gece su veremediğim için 10 cc fazla koyuyorum suyu

Emzik alıyor. Emzik kurtarıcı. Her zaman vermiyorum. Benimki ayakta sallanarak uyuyor. Hiç yalnız kalmıyor o yüzden Kendi kendine uyusun istiyorum.

Rezene hangi marka yoksa aktardan mi? Birde gunde kac bardak iciyorsun cnm? Sabahlari mi aksamlari mi?

Rezene hazır diil. Sallama çay tarzındakilerin bi işe yaradığını düşünmüyorum. Aktardan aldırıyorum. Rezene tohumu. 1tatli kaşığı bir su bardağı kaynar suya atıp 5dk demlenmesini bekleyip süzüp içeceksin. Sabah akşam günde 2 bardak. Icine çemen otu tozu da koyuyorum bazen.

Babası anneannesi babaannesi ve halası olmak üzere dir farkli kisi denedi cnm maalesef. Bi kere babasından içti 60 cc şok oldum. Geçen de baba esi 50 cc icirdi yine şok ama o 50 cc ağlaya ağlaya icirildi ve kadincagizin kollari koptu ziplatirken. Yani anne sutunu bile 30 cc zor icirdim biberondan.bu konuyu araştırıyorum bu tarz bir çok bebek varmış yahu biberon almayan yani. Millet anne memesini bırakmasın diye ugrasir ben biberon alsın diye.. ahh keske ise baslicak olmasam... kizim doya doya emsin dilediği kadar..

Allah yardımcın olsun canım

umudum durması yönünde durmazsa 10 buçuk da yatar
Hala otomatik sallanan beşik mi? Ya kac aya kadar kullanılıyor o? Bende mothercarein manuel sallanan tahta beşiği var valla pişman oldum otomatik almadigima belki onda uyurdu. Bu mothercare besikte sallayınca hiç uyumadi benim kiz.

Allah yardımcın olsun canım
Sagol cnm biberon almayan bebeklere anneleri isteyken anne sutune ya da devam sutune bebe biskuvisi koyup azcik kivamini koyulastirip kaşıkla iciriyorlarmis. Hipp in organik bebe biskuvisi var artık öyle olur biberon almazsa diye düşünüyorum. Bu aramada bebekken ben de biberon almamisim ama annem ev hanımı ve 14 ay emzirmis

Sagol cnm rezene almıştım bende arifoglundan düzenli iceyim en iyisi

Emzik alıyor. Emzik kurtarıcı. Her zaman vermiyorum. Benimki ayakta sallanarak uyuyor. Hiç yalnız kalmıyor o yüzden Kendi kendine uyusun istiyorum.
Daha çok minikler bence istediğin gibi uyumaya alıştırabilirsin. Ancak çok sabırlı olman lazım. Israrla aynı şekilde uyutursan başlarda uzun sürer uykuya dalmasi ama 1 hafta 10 günde alışır diye düşünüyorum.
Bebeğin emzik tutuyormus bu da işini kolaylaştırır. Uyku arkadasli emzigi alırsan eğer benim gibi sadece yatağın içinde verebilirsin. O zaman daha kolay oluyor uykuya geçmesi.

bende manuel aldım yatak odasında kurulu halde duruyor. evet otomatik kullanıyorum
otomatik olmasaydı kafayı yerdik sanırım
kundak yapıyorum kolları, o yüzden uzun süre daha kullanabılırım :=) çünkü kolları çarpıyor beşiğe
eğer kollarını sararım diyorsan durman hata almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…