- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.581
Devamli emziriyorum sayisi siniri yok iste mahvoluyorum gecelri devamli uyaniyor. Gunde bir kere zorla kasik mamasi yediriyoruz. Bu kadar emzirmeye kilo gitmiyor o enteresan. Işe baslamicak olsam katlanilir ama memekolik oldu. 7. Ayını doldurunca ise baslicam ve 8-5 çalışıyorum. Gündüz emmeden sadece ek gıda ile bekleyebilir mi bilmiyorum. Biberon da almıyor yazdım burda daha önce. Kaşıkla olduğu kada yedirirler belki. Yani benim kızım için beslenme memeden anne sutu ile.ee napıyorsun canım?
Offf hayallerim suya dustuBende hasta oldum göbek var malesef. Korse aldım. Ama bi türlü düzenli kullanamadım. Sezeryan sonrasu düzgün masaj ve kuşakta kullanamadım göbek kaldı. Gören hamile sanır
pembenin kafa yine iyi
Gece iyi uyusun diye rezene gece çayı papatya fln veren ve faydasını gören var mi? Varsa ne verdiğini markasi ve miktarı ile yazabilir mi?
Rezene hangi marka yoksa aktardan mi? Birde gunde kac bardak iciyorsun cnm? Sabahlari mi aksamlari mi?Aurora yavaş sor kız
Rezeneyi ben içiyorum gece uykusu iyi benim kızın. Ki biliyosun benimki de mama reddedenlerden. Sütüm de sulu gibi ama ona rağmen iyi uyuyor. Rezeneye bağlıyorum ben. Yada huy. Bilemedim
Eşekler...
Eymenta dedi ya dolap içine giriyomuş
İnce iş dedi yyaa..gayınna yüzeysel ediyomuş..
Reziller. .
Yıkılın...
Beni bi nesli anladı oda yanlış
Dr demeden başlama benBende başlamadım. Dr 6ayda başlarız dedi sağlık ocağı hemşire başla dedi. Karar veremedim. Kilo aldırıyor dedi bir kişi ama..
Yanında biri var mı. Başkasının elinden içsin. Senin kokunu alınca memeden içmek ister. Bazen benim elimden almıyordu annem içiriyordu. Bazende sadece benden içiyordu. Belli olmuyor bu ayda türlü türlü huyları var. Bi de diş yüzünden iştahsızlık oluyorIcmiyor ki ama hipp combiotic altamil sma hepsini denedim
Evet sadece anne sütü veriyorum. Ama ne verme! Bir aydir resmen savaşa döndü. Su bile vermiyordum. Dünden beri veriyorum. Çünkü çok az emiyor. Doktorumuz ısrarla sadece anne sütü ver diyor. Bu ara sadece ayakta gezerken emiyor. Tabi ben pertAnne sutu mu veriyorsun sadece .kasinti baslayip huzursuz oldumu yemiyor.meme emmiyor.istahsiz oluyo.oncee kasiyorum sonra yediriyorum yada emziriyorum
Uyku arkadasli emzik. Bi tane küçük hayvan ağzında emzik var. Joker magazasinda buldum tesadüf. Bi de bunu deniyim dedim. Gerçekten mucize gibi. Şimdi aşk yaşıyorlar köpişle. Hatta ona alıştık tan sonra avent in damaksız emzigi ni de tutmaya başladı. Ama işte eskisi gibi beni emmiyor. Pek mutlu olamıyorum o yüzden.Hangi emzik bu
Bende ayni durumdayim canim sikiliyoBen de fikirlerinizi merak ediyorum..4.5 aylik kizim var bikacgundur memeyi fena reddediyo. Gunduzleri ozellikle emzirmek icin yarim saat ninni soyluyorum snra memeye yaklastiriyorum tekrar cigliklar kendini kasmalar snra biraz daha ninni . En sonunda biraz emiyo. Gece uykuluyken emiyo ama gunduz bu mucadele neden anlamis degilim?Bir de 3-4 saatte bir emmesi normal mi?
benimkide öyle yapıyor demekki normal bu aydaBende ayni durumdayim canim sikiliyo
Bizde de durum aynı kızlar. Emsin diye denemedigim yöntem kalmadı. Şimdi favorimiz gezerken emmek. Bi de kusmasi var benimkinin daha. Zorla azcık emziriyorum. Yarısını geri kusuyor.Bende ayni durumdayim canim sikiliyo
Bende daha önce sordum anason yada hipp iyi geceler çayı kullanan var mı diye? cevap yazan olmadı. İlk üç ayda milupa rezeneden. İki üç çay kaşığı. Kendinde içiyorsun sonuçta. Papatyada aynı ölçü kullandım. Ama değişen birşey olmadı. Anason yada hipp iyi geceler çayı var. Onu dr soylemedi. Aldım ama kullanmadım. 50 ml çay onu hayatta içmez çok fazla. Anason deneyecem ya artık tak ettiGece iyi uyusun diye rezene gece çayı papatya fln veren ve faydasını gören var mi? Varsa ne verdiğini markasi ve miktarı ile yazabilir mi?
Uyumasuna yardımcı oluyormu. Uyurken elime sarılıyor elime tutuyor. Acaba onunla tek başına ben olmadan uyur mu.Uyku arkadasli emzik. Bi tane küçük hayvan ağzında emzik var. Joker magazasinda buldum tesadüf. Bi de bunu deniyim dedim. Gerçekten mucize gibi. Şimdi aşk yaşıyorlar köpişle. Hatta ona alıştık tan sonra avent in damaksız emzigi ni de tutmaya başladı. Ama işte eskisi gibi beni emmiyor. Pek mutlu olamıyorum o yüzden.
Ben rezeneyle anason veryodm ise yariyodu bu ara vermyrm uykusu duzene girdi biraz ben aktardan almstm bi tatli kasigi rezene 1 cay kasigi anason koyup demlyodm 10 dk snra suzuyodm 5 6 cay k. VeryodmGece iyi uyusun diye rezene gece çayı papatya fln veren ve faydasını gören var mi? Varsa ne verdiğini markasi ve miktarı ile yazabilir mi?
allah yardımcın olsun kaşıkla zor.Mama verenler su verin mutlaka. Biberonla içmiyor. Kaşıkla zar zor içiriyorum
Kesinlikle faydası oluyor. Emzigi agzina veriyorum, köpeğe sarılıp uyuyor. Ama ben uyurken yalnız bırakmaya kiyamiyorum çok. Yalnız biraksam da uyur ama eminim. Eger illa emzige alıştıracaksan tavsiye ederim. Benim ki emzik ağzına dediği an kusuyordu ama bunda öyle birşey olmadı. Bir saat içinde de cuk cuk emmeye başladı.Uyumasuna yardımcı oluyormu. Uyurken elime sarılıyor elime tutuyor. Acaba onunla tek başına ben olmadan uyur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?