2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizim ayağımda uyuyorken fırsat bu firsat siraliyorum soruları utuyu ne zaman bırakmak lazım ya ben artik utulemeyim diyorum evde giyilen şeyleri bodyleri fln? nolcak ki?

Ben hiç ütülemedim hiç bir giysisini hastane çantasına koyduklarımı bile
uyumaya vakit bulamıyorum
Nasıl yetişiyorsun ütüye

ben çamasırları bile katlama üşenıyorum

aynıymışız
bugün biri mutfak dolap içi siliyorum yazmış buraya dedim öyle işler yapmak hayal gibi geliyor bana bazen yemek yiyebildiğime şükrediyorum

ilk defa dün başladım
hiçbişi anlamadım ki 2,5 saat sanırım

Ben geçen ay büyüdü diye emzirme saat aralarını açmaya çalıştım 3 saat gibi falan ama 300 gram aldığını öğrenince şimdi her bulduğum fırsatta emzirmeye çalışıyorum

yok canım 3 saat bence fazla dr göre normal.
büyüdüler artık süt nedır kı 3 saat doyursun dimi ama

ben vakitten değil tembellikten yapamıyorum
tam bi kualayım

yok canım 3 saat bence fazla dr göre normal.
büyüdüler artık süt nedır kı 3 saat doyursun dimi ama

ben vakitten değil tembellikten yapamıyorum
tam bi kualayım

O açıdan hiç düşünmediğim için hata yaptım zaten
Yememe de dikkat etmedim
Şimdi lactamil kan hapı ne bulursam yükledim yarın tartılmaya götürcem sağlık ocağına bir haftada kaç gr almış
Eğer hala almadıysa bende mama vermeyi düşünüyorum

aslında aylık tartılması daha iyi
çünkü artık kilo alımlar yavaşladı. biz her ay 1 kilo 50 gram almısız doktorun hesabına göre
bakalım bu ay ne olucak . mesela gecen aydı sanırım 2 haftalık tartılmıstı azdı, diğer 2 haftada aldı sanırım.

Sur sen internetten sma mamanin fiyatına bakmistin sanırım ne kadar fiyati

kızlar hazır elma yerken sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum..
eger cildinizi partlatıp nemlendirmek beslemek ve lekelerden kurtulmak istiyorsanız kırmızı elmayı kalınca soyun ve yuzuunuze sıkın kuruduktan sonra ılık suyla yıkayın :) sonucuda yazın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…