- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.641
günde yarım kayısı mı versem acaba? kabız olmasından korkuyorum sürekli mama vermesem de. ama günde 1 kez kesin veririm
kilosunda sorun yok. bazen doymadıgını düşündüğüm için. özellikle gece uykusuna yatarkenSur sen neden mamaya başladın
Kilo alımı az mı oldu bu ay
Kizim ayağımda uyuyorken fırsat bu firsat siraliyorum soruları utuyu ne zaman bırakmak lazım ya ben artik utulemeyim diyorum evde giyilen şeyleri bodyleri fln? nolcak ki?
kilosunda sorun yok. bazen doymadıgını düşündüğüm için. özellikle gece uykusuna yatarken
günde 1 kez
ben çamasırları bile katlama üşenıyorumBen hiç ütülemedim hiç bir giysisini hastane çantasına koyduklarımı bile
uyumaya vakit bulamıyorum
Nasıl yetişiyorsun ütüye
ilk defa dün başladımpeki mama içip yatınca kaç saat uyuyor
ben çamasırları bile katlama üşenıyorum
ilk defa dün başladım
hiçbişi anlamadım ki 2,5 saat sanırım
yok canım 3 saat bence fazla dr göre normal.aynıymışız
bugün biri mutfak dolap içi siliyorum yazmış burayadedim öyle işler yapmak hayal gibi geliyor bana bazen yemek yiyebildiğime şükrediyorum
Ben geçen ay büyüdü diye emzirme saat aralarını açmaya çalıştım 3 saat gibi falan ama 300 gram aldığını öğrenince şimdi her bulduğum fırsatta emzirmeye çalışıyorum
yok canım 3 saat bence fazla dr göre normal.
büyüdüler artık süt nedır kı 3 saat doyursun dimi ama
ben vakitten değil tembellikten yapamıyorum
tam bi kualayım
aslında aylık tartılması daha iyiO açıdan hiç düşünmediğim için hata yaptım zaten
Yememe de dikkat etmedim
Şimdi lactamil kan hapı ne bulursam yükledim yarın tartılmaya götürcem sağlık ocağına bir haftada kaç gr almış
Eğer hala almadıysa bende mama vermeyi düşünüyorum
aslında aylık tartılması daha iyi
çünkü artık kilo alımlar yavaşladı. biz her ay 1 kilo 50 gram almısız doktorun hesabına göre
bakalım bu ay ne olucak . mesela gecen aydı sanırım 2 haftalık tartılmıstı azdı, diğer 2 haftada aldı sanırım.
http://www.happy.com.tr/Sma_1_Gold_Devam_Sutu_400gr?gclid=CI_Jp_TO7swCFSco0wod-ZMD6wSur sen internetten sma mamanin fiyatına bakmistin sanırım ne kadar fiyati
28 aralık bende olmadım :=) bırak olmayalım canım yaakızlar 2 ocak sezeryanla dogum yaptım hala regl olmadım sızdede var mı aynı sorun
http://www.happy.com.tr/Sma_1_Gold_Devam_Sutu_400gr?gclid=CI_Jp_TO7swCFSco0wod-ZMD6w
24,5 kargosu da 4 tl. alabılıyorsan eczaneden al aynı fiyata gelıyor neredeyse.
birden fazla alanlar için karlı tabii ki. sen ılk defa mı kullanacaksın?
o kaça alıyormus? sen neden aptamil kullanacaksın?Yok canım ben almayacagum eltime siyledimde sorabilir misin dedi ne kadarmis diye ben kullanmicam mama su anda emiyor alirsam aptamil alicam
O 900gr aliyor 72 lirami neymis ben ilk dogdugu sralarda aptamil vermiştim kilo kaybi vardi digerlet kabiz yapmisti o yuzden aptamil alicamo kaça alıyormus? sen neden aptamil kullanacaksın?
28 aralık bende olmadım :=) bırak olmayalım canım yaa
bir de onla uğraşamıycam
bak http://www.happy.com.tr/Sma_1_Gold_Devam_Sutu_900grO 900gr aliyor 72 lirami neymis ben ilk dogdugu sralarda aptamil vermiştim kilo kaybi vardi digerlet kabiz yapmisti o yuzden aptamil alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?