2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben yazdım birisi benim

Ben evolviaya gecmiştim. Oda iyi mamalardan. Ama Kusturuyordu benim bebişide. Tadınıda sonradan sevmedi belki kusturdugu için rahatsız mı ettı bilemedim daha bıtmeden baska mamaya gectım. Her mama her bebege aynı etkı yapmıyor. Bebişim çok hareketlı. Bide hımmm sureklı yapa yapa zaten agzından bıraz gelıyor. Ama mama degıstırımce kusmuyor o kadar. Yakunında mama kullanan varsa bir ogun yap içiyor mu kusuyor mu. Benım vardı denedım onunkinden. Keşke numunelik deneyecegımız kadar mama satılsa. Çöpe bir sürü mama gitti.

Eymene pirinç unu muhallebisi yaptım seve seve yedi... çok heyecanlandı
Onu bende ek gıdaya gecıncd dusundüm ama prinç unu arı mama mı ne onda vitamin işe yarar birsey yok yazıyor nette. Kilo aldırıyormuş sadece. Tok tutuyormuş. Kararsız kaldım. Yine de bir kere ağzına tad olsun diye verırım herhalde.

çokta araştırmamak lazım dedim kendimce

N

Ne uyuması tatlım benımki bugün sabahın 5 inde ayaktaydı. Yrdirdim. Gaz çıkarayım derken iyice uykusu açıldı. Uyuttum 7 de uyandı. Ayağıma aldım şimdi. Keşke bir çift ayağım daha olsa
benimkide dün 6 da uyandı.. bugün 8 de ben uyandırdımm

Kizlarrr bebegim ayin 30unda 4 aylik olcaka daha ne zamandir kucagina alan oturtuyo soyluyorum ama bisey olmazmis falan filan suan sinirlerim bozuldu esim onlar kadar tecruben var mi senin oturtsublsr dedi oturtanlar kv.nin kv.si yani esimin babannesi napim ben yaa gercekten zarari olmazmi

3,5 aylıkken başladım oturtmaya

Kızlar 4. Ay kontrolumüze geldik. Dr. Demir damlası ve polivit verdi. Kilosu düşük dedi. 18 ocak 3480 gr doğdu şu an 6700. Ek gıda mama vs geçme demir ilacıyla vitaminini kullan anne sütüne devam önümüzdeki ay bakarız dedi. Bi de ben de tiroid olma olasılığı olduğu için (ben de onun için kan verdim bugün) kan aldılar oğluştan çok fenaydı haftaya da aşıları var sağlık ocağında ay bayılazaamm

Neyse şimdi demir ilacı ya da polivit kullanan var mı böyle düşük kilolu olupta. Ne diyorsunuz bu duruma. Ek gıda ya da mamaya gerek yok dedi niydecüükkk ? Kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…