2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence çok zayıf değil bozma moralini

Hic kafan karismasin canim benim kizim da 3300 dogdu 4. ay kontrolunde 6540 di benim doktorum hwp tebrik edee ve annw sutune devam der yani anlayacagin kilosu iyi bence son tarti da kac gr almis o onemli ayrica bize de ferrum damla verdi iki gundur basladim

Hiç kafan karışmasın canım. 6700ün nesi düşük. Benim kızım 5.900. Üzülüp duruyordum şimdi sağlıklı diye sukrediyorum sadece. Ona bile ek gida vermedi dr. Bu demir damlası kilo yapıyormuymuş öyle bişeylerden bahsetti mi?

Belki oturtanlar vardır ancak 4. Ay kontrolünde de sorduğumda 6 aydan evvel oturtma dedi bende oturtmuyorum kv bizdede oturtuyordu ne varmış büyümüş dr söyledi deyince yapmıyor ama inadına yapıyor bazen bende sürekli kızarak uyarınca yapamıyor beni sallamiyor aklınca yarim akıllı

Canım benimkini 3 ayı bitince oturtmaya başladık. Ama çok değil. Dr sor. Dr muayene edıyor. Dr sorduk oturtabılırsınız dedı destekle yada senın kucağında. Yorulunca bası yana gıdınce yatır dedı artık. Aklına gelenı sor dr a onlarda unutabılıyor. Udtunu çıkart tart birsürü birsey arada kaynıyor. Zaten kendini kaldırıp oturmaya çalışıyordu. Oturtuyorum şimdi öne doğru kalkmaya çalışıyor . Evet tabiiki tecrubeliler ama aylık kontrollerımız var artık bilinçli yapmak varken herşeyde eskı usulde gıtmeyelim. Örneğin kalçanın düzgün olması için ayrık olması lazımmış. Kurbağa duruşu. Annemler tersını yapıyırmuş düz tutuyormuş. Bezı yukarı baglıyormuş. Yanlış yapmışız meger dıyor.

CValla birsey anlamıyorum günden. Ter içinde kalıyoruz onu oyalayım dıye. Annem gunduz bende. Akşam da uyku oncesu aglama krızı tutuyor. Dişi de kasınıyo onun huzursuzluguda varsağlıklı.
Bence kilosu düşük değil. Aylık 1 kg alacak dıye bı kural yok. Hem düşük demiş hem ek gıda demiş. Ek gıda kilo alımını yavaslatır. Benım bebıs 3200 dogdu. 4 ay bıtımınde 6500 kilosu. Gayet saglıklı. Reflusu vardı. Hareketlı ve uykusu olmadığı için normal. Bence kiloyu dert etme. Tosun olunca daha sağlıklı anlamuna gelmoyor. Aylık kaç kılo aldı. Çok düşük değilse anne sutune devam et sutun yetmedıgını anlarsın ona gorr bır ıkı ogun mama takvıye edersın. Mamalardada vıtamın demır var. Drun dedıgı önemli ama kilosu düşük değilki bır aylık kılo alımı az değil ise

bence çok zayıf değil bozma moralini

Di mi sağlıklı olsun da..

600-700gr arası aldı sanırım. Demir konusunda da kararsızım..

Ben sormadım o da bişiy demedi. Sadece işte gerek yok ek gıdaya ya da mamaya. Nasıl olsa demir ve vitamin kullanacak. Anne sütüne devam dedi.

Ben anlatamamışım o anın paniğiyle. Kilosu düşük deyince ben sordum ek gıda ya da mamaya da başlayalım mı diye hayir ek gıdaya geçme mamaya da gerek yok zaten demir damlası ve vitamin kullanıcak önümüzdeki ay bakalım dedi.
Ben de kiloyu dert etmiyordum aslında ama kilosu düşük deyince dr moralim bozuldu. Tamam tostirik değil yawrum ama çok da zayıf görünmüyo bana göre.

Ben de bise olmaz diye biliyorum cnm,bizmki cok istiyor oturmayi biz d oturtuyoruz kucagimizda ama fazla degil yine de.. Ama oyle yok sen ne biliyosun onalr tecrubeli falan filan hic guzel seyler dgil :/ karnina dayanarak azcik oturt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…