- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.701
bence çok zayıf değil bozma moraliniKızlar 4. Ay kontrolumüze geldik. Dr. Demir damlası ve polivit verdi. Kilosu düşük dedi. 18 ocak 3480 gr doğdu şu an 6700. Ek gıda mama vs geçme demir ilacıyla vitaminini kullan anne sütüne devam önümüzdeki ay bakarız dedi. Bi de ben de tiroid olma olasılığı olduğu için (ben de onun için kan verdim bugün) kan aldılar oğluştan çok fenaydıhaftaya da aşıları var sağlık ocağında ay bayılazaamm
Neyse şimdi demir ilacı ya da polivit kullanan var mı böyle düşük kilolu olupta. Ne diyorsunuz bu duruma. Ek gıda ya da mamaya gerek yok dedi niydecüükkk ? Kafam çok karıştı
O olmayinca ben korkuyorum acikcasi cocuklar uyudu ben baykus gibi oturdumo olmayınca daha rahat uyuyorum
Hic kafan karismasin canim benim kizim da 3300 dogdu 4. ay kontrolunde 6540 di benim doktorum hwp tebrik edee ve annw sutune devam der yani anlayacagin kilosu iyi bence son tarti da kac gr almis o onemli ayrica bize de ferrum damla verdi iki gundur basladimKızlar 4. Ay kontrolumüze geldik. Dr. Demir damlası ve polivit verdi. Kilosu düşük dedi. 18 ocak 3480 gr doğdu şu an 6700. Ek gıda mama vs geçme demir ilacıyla vitaminini kullan anne sütüne devam önümüzdeki ay bakarız dedi. Bi de ben de tiroid olma olasılığı olduğu için (ben de onun için kan verdim bugün) kan aldılar oğluştan çok fenaydıhaftaya da aşıları var sağlık ocağında ay bayılazaamm
Neyse şimdi demir ilacı ya da polivit kullanan var mı böyle düşük kilolu olupta. Ne diyorsunuz bu duruma. Ek gıda ya da mamaya gerek yok dedi niydecüükkk ? Kafam çok karıştı
Kızlar 4. Ay kontrolumüze geldik. Dr. Demir damlası ve polivit verdi. Kilosu düşük dedi. 18 ocak 3480 gr doğdu şu an 6700. Ek gıda mama vs geçme demir ilacıyla vitaminini kullan anne sütüne devam önümüzdeki ay bakarız dedi. Bi de ben de tiroid olma olasılığı olduğu için (ben de onun için kan verdim bugün) kan aldılar oğluştan çok fenaydıhaftaya da aşıları var sağlık ocağında ay bayılazaamm
Belki oturtanlar vardır ancak 4. Ay kontrolünde de sorduğumda 6 aydan evvel oturtma dedi bende oturtmuyorum kv bizdede oturtuyordu ne varmış büyümüş dr söyledi deyince yapmıyor ama inadına yapıyor bazen bende sürekli kızarak uyarınca yapamıyor beni sallamiyor aklınca yarim akıllıKizlarrr bebegim ayin 30unda 4 aylik olcaka daha ne zamandir kucagina alan oturtuyo soyluyorum ama bisey olmazmis falan filan suan sinirlerim bozuldu esim onlar kadar tecruben var mi senin oturtsublsr dedi oturtanlar kv.nin kv.si yani esimin babannesi napim ben yaa gercekten zarari olmazmi
Canım benimkini 3 ayı bitince oturtmaya başladık. Ama çok değil. Dr sor. Dr muayene edıyor. Dr sorduk oturtabılırsınız dedı destekle yada senın kucağında. Yorulunca bası yana gıdınce yatır dedı artık. Aklına gelenı sor dr a onlarda unutabılıyor. Udtunu çıkart tart birsürü birsey arada kaynıyor. Zaten kendini kaldırıp oturmaya çalışıyordu. Oturtuyorum şimdi öne doğru kalkmaya çalışıyorKizlarrr bebegim ayin 30unda 4 aylik olcaka daha ne zamandir kucagina alan oturtuyo soyluyorum ama bisey olmazmis falan filan suan sinirlerim bozuldu esim onlar kadar tecruben var mi senin oturtsublsr dedi oturtanlar kv.nin kv.si yani esimin babannesi napim ben yaa gercekten zarari olmazmi
CValla birsey anlamıyorum günden. Ter içinde kalıyoruz onu oyalayım dıye. Annem gunduz bende. Akşam da uyku oncesu aglama krızı tutuyor. Dişi de kasınıyo onun huzursuzluguda varsağlıklı.Hiç kafan karışmasın canım. 6700ün nesi düşük. Benim kızım 5.900. Üzülüp duruyordum şimdi sağlıklı diye sukrediyorum sadece. Ona bile ek gida vermedi dr. Bu demir damlası kilo yapıyormuymuş öyle bişeylerden bahsetti mi?
Bence kilosu düşük değil. Aylık 1 kg alacak dıye bı kural yok. Hem düşük demiş hem ek gıda demiş. Ek gıda kilo alımını yavaslatır. Benım bebıs 3200 dogdu. 4 ay bıtımınde 6500 kilosu. Gayet saglıklı. Reflusu vardı. Hareketlı ve uykusu olmadığı için normal. Bence kiloyu dert etme. Tosun olunca daha sağlıklı anlamuna gelmoyor. Aylık kaç kılo aldı. Çok düşük değilse anne sutune devam et sutun yetmedıgını anlarsın ona gorr bır ıkı ogun mama takvıye edersın. Mamalardada vıtamın demır var. Drun dedıgı önemli ama kilosu düşük değilki bır aylık kılo alımı az değil iseKızlar 4. Ay kontrolumüze geldik. Dr. Demir damlası ve polivit verdi. Kilosu düşük dedi. 18 ocak 3480 gr doğdu şu an 6700. Ek gıda mama vs geçme demir ilacıyla vitaminini kullan anne sütüne devam önümüzdeki ay bakarız dedi. Bi de ben de tiroid olma olasılığı olduğu için (ben de onun için kan verdim bugün) kan aldılar oğluştan çok fenaydıhaftaya da aşıları var sağlık ocağında ay bayılazaamm
Çok zor oluyor işte eşim işten gelince fln. Ama birakiyorum bende artık.Ben hiç ütülemedim hiç bir giysisini hastane çantasına koyduklarımı bile
uyumaya vakit bulamıyorum
Nasıl yetişiyorsun ütüye
bence çok zayıf değil bozma moralini
Hic kafan karismasin canim benim kizim da 3300 dogdu 4. ay kontrolunde 6540 di benim doktorum hwp tebrik edee ve annw sutune devam der yani anlayacagin kilosu iyi bence son tarti da kac gr almis o onemli ayrica bize de ferrum damla verdi iki gundur basladim
Hiç kafan karışmasın canım. 6700ün nesi düşük. Benim kızım 5.900. Üzülüp duruyordum şimdi sağlıklı diye sukrediyorum sadece. Ona bile ek gida vermedi dr. Bu demir damlası kilo yapıyormuymuş öyle bişeylerden bahsetti mi?
CValla birsey anlamıyorum günden. Ter içinde kalıyoruz onu oyalayım dıye. Annem gunduz bende. Akşam da uyku oncesu aglama krızı tutuyor. Dişi de kasınıyo onun huzursuzluguda varsağlıklı.
Bence kilosu düşük değil. Aylık 1 kg alacak dıye bı kural yok. Hem düşük demiş hem ek gıda demiş. Ek gıda kilo alımını yavaslatır. Benım bebıs 3200 dogdu. 4 ay bıtımınde 6500 kilosu. Gayet saglıklı. Reflusu vardı. Hareketlı ve uykusu olmadığı için normal. Bence kiloyu dert etme. Tosun olunca daha sağlıklı anlamuna gelmoyor. Aylık kaç kılo aldı. Çok düşük değilse anne sutune devam et sutun yetmedıgını anlarsın ona gorr bır ıkı ogun mama takvıye edersın. Mamalardada vıtamın demır var. Drun dedıgı önemli ama kilosu düşük değilki bır aylık kılo alımı az değil ise
Usutmus olabilir mi cnmKizlar anne sutu alan bebegin kakasi kokar mi yaa biraz once yapti kokusu geldi
Kizlar anne sutu alan bebegin kakasi kokar mi yaa biraz once yapti kokusu geldi
Blmyrm ki usutunce kokar mi ilk basta gaziyla birlikte baya pis koktu degstrirkende eksi eksi koktuUsutmus olabilir mi cnm
Yok canm sadece anne sutuek gida yada mama aliyormu canim
Kizlarrr bebegim ayin 30unda 4 aylik olcaka daha ne zamandir kucagina alan oturtuyo soyluyorum ama bisey olmazmis falan filan suan sinirlerim bozuldu esim onlar kadar tecruben var mi senin oturtsublsr dedi oturtanlar kv.nin kv.si yani esimin babannesi napim ben yaa gercekten zarari olmazmi
Kizlar anne sutu alan bebegin kakasi kokar mi yaa biraz once yapti kokusu geldi
Artik herseyden yiyoruz ya gaz sorunları kalmadi gibi o yüzden olabilir yada usuttu ondanBlmyrm ki usutunce kokar mi ilk basta gaziyla birlikte baya pis koktu degstrirkende eksi eksi koktu
Yok canm sadece anne sutu
Biz haziranda gitmicez temmuzda asisi ozaman gelin dediher ay doktora götürüyor musunuz bebeleri?
Benim bebis usutunce kokuyor canmBlmyrm ki usutunce kokar mi ilk basta gaziyla birlikte baya pis koktu degstrirkende eksi eksi koktu
Yok canm sadece anne sutu
Huysuzlugu felan yokta bi kac seferdir kokuyo gbi bi sorun olmasn amanBenm poklununki baslarda kokmazdi artik kokuyor valla. Sukur hasta falan degil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?