- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.741
Pembe hala izmirdemisin sen yaBu sabah annem yoktu...kafam bin milyar ton kalkmıyo yastıktan
- Şiiii herif kalk len ,bez değişçek ,bacak tutcan ...
- Offff...
.......
Yapamayacağımdan değildi..oğlanı verdim kucağna ...çok pis uykumun oldugunu,artık işede gitmediğini,iyileştiğini hiçbirrrrr sebebinin kalmadığını ve acıkana kadar bakması gerektiğini söyledim ve yattım..
9 tane şey sordu...en sonunda babasısın içgüdünle hareket et be uyutmadın dedim..
Babanmışım oğlum dedi..
Salona gittiler...pepe sesi geldi hemen
Bide tv cep teli vs izletmicekti...
Sonra azcık dalmışım gerisi sizinki gibi minnoş yine kollarımdaydı..
Dun sabah benimde annem vardi bir kalktim ev havada didim neydiyon temizlikPembe hala izmirdemisin sen yabenim de misafirim bitmiyor hic halim kalmadı bu aralar misafiri çok severim ama bebisle çok zor oluyor ev temizlrnecek beni bekliyor ben uyku istiyorum sadece pasa da gece mrmeyi birakmiyor ozluyir sanirim beni esime diyirum bak diye umrunda degil dun camasiri as dedim uyumus kanepede sabah sınırın bozuldu yarin ben de anneme gidecem bir kaç saat uyuyqcm yetti artik yorgunluk
Bornovada hüner pastanesine dadandım
Sürekli trileçe alıp geliyoz...
Muşta yok yok yok diye diye
Pembe hala izmirdemisin sen yabenim de misafirim bitmiyor hic halim kalmadı bu aralar misafiri çok severim ama bebisle çok zor oluyor ev temizlrnecek beni bekliyor ben uyku istiyorum sadece pasa da gece mrmeyi birakmiyor ozluyir sanirim beni esime diyirum bak diye umrunda degil dun camasiri as dedim uyumus kanepede sabah sınırın bozuldu yarin ben de anneme gidecem bir kaç saat uyuyqcm yetti artik yorgunluk
Huysuzlugu felan yokta bi kac seferdir kokuyo gbi bi sorun olmasn aman
Yirim ben o canavari bizimkide dun akşam yapti aynini memeye bir sarildi birakmiyor minnak bunlar minik sipalarAy senin misafirlerin bitmedi vallahi uzuluyom sana.. Yani yoruluyosun ya ondan.. Bi de dedigin gbi misafirle fln ilgilenip bebege ilgiyi az verince hemen ozluyorlar uzuluyorlar :) bize bi kuzengelio ablacm cnm yaa her isi kendi yapio nerdeyse,ona ragmen durmiii canavarrr
Evet cnmher ay doktora götürüyor musunuz bebeleri?
Iyi o zaman ya ama smdide baktm kakasinda byle ince cizgi halinde kan mi desem kirmizi renkte seyler var cok azBizimki bayadir boyle,normaldir bnce yediklerimizden fln da olabilir neslinin dedigi gibi. Ya da artk bagirsaklari fln hani sindirimi gelisiyor belki ondan.. Gecen doktordayken kaka yapmisti acti bakti tabi asgailara:) kakasi da normal dedi
Dikkat et bakim devam ederse doktoruna bunu bi soyle o zaman.. Minnosum benm iyi olsunIyi o zaman ya ama smdide baktm kakasinda byle ince cizgi halinde kan mi desem kirmizi renkte seyler var cok az
Yirim ben o canavari bizimkide dun akşam yapti aynini memeye bir sarildi birakmiyor minnak bunlar minik sipalar
Hasta olcak diye o kadar korkyrm ki bide olurda anlamazsam diyeDikkat et bakim devam ederse doktoruna bunu bi soyle o zaman.. Minnosum benm iyi olsun
Acıyla domatesi az yiyorum ben yoksa popisi pisiyo bizimkinin. Ama kurufasulye haşlayıp suyunu döküp pişirip yiyorum sikinti yokKizlar aci, kuru fasulye yemeye başladınız mı. Gecen kuru fasulye yapayım mı dedim. Esim o kadar da yapma dedi. Napiomki dedim. Oda bi tuhaf
Ne bilip yaa bütün bebişler pufidik olmak zorunda mı sankiYa kilosunun nesi varyaaa...bu doktorlar bi şaşkın okdu ha...
Banada kan ilacı verdide bir iki kullandım içime sinmedi..kanntahlili yaptırdım gayet iyi idi..2 ay sonra başlıcam galba...sadece vitamin veriyom ben ...5. Ay dolacak 7 .5 olmuşuzdur..
Hem kokup hem kan varsa bi kaka tahlili yaptir amip varmi diye bi baktirIyi o zaman ya ama smdide baktm kakasinda byle ince cizgi halinde kan mi desem kirmizi renkte seyler var cok az
N
Ne bilip yaa bütün bebişler pufidik olmak zorunda mı sanki
Bgn bi takip etcem canim insallah bsy yoktur. Kaka tahlilinide yarim saat icinde gotrmem lazm smdi gotrmemde cok zor insallah devam etmez cok ikinmaktan da olablyoms masallah benm oglanda hep ikinarak yapiyoHem kokup hem kan varsa bi kaka tahlili yaptir amip varmi diye bi baktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?