2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hadi inşallah. İlk defa kakasız bir günümüz geçti de stres oldum.

Maze korkma kız 4-5 güne kadar kabiz saymiyoruz diyo drlar. Benimki de bi ara 3gunde bir fitille yapiyordu. Mama da aldığı zamanlardi o zamanlar. . Ne zaman kaka için mamayi değiştrdik sadece anne sütü ister oldu. Kaka da düzeldi kendiliğinden

Aramızda 5yas var canim alirsin kilo benim bir arkadaşım hala emziriyo cicugu 4 yaşına girdi kizi gorsen ip gibi birskmiyo cocuk meme asigi resmen inşallah alirsin duzenli beslen sen alirsin yemegini ihmal etme
84luyum canım ama boyum 70e yakın ellili kilolari kaldırıyor vucut. O yüzden zayıf oldum şimdi bayag. Bebeler daha yatiyo oturuyo.. bunlarin birde ayaklanmasi var daha

Aramızda 5yas var canim alirsin kilo benim bir arkadaşım hala emziriyo cicugu 4 yaşına girdi kizi gorsen ip gibi birskmiyo cocuk meme asigi resmen inşallah alirsin duzenli beslen sen alirsin yemegini ihmal etme

5yas asagi mi yukari mi : D
4yasinda da emzirilmi daha yaa. Kizcagizin memisler atkı olmuştur

Zayıflar yazmasın uleennnn gerçi ben de 83 ten 63 e düşünce bu zayıfladım sandım kendimi bi sevindim falan böyle. Sonra eski kiyafetler anca dizlerden bi karış çıkınca pantolonlarımın eteklerimin bellerini görünce acı gerçekle tekarar yüzleştim. Ne kaa zayıfmışım eskiden bee

Sen bana ver fazlalari alirim ben
Hamilelikten önce ne kadardin ki

Sen bana ver fazlalari alirim ben
Hamilelikten önce ne kadardin ki

55 idiimm ama bir görsen ne kadan da inceciktim. Gerçi kuzenim eskiden iskelet gibi olduğumu şimdi insana benzediğimi söylüyor ammaa... Bak popim biraz kalsın yüzümün dolgunluğu kalsın, göbuş başta olmak üzere ötekiler gitsin istiyorum

bebekten bebeğe degısıyor gercekten. bizde 2. ay aşısısnda hiçbişi olmadı. 4. ay asısında oldu mesela. kimisinde oluyor
kimisinde olmuyor. o yüzden dertlenmemek gerek

Haha ay hic gulcegm yoktu ne biliyim kokmaz derler ya heo
çok küçükken pek anlamamısım. mesela şuan feci kokuyor
hele bir de tıslasın daha kötü
altını açınca beklıyorum biraz kaka yapar dıye. pamukla kıcını temızlıyorum varsa yapıyor
yapacagını tıslamasından anlıyorum

O gobus zaten vücuda ilk yerleşip en son gider şerefsiz keşke öyle ismarlama olsa dukkan senin ama olmuyor işte
böyle böyle yapcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…