2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu oğlan hiç kaka yapmadı bugün acep nedendir Daha önce hiç kakasız günümüz geçmemişti. Anne sütü alıyor sadece. Çok cişliydi bugün ammaaa kaka yokk..

Hiç içmedim ama öldürmez sanirim

Bence de öldürmez de yordu valla

Kotuysen bi dr git belki bayat belki de icindeki herhangi bir madde sana dokunmustur belki de onunla alakasi bike yoktur bi dr git bence

Valla son kullanma tarihi 2017 diyor ama

Öyle bir yan etkisi olduğunu zannetmiyorum arkadaşım, sen akşam ve öğleden sonra yediklerini bir gözden geçir bakalım. Belki fazla çay &kahve içmişsindir,onlar da çarpıntı yapar derler ya hani.

Şimdi düşündüm de hiç enteresan bişey yiyip icmedim. Bu Lactamilden sonra oldu ne olduysa

Ben de kullanmıştım bir ara ama bi problem yaşamadım. Son kullanma tarihi dicem zaten bakmışsındır. İçindekilerden biri dokunmuştur belki de.
Çok geçmiş olsun.

Sağolasın. Yarın akşam da bir bardak içip beklicem bakalım aynı şeyi yapacak mı. Yaa bu yeni denenecek şeyleri de dev boy alma huyumdan bi vazgeçemedim. Çocuğa da kaç tanr öğle kiloluga yakın mama alıp attım

Kullanamazsan bana gönder tadı pek güzeldi içerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…