2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz daha başlamadık. Her dr farklı tavsıye sunuyor. Ama tatlı verıyorsun hep. Bence sebzeddn başlat. Bazı dr meyveden önce sebze verdirıyor. Meyve tatlı sebzeyı yemeyebilir diye

Çok yardımcı oldu canım. Teşekkür ederim.. hemen bakıcam. . Çok çok haklısın

Geçti mi sonra Atom? Kalıcı olmamıştır inşallah.

Bizede yapıldıktan bir buçuk ay sonra aşı yeri iltihap olabilir. Pansuman yapmayın dedi kendisi iyileşecekmiş. Banyoda keselemeyın dedi. Biz martta yaptırdık sadece kızarıklıj var.
Bizim gibi sol omuzda iz kalıyor sonra.

Atommmmmmm...nolmuş kuzımmm benim
Hangi kanguruki bu...babaslingi geri verdin bide

Mismommy tsh çok yüksekmiş benim tiroid hormonların çalışmıyo yani metabolizman nerdeyse hiç çalışmıyo dedi dr ilaca başlıcam hemen.
Geçmiş olsun cnm. Serbest t4 ün nasıl. Euthyrox alacaksın. Zararı yok bitkisel ilaç. İyotlu tuz kullan cnm. Kaya yada himalaya değil. Demşr ilacıyla arasında en az iki saat olsun. Dereotu tavsıye ederım tıroıd hormonu dengeliyor. Hem sut yapar

Of...okudumda yazamıcam

Ama dur ...iki laf ediyim..
E ne dicem ki..

İkeaya gittim yine..süt sağdım dıgım şey..anneme ablama bıraktım..
Parmak kukla aldım..
Sersem minnoş uzanıyor hemen ağıza..

Pipimiz mora yakın renge döndü..yaptıracaklar bakın sabah akşam 30 ar dakka oturma banyosu var 10 gün..havalarda iyi şükür şimdilik arada hapşırıyo ama üşütmedik..ama yorucu son dakikallrda oyalamaktan ölüyom
Bide gece boğazımı bişi gıdıklıyor..
Öksürtüyor ...
Uykum bölünüyor

Sağolasın. T3 t4 düşük tsh yüksek. Levotiron verdi zaten vücutta olması gereken bişiy bu bebişe hiç zararı olmaz rahatlıkla emzirebilirsin dedi. Dereotu ve tuz tavsiyelerin için teşekkür ederim dün netten araştırırken görmüştüm uygulayım hemen. Dereotunu da hiiiç sevmem ama yemeye çalışcam. İlgin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…