- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.101
Biz daha başlamadık. Her dr farklı tavsıye sunuyor. Ama tatlı verıyorsun hep. Bence sebzeddn başlat. Bazı dr meyveden önce sebze verdirıyor. Meyve tatlı sebzeyı yemeyebilir diyeHadi ya bayadır buraya giremiyordum takip edemedim. Nerde olmadık şeyler var onu veriyormusun. . 2 tane cicibebe ve 1 parmak kalınlığında muzu pure yapıp veriyordum.. bazen yoğurtlâ yapıyordum. . Tabi devam sütü de veriyorum.sutum azaldığı için. . Yinede emziriyorum ama.. İlk meyve mi yoksa sebzeyle mi başlanmalı bilmiyorum
Bu konuları işledik. Bize 3 ay bıttıgınde başladıkBebeğini kucağından başka biyerde destekli olarak oturtan varmı beş ayın dolmasına az kaldı dolunca mı oturtsam tam altı ayı mı beklesem
Dr listeni paylaşır mısın. Ben daha başlamadım fıkır olsunBen başlamadım ama Dr bi liste verdi fikir olursa paylaşayım
Keçi yoğurdu kullanabilirsin. Sor istersen. Bizim allerjımız yok ama ben keçi ürünlerini tercih edeceğimEki Görüntüle 1837315
bizde süt alerjisi olduğu için biz 1 3 4 5 2
Şeklinde gidicez ama ben kararsızım ek gıda konusunda
Çok yardımcı oldu canım. Teşekkür ederim.. hemen bakıcam. . Çok çok haklısınCici bebe yerine kendi yapacağın kurabiyeler daha iyi, bebeklerimizi şekerle tanıştırmamamız lazım, ama maalesef paketli ürünlerde hep şeker ve koruyucu var. Keçiboynuzu unu ile hazırlayacağın, taze süt ve yumurtalı kurabiyeleri haftalık yaparak cam bir kavanozda muhafaza edebilirsin. Her sabah anne sütü veya normal sütle bu kurabiyeleri ezerek bebeğine yedirirsen bu vesileyle yumurta ve süt ile proteinini de vermiş olursun. Makarna lütfen diye bir site var, bizler gibi bebeğine doğal şeyler yedirmek çabasıyla yola çıkmış bir gıda mühendisi. Ben hamileliğimden beri oradan besleniyorum, bebekler için çok güzel şeyler var,ek gıdaya geçince muhakkak oradan alacağım birçok şey. İstersen sen de göz at, hatta ek gıda öncesi herkes bir göz atsın derim. Cicibebe filan koruyucu, emülgatör ve daha sayısız kimyasal ile dolu. Elimizden geldiğince içindekileri tane tane seçip koyduğumuz, güvendiğimiz ve taze olduğunu bildiğimiz şeylerle besleyeceğiz bebeklerimizi.
Geçti mi sonra Atom? Kalıcı olmamıştır inşallah.Findik ayakta sallamali da olda 2 saat uyumustu ogleden sonra, ona ve kendime odul disari cikalim dedik. Kanguruya koydum zeynoyu. Bu arada zeyno 7 kiloyu gecmistir tahminen. Cok zorlandim tasirken... Dusunsenize hamilelikte 24 kilo aldim, simdi 7 kiloyu tasiyamiyorum... Hersey cok guzeldi cok sukur, kahvemi ictim.. Babamizi aradik, markete ugradik yemeklik aldik, eve geldik tabi ter icinde cocuk cikardim ustunu basini. Cocugun bacagina bakin
Evet her bebek aynı olmuyor bazı tanıdıklarım var memeden ayrılmak istemiyor bebekleri zor ayırıyorlar, bizimki tam tersi.Bn hiç biberon vermedim sorunun o olduğunu düşünmüyorum bence bazı bebekler emmek istemiyor ve biraz iştahsız oluyor
Bende bakacam netten. D vit bermedı dr bıze. Vıtasanol verdı. Ama dvıt e gectım ben. D vıtte paraben var dedi.Şu günde 1 damla olan D vitaminini doktoruna soran var mı? Sipariş vericem de
Bizede yapıldıktan bir buçuk ay sonra aşı yeri iltihap olabilir. Pansuman yapmayın dedi kendisi iyileşecekmiş. Banyoda keselemeyın dedi. Biz martta yaptırdık sadece kızarıklıj var.selam güzel anneler. :)
@nesli_ankara06 geçmiş olsun. Melekler korumuştur. :)
annişler size sorularım var.
verem aşımızın yeri şişmiş. kızarmış. sıkılmış sivilce gibi. sizlerinki de öyle mi oldu...
ve bizim oğlanın boynu hep pişik oluyor yaaa... kızarık hep. arada çatlıyor daha kötü oluyor. geçiyor gibi oluyor yine tekrarlıyor.
ne yapsam da olmasa.. başına gelip çare bulan var mı...
Bizimki şapka bile taktırmıyor. Gözlerini örtünce suya atarsın ya gözlerını agzını kapatıp yüzüyor sankiEskiden tulbent orterlermis, yeni moda bu
Allah sabır güç kuvvet vermese ne halde olurduk acaba...Ahhaahhahahaahahhahahhahahhahahaahahhahahahhahahhh
Ne diyim kiz,survivordaki eda gibi felaket tellalligi mi yapimAllah yardim eder bize yahuu
Eskiden tulbent orterlermis, yeni moda bu
Atommmmmmm...nolmuş kuzımmm benimFindik ayakta sallamali da olda 2 saat uyumustu ogleden sonra, ona ve kendime odul disari cikalim dedik. Kanguruya koydum zeynoyu. Bu arada zeyno 7 kiloyu gecmistir tahminen. Cok zorlandim tasirken... Dusunsenize hamilelikte 24 kilo aldim, simdi 7 kiloyu tasiyamiyorum... Hersey cok guzeldi cok sukur, kahvemi ictim.. Babamizi aradik, markete ugradik yemeklik aldik, eve geldik tabi ter icinde cocuk cikardim ustunu basini. Cocugun bacagina bakin
Geçmiş olsun cnm. Serbest t4 ün nasıl. Euthyrox alacaksın. Zararı yok bitkisel ilaç. İyotlu tuz kullan cnm. Kaya yada himalaya değil. Demşr ilacıyla arasında en az iki saat olsun. Dereotu tavsıye ederım tıroıd hormonu dengeliyor. Hem sut yaparMismommy tsh çok yüksekmiş benim tiroid hormonların çalışmıyo yani metabolizman nerdeyse hiç çalışmıyo dedi dr ilaca başlıcam hemen.
Eki Görüntüle 1837315
bizde süt alerjisi olduğu için biz 1 3 4 5 2
Şeklinde gidicez ama ben kararsızım ek gıda konusunda
Geçmiş olsun cnm. Serbest t4 ün nasıl. Euthyrox alacaksın. Zararı yok bitkisel ilaç. İyotlu tuz kullan cnm. Kaya yada himalaya değil. Demşr ilacıyla arasında en az iki saat olsun. Dereotu tavsıye ederım tıroıd hormonu dengeliyor. Hem sut yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?