- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.281
beşiğine koyunca bi şekilde kundagını tepeye cıkarıp yemeye çalışıyor. yanıma alıyorum susuyor. cok mız mızlanınca meme falan verıyorum. bi ara uyuyor, bı ara uyanıyor, bi ara aglıyor
böyle parçalı bulutlu işte
valla ben her yerde ve şekilde uyurum
Pembitooo yalnız değilsin
Zabaan bu saatinde yavrusunu beşiğinde koyup yaldır yaldır havaalanına giden taze ve bol evhamlı bir anne olarak kabusun ta kendisiyim
İzin işleri için günü birlik bir Ankara yapıp gelmem gerekiyor, gece yarısı ancak varırım evime. Kuzum bensiz bir gün geçirecek, babası ve Babaannesi bakacaklar kızıma
2 bujuk saatlik uykuyla duruyorum, aslında durduğum pek söylenemez, uykusuzluktan kıçım başım ayrı oynuyor şu an.
Benim kız yine ataklarda, uyumuyor arkadaş! El kadar bebe utanmasa biberona filtre kahve doldurup, sabahlık ve terlikle evde final dönemi öğrencisi gibi takılacak uykusuz
Şu diş kaç ayda gelir acabaçünkü bu meret diş sıkıntısı bir başlıyormuş çıkana kadar taa 3-4 ay bile sürebiliyormuş
Valla çocuğum neye saldıracağını şaşırdı, her bulduğunu kemir kemir bir noktadan sonra sinirleniyor da yer cücesiBasıyor yaygarayı
Eğer bu böyle 3-4 ay sürerse gider bi protez damak alırım kızıma, şu gece bardağa konulanlardan. Takarım ağzına kemirir halı, koltuk, yatak Allah ne verdiyse
İçindeki demir vitamin miktarını bilmiyorum. Sırf demirden mi verıyorsın diğer vitaminleri de alsın dersen. Bebelac çok vitaminli değil. Biz bebelac kullanırken kilo çok az aldı gerçekten. Dr. değiştirdi mamayı. Gün içinde anne sütü mama aynı miktar yada mama daha çok verıyorsan başka mama ver demişti. O zaman daha sık aralıkla mama verıyordum. Tok da tutmuyordu.uykusunda veriyorum. bugun bez için markete girdik mamalar vardı
dün mama arastırıyordum çoğu bebegın tadını sevdiği mama bebelac mış. çok da ucuz
neyse alayım deneyeyım dedım. 130 cc koydum 50 cc içti sadece
uyutmaya çalıştım baktım çok melül bakıyor meme verdım
baya kaldı memede. çok kurnaz yaa
günde 1 kere verebılırsın sende. en azından sütün dolar ve dediğin gibi demir almıs olur
Gecmis olsun canim erkek oldunuz heee calpolda verebilirsin csnimSabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ağrı ve ateş için fitil verdiler
Fitil vermesem calpol versem
Ne olur ki
Canım bende fitil yerine şurup versem diye düşünüyordum aşılarda. Kabızlık için de fitil verıyordum çünküCalpol çok eskiden ingilterede bebeklere yasaklanmış. 2 yaş üstü verıyorlar. İçerdiği madde astıma neden oluyor. Bu konuda dr ların görüş ayrılığı var mı bilmem ama bizim dr fitil verdi sadece. Dr una da sor araştır istrrsen.Sabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ne olur ki
Canım bebelac hangisinden alıyorsun? 4+ meyveli falan ondan mı yoksa 1 numara bebek sütü muuykusunda veriyorum. bugun bez için markete girdik mamalar vardı
dün mama arastırıyordum çoğu bebegın tadını sevdiği mama bebelac mış. çok da ucuz
neyse alayım deneyeyım dedım. 130 cc koydum 50 cc içti sadece
uyutmaya çalıştım baktım çok melül bakıyor meme verdım
baya kaldı memede. çok kurnaz yaa
günde 1 kere verebılırsın sende. en azından sütün dolar ve dediğin gibi demir almıs olur
O konuyu işledik cnmPirinç unu muhallebi yediren varmi
Ben kendiminkileri de kesiyorumGenişletilmesi olmuyor bende kesiyorum
Geçmiş olsun bizde haziranda yaptıracağız ama çok korkuyorumSabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ne olur ki
Ben girenemistim büyük ogkumda dayanamam diye ama girebiliyorsun canim korkma azicik ucundan gitcekGeçmiş olsun bizde haziranda yaptıracağız ama çok korkuyorumsunnet olurken yanında olabiliyormuyuz ben yalnız bırakamam
Sabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ne olur ki
Sağol canım şu kucagindan alıp götürme muhabbeti falan olur kalırım artık oracıkta bazen neden kız olmadi derim ne guzel tertemizBen girenemistim büyük ogkumda dayanamam diye ama girebiliyorsun canim korkma azicik ucundan gitcek
Sabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ne olur ki
Sünnetçi novalgin verdi..4 saat sonra bir daha verin dedi..sonra bidaha yok dedi..bezede hametan bol bol sürüyoz..2 günde 1 hametan mavi olandan..3 gündwn sonra oturma banyosu yapıyoruz işte..Sabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ne olur ki
Sağol c
Sağol canım şu kucagindan alıp götürme muhabbeti falan olur kalırım artık oracıkta bazen neden kız olmadi derim ne guzel tertemiz
anım şu kucagindan alıp götürme muhabbeti falan olur kalırım artık oracıkta bazen neden kız olmadi derim ne guzel tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?