2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bnmki de sabah uyandiginda artk besige degil yanima aliyorum,yanimda daha uzun uyuyor. Dedigin gbi 6dan sonrasi bi uyu bi uyan bizimkinin de

Allah sabır versin..
Kuzuna kavuştursun...
Sen şimdi ne ağlamışındır

ahahahahahah ahahajlsşdiüxidididididi

İçindeki demir vitamin miktarını bilmiyorum. Sırf demirden mi verıyorsın diğer vitaminleri de alsın dersen. Bebelac çok vitaminli değil. Biz bebelac kullanırken kilo çok az aldı gerçekten. Dr. değiştirdi mamayı. Gün içinde anne sütü mama aynı miktar yada mama daha çok verıyorsan başka mama ver demişti. O zaman daha sık aralıkla mama verıyordum. Tok da tutmuyordu.

Sabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ağrı ve ateş için fitil verdiler
Fitil vermesem calpol versem
Ne olur ki
Canım bende fitil yerine şurup versem diye düşünüyordum aşılarda. Kabızlık için de fitil verıyordum çünküCalpol çok eskiden ingilterede bebeklere yasaklanmış. 2 yaş üstü verıyorlar. İçerdiği madde astıma neden oluyor. Bu konuda dr ların görüş ayrılığı var mı bilmem ama bizim dr fitil verdi sadece. Dr una da sor araştır istrrsen.

Canım bebelac hangisinden alıyorsun? 4+ meyveli falan ondan mı yoksa 1 numara bebek sütü mu

Pirinç unu muhallebi yediren varmi
O konuyu işledik cnm besleyici değil içinde vitamin yok. Kilo aldırıyor ve tok tutuyor. Hamur yada ekmek verıyorsun yemesi için onun gibi birşey. Sana kalmış yine de vermek istersen. Hatta kadınlar kulubünde okudum. Zayıf bebeğine prinç suyuyla mama yaptı kılo aldırması için.

Sabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ağrı ve ateş için fitil verdiler
Fitil vermesem calpol versem
Ne olur ki
Sünnetçi novalgin verdi..4 saat sonra bir daha verin dedi..sonra bidaha yok dedi..bezede hametan bol bol sürüyoz..2 günde 1 hametan mavi olandan..3 gündwn sonra oturma banyosu yapıyoruz işte..

Olsun canim bizim ayricakigimiz var ogullarimiz erkek olcak kizlarin derdide var ucup gitcekler büyüyüncebuda var fusun bende cok istedim kizim olmasini ama allah bunu nasip gördü bize aliyorkar yanina ameliyat degil sonucta z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…