2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy resmen oğluşun dötünü gözlüyorum ancak pırt pırt pırt. Kakasız 3. Günümüz zeytinyağıyla popisini parmaklamak ayak masajları karın masajları banyo karnını tıka basa doyurmak (yalnız anne sütüyle) her duyduğumu denedim. Yarına kadar da yapmazsa artık alıp sağlık ocağına götürcem. Hayır mama ek gıda vs almıyoruz bu neyin mıçamaması. Moralim bozuluyo. İnşallah yapar artık yaa

Canım benim bebis de her gün yapardii haftadır iki güne yapıyor vr çok çok az yapıyor bugün de hic durmadı ben de zeytinyağı verdim kıvranıp duruyor kulak copuyle deneyecem artik

Olsun canim bizim ayricakigimiz var ogullarimiz erkek olcak kizlarin derdide var ucup gitcekler büyüyüncebuda var fusun bende cok istedim kizim olmasini ama allah bunu nasip gördü bize aliyorkar yanina ameliyat degil sonucta z
Cnm nereye ucup gidio ya :)) Allah ömür versin birlikte oluruz inşallah hep. Hem ben annemin en iyi arkadaşıyim :)

Canım benim bebis de her gün yapardii haftadır iki güne yapıyor vr çok çok az yapıyor bugün de hic durmadı ben de zeytinyağı verdim kıvranıp duruyor kulak copuyle deneyecem artik

Ay çok zor yaa. Benimkinin çok rahatsızlığı yok heralde öyle çok kıvranmıyo ama 3. Gün artık napcam bilemedim kocişi aradım az önce sen gelirken eczneye bi sor bakalım napsak dedim belki bişi verirler. Dr da ya fitil ya da lavman mıdır nedir ondan veriyomuş. Bebekler için olanı varmış. Sen hangi zeytinyağından verdin ya ben de mi versem komili sızma var olur mu ki ?

Anns sütü alanlarda on güne kadar normal canım telaşlanma

Biz de b*k içinde yüzerdik yani nolduysa çocuğa anlamadım. Pırt var bol bol çiş var kaka yok çıldırıciim. Ben demir ilacına başladım 3 gündür ben de yapamoyorum yawruma da mı geçti acep o etkiler mi ki

Ben de yeniden başladım demir ilacına ama etkilemedi hiç ne beni ne de bebişi

Ben anne sütüne ek olarak bebelac Gold kullanıyorum güzel kilo aldırıyor benimkine, gayet memnunuz başka mama kullanmadım.

Bebekler bu aylarda ikinma ve anus kaslarını gevsetme işini koordinasyon içinde yapmayı öğrenene kadar bu durum devam edermiş.
Bunu kolaylaştıracak hiçbirşey yokmus malesef
Bebekler bu koordineli kasma-gevsetmeyi deneme yanilmayla ogreniyorlarmis...
Daha ogrenecekleri coook şeyler var kuzucukların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…