2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yeniden başladım demir ilacına ama etkilemedi hiç ne beni ne de bebişi

Hımm ondan olmayabilir yani.

Canım çocuk doktorumuz söyledi .iki gün yapmamıştı telaşlanmıştım.sıkma canınu lütfen

Elimde değil inşallah yapar bir an önce inşallah inşallah

Demee :'(

Yok cnm götürmedim. Memleketteydim aynen annemlerdeydim. Doktor uzun süre uyutma kontrol et hareketlerinde değişiklik var mı diye fln dedi. Her şey normaldi şükür.

Gecmis olsun canim erkek oldunuz heee calpolda verebilirsin csnim

teşekkür ederim canım
calpol verdim şimdilik

Geçmiş olsun bizde haziranda yaptıracağız ama çok korkuyorum sunnet olurken yanında olabiliyormuyuz ben yalnız bırakamam

özele sordum kesinlikle içeri almıyoruz dediler
devlette iyi bi doktor bulduk
tavsiye üzerine gittik
ama çok zordu gerçekten
aldılar kuzumu ameliyathanenin kapısı kapandı biz baba ile dışarda kala kaldık
neyseki uzun sürmedi 15 dakika sonra getirdiler
ama nasıl ağlıyodu
daha önce hiç öyle ağlamamıştı

Geçmiş olsun canım Allah iyilik versin. Ve de hayırlı uğurlu olsun.

Amin çok Teşekkürler

Sünnetçi novalgin verdi..4 saat sonra bir daha verin dedi..sonra bidaha yok dedi..bezede hametan bol bol sürüyoz..2 günde 1 hametan mavi olandan..3 gündwn sonra oturma banyosu yapıyoruz işte..

hametanı gazlı beze mi primaya mı sürüyorsun

Mama sandalyesi almayi dusunuyormusunuz yoksa cok gerekli olmuyor mu alıp almamakta kararsızım

Ben önümüzdeki ay almayı düşünüyorum

Sağol canım şu kucagindan alıp götürme muhabbeti falan olur kalırım artık oracıkta bazen neden kız olmadi derim ne guzel tertemiz
İkinciyi yaparsam kocakaru usulü bir yöntemden duydum. Gün de olan muhabberler. Çin takvimi yalan çıktı. Denemekten zarar gelmez

Bende rahatlayacağım senin bebiş yapınca. Bizim ki mama alıyor gün aşırı yapıyor. Rahat yapıyor. Anne sütünde telaş etme. Kabız olsa ıkınır sabahtan akşama

Canım benim bebis de her gün yapardii haftadır iki güne yapıyor vr çok çok az yapıyor bugün de hic durmadı ben de zeytinyağı verdim kıvranıp duruyor kulak copuyle deneyecem artik
Biz maydonoz sapını z. Yagına batırıp çok az makatın içine sokup çıkarıyorduk

Canım saf zeytinyağı verdim sabah yine yapmadi kulak copuyle oynadım canının yanmamasina dikkat ettim yagladim poposunu bacaklarına karnina masaj yaptım nerdeyse bir haftalık kaka yaptı rahatladı uyudu canım halinden mrmnunsa hic takma kafana ama benim pasa kivrandigi için yaptım

Evet ben ilk hsmile ksldigimda dua ettim cok insallah kizim olur diye yaptigim duanin ertesi gunu kanamam oldu bu yuzden hayirlisiniistedim hep
Aynen ya bir kızım olmasını çok istedim doktor erkeğe benziyor demişti doktora tekrar bakin eminmisiniz demiştim ama şuan bal oğlusum kucağımda herşeye bedel evladın hepsi ayniymis Rabbim hayirlisini versin

Mama sandalyesi almayi dusunuyormusunuz yoksa cok gerekli olmuyor mu alıp almamakta kararsızım
Alacağım ben çoğu uzman okuduğum kadarıyla. Masaya sızınle otursun dıyor. Önü sade olacak şekilde bir masa sandalyesi seçin. dıkkatını dagıtmayacak. Masaya birlikte oturun, karsınıza alın sizde karşısında yiyin size bakarak iştahı artar dedi. Hava da karada tabak elınde koşturmayın yazıyordu

Demirde kabızlık yapar. Poh rrngi siyaha döner ama erkdn daha üçgün olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…