2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bebeklerinize egitim olarak biseyler yapiyomusunuz ek gidaya baslayanlar ne ile basladiniz ve dunden beei oglusum donuyo ve kafayi yere gomuyo korkuyom nefessiz kalacak diye sizde durumlar nedir ayrica 4.ay kontrolumuz 7400 kg 600 gram almis boy 65 cm

Bohk görünce sevinen insana "ana" derler
Benimki fitille yaptığında 3beze üstüste dolduruyordu
geçen gun 8 saat ne çiş ne kaka hiçbişey yoktu çok korktum sonrasında 3 saatte 4 bez dolusu (dolusuda kelime degil) kaka çiş gelmişti. artık değişiyo sanırım birşeyler...

Diyorum ki aman pırt yapsın kaka yapsın diye birinin popişini gözleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Annem de diyo ki biz yanlışlıkla gak diyince kızıyodun oğlun gak dese pırt yapsa seviniyosun aferin diyosun yaa ne hale geldin bak diyo

geçen gun 8 saat ne çiş ne kaka hiçbişey yoktu çok korktum sonrasında 3 saatte 4 bez dolusu (dolusuda kelime degil) kaka çiş gelmişti. artık değişiyo sanırım birşeyler...

Hayır sadece anne sütü aliyo bi de bizimkiler. Popolari neyin tiribinde anlamadım ki
Popolarini yediklerim..

Biz bebek kitabi aldık babasıyla. (Babasi kitap manyagidir da) her gün aynı saatlerde aynı yere yatırıp kitabi anlatiyorum ona göstererek. Gerçekten faydası var mı bilmem ama çok heyecanlaniyor mutlu oluyor

Keske yarin bire kadan hedaye geldi valla bu gece gonusun ne gonusuyosaniz yari yokum valla kocis kalkmis gitmis sabah uyumusum alarmi falan duymamisim hic boyle yapmazdim nirde oturuyon gomsun olam

Oturuyoz da nası gakcaz acaba
Istanbul dicem biraz genel olcak ama özele giremedim niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…