2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın mis
Kocişte diyo ki şimdi uyanorsa zaptolunmaz bu gündüz çok huysuzlanırsa koyuver ne güzel uyuyo çocuk diyo. Öyle yapim bari. Sen kullandığında kakayı yapmışmıydı o gün ?
Atınca hemen çıkıyo bazen 10 dk da. Bir gun akşam attım. Ertesi gün çıktı. Az çıktı. Ikınıyordu kabız zannettım belki gazdan ıkınıyordu. Az oldugu için ertesı gune kaldı. Birsey olmaz çıkmazsa içinde erır çıkar kakayla sonra

hadi ya tesadufe bak
Bilmemkiiii gecermi gecmezmi... Zaten sacinin altinda kalacak muhim degil ama ben baska bisey olmasindan suphelendimde sordum. Hematom dediler bisey degilmis, birkac gune kontrole goturucem sorucam tekrar daktira

Ben doğduğu günden beri bir sürü dra sordum hepsi geçer dedi. 4ay geçti hala duruyo. O bişey değilde kaslarinin arasinda da var küçük bi tane. Babasi kahroluyor o küçücük şeye. Geçmezse ameliyat ettiririm büyüyunce diyo

Ameliyatmi allah korusun... Bende de hemanjiom olusmus mesela dogumdan sonra. O da bunun gibi bisey, cok doktora goturmusler hepsi gecer demis, gecmisde 3-4 yasina kadar. Sezaryen dogummu seninde? Hemanjiom sezaryen dogumda oluyomus mesela anneme oyle anlatmis doktor. Belki buda boyle biseydir

Canım bişi sorcam sana. Benimki 3480 doğdu 129 günlük şu an 6700. Sağlık ocağı her takipte gayet iyi bi problem yok kilo alımı yeterli dedi. Ptesi dr a gittik kilo alımı az dedi vitamin verdi ama mama ya da ek gıda verme dedi. Kilo alımıyla ilgili bilgin var mı ?

Cnm bence normal.bende bant takmiyorum gözüne düşürüyor basıyor çığlığı. Hiç sevmiyor

Neymis ki o hemanjiom? Yok canım sezeryan değil. Çatır çatır doğurdum valla

Son ayds ne kadar aldı

Neymis ki o hemanjiom? Yok canım sezeryan değil. Çatır çatır doğurdum valla
Masallah sana. Benim suyum geldi, 26 saat sancim olmadi, suniyide kabul etmedim, sezaryen ile dogum yaptim. Iyikide boyle olmus.. Hicbi sikintim yok cok sukur... Ay bu konuya nerden girdim hemanjiom deride kan pihtilasmasi oluyor, hematom da biyle biseydir tahminen. Doktora sorunca yazarim.

129 günlük ne Maze gece gece hesap yaptırıyorsın. 3200 gr dogdu benim ki. 4 ay bıtımınde 6500 du gayet normal bence

Cnm.neden bu kadar takiyorsun valla bir kere 5 gün yapmamisti 6. Gün fitil koyduk yaptı ama ben hiç neden yapmadi diye dert etmedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…