- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.461
Atınca hemen çıkıyo bazen 10 dk da. Bir gun akşam attım. Ertesi gün çıktı. Az çıktı. Ikınıyordu kabız zannettım belki gazdan ıkınıyordu. Az oldugu için ertesı gune kaldı. Birsey olmaz çıkmazsa içinde erır çıkar kakayla sonraHaklısın mis
Kocişte diyo ki şimdi uyanorsa zaptolunmaz bu gündüz çok huysuzlanırsa koyuver ne güzel uyuyo çocuk diyo. Öyle yapim bari. Sen kullandığında kakayı yapmışmıydı o gün ?
hadi ya tesadufe bak
Bilmemkiiii gecermi gecmezmi... Zaten sacinin altinda kalacak muhim degil ama ben baska bisey olmasindan suphelendimde sordum. Hematom dediler bisey degilmis, birkac gune kontrole goturucem sorucam tekrar daktira
O zaman fitilleyim de yarın yawrum da rahatlasın ben de bi de misss rahatlasın
AmeliyatmiBen doğduğu günden beri bir sürü dra sordum hepsi geçer dedi. 4ay geçti hala duruyo. O bişey değilde kaslarinin arasinda da var küçük bi tane. Babasi kahroluyor o küçücük şeye. Geçmezse ameliyat ettiririm büyüyunce diyo
Canim sen anne sütü mü veriyorsun ve sütun az mi?eğer oyleyse anne sütüne ilave istiyorsan 1 numara bebek sütü al 6 aydan sonra 2 numaraya geç. Mesela benim bebeğim biberon ve mama almıyor bu sebeple günde bir kere aptamil princ unlu kaşık maması veriyorum akşam üstü çünkü kilo alımı az oldu.ve 5. Aya yaklaşıyoruz maalesef doğum kilosunu ikiye katlayamiyacak.ama sende kilo problemi yoksa hiç kaşık maması alma.
bizim evde kaka olunca bayram oluyo
Önce şu sonra mama cnm miktar fazla oluyor evetBilmemonce su, sonra mama koyuncada miktar fazla oluyor
Cnm bence normal.bende bant takmiyorum gözüne düşürüyor basıyor çığlığı. Hiç sevmiyorBizde kepce yok ama olursada artik allah vergisibant takmiyorum, cok sicak ev cok daraliyo zaten cocuk, 40indan sonra sapka bile takmadim evin sicagindan.. Onden boyle durmuyo ama sanki bilemedim Cocugun saclari upuzundu kesince kulaklar ortaya cikti
Ameliyatmiallah korusun... Bende de hemanjiom olusmus mesela dogumdan sonra. O da bunun gibi bisey, cok doktora goturmusler hepsi gecer demis, gecmisde 3-4 yasina kadar. Sezaryen dogummu seninde? Hemanjiom sezaryen dogumda oluyomus mesela anneme oyle anlatmis doktor. Belki buda boyle biseydir
Kız tam bir tarif yazsana :)Devam sütüyle yaptım
Adamın 30 yıllık tecrübesi var..hergün mutlaka pipi kesmiş ..sen düşün gari..Kız pembe nasıl cesaret edip sunnetciye kestirtdin hayatta yapamazdim
Vallahi nevrim döndü. Tlf kafayı yedı. Birinize yazıyorum öbür yazdığım ekleniyor. Daha büyük ekran tlf lazım. Gece oturmayın. Uyumuyor musınuzCok aktif bi forumuz. Bende yetisemiyorum artik. @secmurat05 napsin....
Kız tam bir tarif yazsana :)
Son ayds ne kadar aldıCanım bişi sorcam sana. Benimki 3480 doğdu 129 günlük şu an 6700. Sağlık ocağı her takipte gayet iyi bi problem yok kilo alımı yeterli dedi. Ptesi dr a gittik kilo alımı az dedi vitamin verdi ama mama ya da ek gıda verme dedi. Kilo alımıyla ilgili bilgin var mı ?
Masallah sana. Benim suyum geldi, 26 saat sancim olmadi, suniyide kabul etmedim, sezaryen ile dogum yaptim. Iyikide boyle olmus.. Hicbi sikintim yok cok sukur... Ay bu konuya nerden girdimNeymis ki o hemanjiom? Yok canım sezeryan değil. Çatır çatır doğurdum valla
Bazen disari cikacaksak gezmeye giderken suslu bantlari var onlari takiyorum. Ama oyle kulagini kapacak cinsten ve darlikda degilCnm bence normal.bende bant takmiyorum gözüne düşürüyor basıyor çığlığı. Hiç sevmiyor
129 günlük ne Maze gece gece hesap yaptırıyorsın.Canım bişi sorcam sana. Benimki 3480 doğdu 129 günlük şu an 6700. Sağlık ocağı her takipte gayet iyi bi problem yok kilo alımı yeterli dedi. Ptesi dr a gittik kilo alımı az dedi vitamin verdi ama mama ya da ek gıda verme dedi. Kilo alımıyla ilgili bilgin var mı ?
Benimki erkek dışarda şapka takıyorum. T kınca anlıyor gezmeye gıdeceğini. O zaman birsey demiyot.Bazen disari cikacaksak gezmeye giderken suslu bantlari var onlari takiyorum. Ama oyle kulagini kapacak cinsten ve darlikda degil
Cnm.neden bu kadar takiyorsun valla bir kere 5 gün yapmamisti 6. Gün fitil koyduk yaptı ama ben hiç neden yapmadi diye dert etmedim vallaEvet canım baktım. Yine de korkuyorum yaa nasıl yapcam diye. Adam gitmeden yapsam diyorum bu sefer de uykusu kaçar uyumazsa mafeder beni. Sabah tek başıma yapamam tırsarım. Yarın akşama kalır. Kararsızım. Ama yarın 4. Gün beklesem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?