2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pek maşallah sayilmaz çünkü epidural yaptırdım. Benimde suyum geldi 37haftalikken bir gece yarısı doğuruverdim.

Erkeklerin askerlik hatırası bizimde doğum muhabbetimiz bitmezmiş ya

Benim dr doğru düzgün anlatmiyor. Zaten yeni dr arayışındayım. Sen öğrenirsen anlat bana. Foto atayim sana.

Vallahi nevrim döndü. Tlf kafayı yedı. Birinize yazıyorum öbür yazdığım ekleniyor. Daha büyük ekran tlf lazım. Gece oturmayın. Uyumuyor musınuz
Hamileykende boyleydik. Canli yayinda dogum yaptim dusun yani o gecede uyumamistim hastaneye gidiyom, sancim yok, ameliyata giriyom dua edin. Minnos geldi, iyiyiz cart curt hala uyumuyorum 4-5 saatlik max. Uykular

Hamileykende boyleydik. Canli yayinda dogum yaptim dusun yani o gecede uyumamistim hastaneye gidiyom, sancim yok, ameliyata giriyom dua edin. Minnos geldi, iyiyiz cart curt hala uyumuyorum 4-5 saatlik max. Uykular
Benim kide gelmek bilmedi. 41+2 de epidural sezeryan oldum. Devamı yarın. İyi grceler. Bizimki uysnır zaten birazdan. Mama hazırlayım.

ya bu hemanjiom da olabilir benimde aklima yeni geldi. Oyle ise sikinti degil bendede var

Son ayds ne kadar aldı

650 gr

Ben yatıyorum kızlar. İyi geceler. Bebişleriniz de sizde Allah 'a emanet olun.

İyi geceler mis siz de allaha emanet olun.
Cnm.neden bu kadar takiyorsun valla bir kere 5 gün yapmamisti 6. Gün fitil koyduk yaptı ama ben hiç neden yapmadi diye dert etmedim valla
Bilmemki bizimki hep çok yapardı günlerimiz bol kakalı geçerdi hiç böyle olmamıştı daha önce. Korktum ben de herkes başka bişi diyo.

Canım benim sutum azaldı yetmiyor o yüzden bende dediğin gibi 1 numara bebek sütü aldım 2 haftadır kullanıyorum.. kızım ne kadarda açmış.. Bende neden durmuyor diyordum.sağol canım. . İnşallah normal kilosuna ulasir bebegin

Kizlar korkmayin benim büyük oglusun kasinin uzerinde vardi 1 yasina gelmeden geçti
hadi ya tesadufe bak
Bilmemkiiii gecermi gecmezmi... Zaten sacinin altinda kalacak muhim degil ama ben baska bisey olmasindan suphelendimde sordum. Hematom dediler bisey degilmis, birkac gune kontrole goturucem sorucam tekrar daktira

evet pek kilo aldırmıyormus söylenenlere göre. zaten bunuda uykusunda verıyorum
o yüzzden bi gün ondan bı gön sma verırım 1 ay sonra da ek gıdaya başlıycam çorba falan..
zaten anne sütü de alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…