2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi fikirmis. Ama Puseti evde nasıl kullancaz? Biz hep dışarı çıkıyoruz. Habire habire tekermi silcez.

Benim puset dediğim taşıma koltuğu. Süpüreceğim odaya yawruyu da götürüyorum koyuyorum kanepeye öyle beni izliyo. Ama silme toz alma başka bir işe müsaade etmiyo sadece süpürge
Ha bi de mutfakta makineyi doldururken boşaltırken ses etmiyo masanın üstünden beni izliyo şangır şunngur sesler hoşuna gidiyo.

Aynen taşıma koltuğunu bulasik makinenin yakınına koyuyorum bende makineye her bulaşık için egildigimde ona oyun yapıyorum saniyor çok egleniyor şapşik
Süpürgeyle bende peşimde taşıyıp denicem bakalım duracak mı.

Tatlım nette de var bu bilgiler..
Arayıp sor bence..çok faydası var suyun..yiğenim denizden çıkmadı 7 taşındaydı çok cabuk topladı..

Oooo eski dostlar gelmiş catlover kst06 H huzurumvekizlarim anlaştınız mi geldiniz
Ben ara ara yazıyorum vazgecemedim burdan
Ay o face ne öle be
Zınk zınk zınk süewkli bildirim..bildirim bildirim..face kullanmayı bilmirem biiiiirrrr... ikiiiiiiiiii. Kim bunlar oldummm fotoğraflar kakalarrrr ddiz boyu.. Eyment takibi bırakırsan bildirim gelmez dedie kafam dinlendi

Benimde uzundu hamileyken kestirdim omuza kadar. Şimdi dökülüyor diye omuza kadar yine. Zaten kendime bakamıyorum. Kilo da aldı başını gitti. Ah ah ben böyle miydim. Ey gidi gençlik
Bende bazen durup durp ah gencligim diyorm sanki cok yaslyim bana bisey oldu ama evlendikten sonra dogru duzgn sac yapmadm bekarken her gun yapardm dogm yaptm surekli duzlestryrm sacimi her gun makyajimi yapyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…