2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir gün olacak pembik bir gün yapıcam buna inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır inancımı paltalama kız

Slm anneler bi deneyimimi paylaşmak isterim.kızım beşiğinde saç kurutma mak. Sesi ile kendi kendine uyuyodu. 10 gündür beşiğe yatırınca feryat figan uyumak bilmiyo.Arabasında uyurken bişey dikkatimi çekti mendil ya da battaniyesini sımsıkı tutup yüzüne sürüp uyuyordu. Bende 2 gündür akşamları uyurken mendil veriyorum eline çok şükür eski günlere döndük kendiliğinden uyumaya başladı. Araştırdım 4- 6 ay arası bebişler uyku arkadaşı edinirmiş. Belki işinize yarar

He heeee...bende gece yatarken yarın şunu bunu yapıcam diyom ...
Bu böyle 5 aydır var ...
Hee hee
He

bende gecen temizledim evi. Acayip kirlenmisti. Ama ne zorluklarla bilirsin. Kocam gelince ay askim kendini niye yordun der diye dusunuom bende soyle zor oldu boyle yoruldum dicem oda uzulecek bana. Neyse Geldi. Direk bebege. Aradan zaman geçti baktım bisi demio yine.dedim bende cok yoruldum bugün. Evi temizledim. He farkettim dedi. Bende bisi demiince anlamadin sandim dedim. Yooo girince anladim dedi. Lann bi havai fisekli bi kutlama haketmistim lan. Odur budur daha temizlemiom. Beni bana övmedi

Ben kızçeyle hiç bi iş yapamiyorm yaa : /
Aksam babasi gelsin sunu yapcam bunu yapcam bütün gün plan yapiyorum. Yemek ve bulasiktan sonra koltukta kaykılıp kalıyorum

Benimki bazen ev süpürmeme izin veriyo sesi hoşuna gittiği için onu da pusetiyle peşimden gezdirerek yani. Haftasonu kocişle iyi iş yapıyoruz aslında ama geçen haftasonu evde yoktuk bu hafta yine ctesi onon işi var pazar alışveriş. Sonraki hafta ailelere mangal sözümüz vardı ramazan gelmeden diye onu yerine getircez inşallah. İşler yine bana kaldı ammaa yetişemiyorum

Biri gelse evime lan elin mi kırık der camları kapıları balkonları geçtim evi bi arıtsaydım. Halim kalmıyo ulen benim küçük danaya harcıyorum olan enerjimi. Dr zaten dedi demir depoların boş tsh yüksek senin metabolizma nerdeyse hiç çalışmıyo nasıl ayakta duruyosun diye. Ohoo dedim dr ben bu halimle ne misafirler ağırladım. Ammaa artık hakketten hiç enerjim yok yaf pşikolocim bozulcek allah muhafaza

hepsinin içeriği aynı diye biliyorum, o yüzden markaya kanmamak gerek :=)
bildiğin su ve tuz karısımı işte

Serumu burna sıktıktan sonra Aspiratör ile çekiyor musun benimki asla izin vermiyor

Ben durmayınca bi tane buzdolabı poşetine pamuk yada yumuşak bişey dolduruyorum ağzını bağlayıp eline veriyorum oynuyo baya

Bize oturma banyosu demediler
Ne açıdan faydalı bende yaptırayım mı

Iyi fikirmis. Ama Puseti evde nasıl kullancaz? Biz hep dışarı çıkıyoruz. Habire habire tekermi silcez.

Yarın denicem buzdolabı poşetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…