- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.781
Bugün çok huysuzdu..
Bugün meşakketli yemek yaptım..
Bugün de olmadı çünkü gece uyuyamadım..
Ee inşaatin sesi başımı ağrıttı yine kaldı..
Ee yeni yıkandım bidakine..
Ama bugünde ayten ağladı..
Aşı olduk 1 hafta kucakta durur bişi yaptırmaz..
Bir gün olacak pembik bir gün yapıcam buna inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır inancımı paltalama kız
He heeee...bende gece yatarken yarın şunu bunu yapıcam diyom ...
Bu böyle 5 aydır var ...
Hee hee
He
Ben kızçeyle hiç bi iş yapamiyorm yaa : /
Aksam babasi gelsin sunu yapcam bunu yapcam bütün gün plan yapiyorum. Yemek ve bulasiktan sonra koltukta kaykılıp kalıyorum
Sen yine kaykılıyomuşun ben yıkılıyomBen kızçeyle hiç bi iş yapamiyorm yaa : /
Aksam babasi gelsin sunu yapcam bunu yapcam bütün gün plan yapiyorum. Yemek ve bulasiktan sonra koltukta kaykılıp kalıyorum
HakketenBime neden 2 kapı açarak giriliyo
Korku filmi gibiBen onu püskürtürüm
Aslında değilÖyle deme kız diğerlerini bilmem de kavala kurabiyesi güzel bee
Ay o kokuyu hiç sorma beni benden alıyoBence hormonlarimiz değişti ben asla ter kokmazdim mesela eskiden
Aslında değil
Edirne ninki çok meşhur tavsiye edwrim
Aslında en orjinali yunanistanın kavala şwhrindw yapılan.içi full bademdi
hepsinin içeriği aynı diye biliyorum, o yüzden markaya kanmamak gerek :=)
bildiğin su ve tuz karısımı işte
Bir günü bir günune uymuyor. Bugün hiçbir yerde durmuyor. artık dönence altında durmak istemiyor benim kızım dönencesi olanlar sizde durum nasıl?
Oyun halısına yatiriyorum onda da durmuyor.evde maxi cosi ye yatırırdim orda oyalanirdi şimdi onda da kendini aşağıya attırtıyor. Yani nereye koyacağım ben bu çocuğu bilemedim valla. Napsam ne etsem?tavsiyelere açığım
Çayı demledim..g.ötümü altıma anca aldım
Bugün iki kere çişlendim..oğlan yana yana işerdi ,şimdi fıskıye gibi suluyor bizi
Koltuk altım 2000 içen dayım gibi kokuyor..
Ablamın rengarenk ojeleri beni benden alıyor...takıları tokaları ellemek koklamak takar gibi yapmak ..ailce harikalar diyarı
Dr brovna sinir oldum..upuzun biberon fırça muşta kaldı..hijyenik tutmak çok zor..başlarım doğal akışına..
Temizleyip su vericem onla..zati en çok avent alıştırmayı seviyor..bide dişte kaşıyor onla..
Sabah akşam oturma banyosu yordu beni ama az kaldı..
İzmirin nemimidir nedir sersem gibi uyanıyorum..daha doğrusu uykulu geziniyorum..
Dayak yemiş gibi..diz baldır ağrısı da var..
Minik minik kavun kestim bi ton uğraş verdim..kavun yavan çıktı..
Telefonda bi milyar fotoğraf birikti..bi duruştan 50 tane çek 1 i sağlam
Bilgisayara aktarılacak..bilgisayar öküzdötü gibi tuşa bas sabaha anca açılır..
Birde aktarma yapmak tüm gün
Uçak bileti fiyatı fahiş ..
Saçım kepeklendi
Kaşım çıktı
Sağ diz bölgem yaş..oğlanı yıkadım..eşofman kalmadı..yaş yaş oturuyom..
Koltukta karardım bozardım yazıyom
meraklı tayfa
Yorgun göründüğümü söylüyor.
Oğlanın kıyafetinde kolları sokarken ellerini açıyo.yemeye çalışıyo..
Ama
Ama
Ama
Oğluma aşığım
Allah ne koydu kalbimizede ben bu minik insana hissettiğimi hiçbirşeye hissedemedim ...
Anilarim deprestiiKizlar merhabaa eski arkadaslarim artik giremiyorum buraya.umarim siz ve bebisleriniz iyidirrr.ben iki zilliyle ugrasiyorum.4,5 aylik olduk bizz.hepinizi öpuyoruz
Aynennn aklima geldi bi bakayim dedimm.sende burdasin dimekkAnilarim deprestii
Aynen benim de bakayim dedim dun gibi mide bulantilari konusuyodukk o zaman yazismis miydik acabaAynennn aklima geldi bi bakayim dedimm.sende burdasin dimekk
Benimki bazen ev süpürmeme izin veriyo sesi hoşuna gittiği için onu da pusetiyle peşimden gezdirerek yani. Haftasonu kocişle iyi iş yapıyoruz aslında ama geçen haftasonu evde yoktuk bu hafta yine ctesi onon işi var pazar alışveriş. Sonraki hafta ailelere mangal sözümüz vardı ramazan gelmeden diye onu yerine getircez inşallah. İşler yine bana kaldı ammaa yetişemiyorum
Vallahaa cok takiliyodumm.ozaman vakit vardi simdi cok cabuk ilerliyo.sadece facedeki gruba bakabiliyorumm.Aynen benim de bakayim dedim dun gibi mide bulantilari konusuyodukk o zaman yazismis miydik acaba
Serumu burna sıktıktan sonra Aspiratör ile çekiyor musun benimki asla izin vermiyor
Ben durmayınca bi tane buzdolabı poşetine pamuk yada yumuşak bişey dolduruyorum ağzını bağlayıp eline veriyorum oynuyo baya
Bize oturma banyosu demediler
Ne açıdan faydalı bende yaptırayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?