- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.761
Annemden Allah razı olsun. Bizimle gündüz. O olmasa aç kalırdumNabersinizbizim anneannemiz geldi oh be dünya varmış
Tesekkurler, Dr tarif ettigi sekilde masaj yapiyorum ama duzelme olmadi henuz insallah biran evvel gecer.
Sıçarım rejimine...Hani irejimdeydin
Sende haklisin pembito. Ama tukendimAnam babam kardeslerim var, butun yemek ve kaldirma isini ben yaptim, geldim simdide cocuk uyututore. Bel yok sirt yok, bacak yok, ayak yok, goz yok, kafa yok
Ablam kurabiye tarifi attıyarın yapcam yicam
Cnm durmuş mu sensiz? Emziriyor musun?Ayrılırken değil ama gece uçak rötar yaptı, o zaman sinirden ağladım vallahi. Havaalanında annesinin kucağında bir bebek vardı, aynı kızım gibi cıvıl cıvıl sesler çıkarıyordu. O an özlemim kabardı kabardı taştı, bir de bana bakıyordu minik, ah dedim kızcağzım ne yapar acaba şimdi annesiz
Üfff bim ve bimin çakma markalarıBen uğraşamicam bim den kavala kurabiyesi alıp yicam
Doğduğundan beri bioderma kullanıyorum süper hiçbirşey olmadiBen Mustela pişik önleyici kullandım. Beyaz katran gibi kalıyordu. Pippi ucunu tıkard dıye kullanmadım. Bepanthol daha yumuşak sürülüyor. Ve Mustela konak önleyici kullandım. Sabun gibi kokuyor. Konak oldu. Saça aslında şampuanlamamak gerekiyormuşnyenidoğanda. Sonra öğrendim. Bübchen almıştım daha hamileyken. Alman malı. İçinde argan var. Benim yüzümde kuzarıklık yapıyor. Oğluma sürmedim o yüzden. Şimdikinden memnunum
Bizde aynı sorun vardı masajla 1 ayda düzeldiGeçmiş olsun canım. Göz yaşı kesesisin burna açılan tarafta delik olmadıgı için akıntı dışarı oluyo. Temiz tutman gerekiyor gözlerini. Gözlerini ılık suyla temizle, bildiğim kadarıyla dr un dedımı bilmiyorum. Masaj yapman gerekiyor. Düzenli yaparsan tıkanıklık açılabilir. Akıntı olmazsa dr muayenesinde anlaşılır. Belli bir süreden sonra açılmazsa dr müdehale eder zaten.
Üfff bim ve bimin çakma markaları
Xl eti puf gibi mesela
Benim kizim dogdugundan beri sadece bir kere yatağında donence altında uyudu 1 saat kendi kendine. Onun dışında küçükken kucakta gezdiriyoduk şimdi ayakta sallıyoruz. çoğu zaman memede uyuyor ztnBizdede durum aynı. Bebek arabasına koyuyorum peşime gezdirıyorum. Yok. Kycağıma almasam elimi tutmak istıyor. Karnında taşı doğur kucağında taşıYüzüm hep ona dönük olacak. Beşiğini odaya attım içinde oyalandı. Uyudu. Holuna gitti. Ne düşünüyorsa. Ne zaman sıkılır bilmem. Sıkılana kadar devam. İnşallah sıkılmaz. Yalnız başına oyalanmasını istıyorum
He heeee...bende gece yatarken yarın şunu bunu yapıcam diyom ...Annem kendi mutfağını yaptırıyo kaynanam ona yardım ediyo benim evi de b*k götürüyo. Yarın temizliğe girişsem (tabii oğluşun gönlü olursa) 3 güne ancak arıtırım o da çok detaya girmeden yani dolap içlerine falan
Hele bi evimi dötümü toplayım neler neler yapıp yicam görürsünüs
Bence hormonlarimiz değişti ben asla ter kokmazdim mesela eskidenÇayı demledim..g.ötümü altıma anca aldım
Bugün iki kere çişlendim..oğlan yana yana işerdi ,şimdi fıskıye gibi suluyor bizi
Koltuk altım 2000 içen dayım gibi kokuyor..
Ablamın rengarenk ojeleri beni benden alıyor...takıları tokaları ellemek koklamak takar gibi yapmak ..ailce harikalar diyarı
Dr brovna sinir oldum..upuzun biberon fırça muşta kaldı..hijyenik tutmak çok zor..başlarım doğal akışına..
Temizleyip su vericem onla..zati en çok avent alıştırmayı seviyor..bide dişte kaşıyor onla..
Sabah akşam oturma banyosu yordu beni ama az kaldı..
İzmirin nemimidir nedir sersem gibi uyanıyorum..daha doğrusu uykulu geziniyorum..
Dayak yemiş gibi..diz baldır ağrısı da var..
Minik minik kavun kestim bi ton uğraş verdim..kavun yavan çıktı..
Telefonda bi milyar fotoğraf birikti..bi duruştan 50 tane çek 1 i sağlam
Bilgisayara aktarılacak..bilgisayar öküzdötü gibi tuşa bas sabaha anca açılır..
Birde aktarma yapmak tüm gün
Uçak bileti fiyatı fahiş ..
Saçım kepeklendi
Kaşım çıktı
Sağ diz bölgem yaş..oğlanı yıkadım..eşofman kalmadı..yaş yaş oturuyom..
Koltukta karardım bozardım yazıyom
meraklı tayfa
Yorgun göründüğümü söylüyor.
Oğlanın kıyafetinde kolları sokarken ellerini açıyo.yemeye çalışıyo..
Ama
Ama
Ama
Oğluma aşığım
Allah ne koydu kalbimizede ben bu minik insana hissettiğimi hiçbirşeye hissedemedim ...
He heeee...bende gece yatarken yarın şunu bunu yapıcam diyom ...
Bu böyle 5 aydır var ...
Hee hee
He
Bugün çok huysuzdu..Kız pembiiikkk
Doğru diyon ama hep öyle diye diye bu hale geldim işte söz var icraat yok bazen bebikim hiç durmuyo onun uysal olduğu nadir günlerde de ben popimi dinlendirmek istiyorum sonuç bu
Bence hormonlarimiz değişti ben asla ter kokmazdim mesela eskiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?