2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkurler, Dr tarif ettigi sekilde masaj yapiyorum ama duzelme olmadi henuz insallah biran evvel gecer.

Canım benim bebiştede vardı 10 gün damla kullandık artı günde 4 kere 10 kez masaj. 1 ay oldu nerdeyse masaja hala devam ediyorum geçti şükür ama dr masajı bırakma dedi. İnşallah sizinki de geçer hemencecik zaten dr söylemiştir sana da yüzde doksanı 1 yaşına kadar açılıyo bu masajla. Masajı sakın bırakma dedi bana. Çok geçmiş olsun.

Cnm durmuş mu sensiz? Emziriyor musun?

Doğduğundan beri bioderma kullanıyorum süper hiçbirşey olmadi

Bizde aynı sorun vardı masajla 1 ayda düzeldi

Benim kizim dogdugundan beri sadece bir kere yatağında donence altında uyudu 1 saat kendi kendine. Onun dışında küçükken kucakta gezdiriyoduk şimdi ayakta sallıyoruz. çoğu zaman memede uyuyor ztn

Annem kendi mutfağını yaptırıyo kaynanam ona yardım ediyo benim evi de b*k götürüyo. Yarın temizliğe girişsem (tabii oğluşun gönlü olursa) 3 güne ancak arıtırım o da çok detaya girmeden yani dolap içlerine falan

Hele bi evimi dötümü toplayım neler neler yapıp yicam görürsünüs

He heeee...bende gece yatarken yarın şunu bunu yapıcam diyom ...
Bu böyle 5 aydır var ...
Hee hee
He

Bence hormonlarimiz değişti ben asla ter kokmazdim mesela eskiden

He heeee...bende gece yatarken yarın şunu bunu yapıcam diyom ...
Bu böyle 5 aydır var ...
Hee hee
He

Kız pembiiikkk

Doğru diyon ama hep öyle diye diye bu hale geldim işte söz var icraat yok bazen bebikim hiç durmuyo onun uysal olduğu nadir günlerde de ben popimi dinlendirmek istiyorum sonuç bu

Kız pembiiikkk

Doğru diyon ama hep öyle diye diye bu hale geldim işte söz var icraat yok bazen bebikim hiç durmuyo onun uysal olduğu nadir günlerde de ben popimi dinlendirmek istiyorum sonuç bu
Bugün çok huysuzdu..
Bugün meşakketli yemek yaptım..
Bugün de olmadı çünkü gece uyuyamadım..
Ee inşaatin sesi başımı ağrıttı yine kaldı..
Ee yeni yıkandım bidakine..
Ama bugünde ayten ağladı..
Aşı olduk 1 hafta kucakta durur bişi yaptırmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…