- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.101
öff acaba carlson mu yaa? aşıya gitmeden önce dudagının kenarında mınık bi kızarıklık vardı
hatta doktor sordu. gece mama verdiğimi agzını silmediğim için olmus olabilidr demıstım.
yaa ne kadar malım ben yaa
aşıya gıtmeden önce ne verıyorsun kı! şimdi aşıdan mı yoksa ondan mı muamma
sağ ol canım. babaannesinin kucagında şımarıklık yapıyor şuanSur gecmis olsun canım minnosa insallah onemli birsey yoktur bir an once iyi olur
Teyzeleri minnosa nazar duasi okusunlar toplanin kk ocak analsri bakin heleesağ ol canım. babaannesinin kucagında şımarıklık yapıyor şuan
uyku saatini beklıyorum
Gecmis olsun canimsağ ol canım. babaannesinin kucagında şımarıklık yapıyor şuan
uyku saatini beklıyorum
:=)Teyzeleri minnosa nazar duasi okusunlar toplanin kk ocak analsri bakin helee
Teyzeleri minnosa nazar duasi okusunlar toplanin kk ocak analsri bakin helee
800 gr mi? Süper cnm masallah ben evdeydim de noldu 330 aldi 4. Ayda. princ unlu muhallebiyi saat kacta veriyorsunuz?Eymen 4 aylik asisini oldu.. Kilosu boyu iyi söylemeyim
Bu ay 800 gr almis normalde 1200 civarii alirdi.. Normal mi ise basladigim icin mi bilmiyorum
Allahim bana eymenta nin rahatligindan verBen hep o zaman gelince düsunuruz dedim.. Sonucta g.te giren semsiye acilmaz
Cnm Multitabs kullansana ben onu kullaniyorumCarlson baby ilaç kutusunun resmını atar mısın. Sen yurt dışından getırttırmıştın. N11 de var. Aynı mı bakayım. Bizim oğlanın boyu hep ayda 3 yada 4 cm uzardı. Son ay bir cm uzadı. Güneşe çok çıkaramadım. Vitasanol alıyor. Vitamin istemiyorum zaten mamadan alıyor. D vit içeriği yüksek olan birsey arıyorum. D vit te paraben var. Carlsonda yok herhalde. Dr a sorar bende carlsona gecerım.
Antihistaminik uyku yaparinşallah
üzülmene gerek yok. emin olmak adına söyledım
bitkisel yağsa sanmıyorum yaa ne bıleyım
365 dedığın carlson mu sur. İkisi aynı ilaç mı. Benim ekinezyaya allerjım var. Bitkisel dedin. Çok karışık bir şeyse ilaç yapmış olabılır. Yarun verme bence. Dr a gıdecegın zaman ver yıne allerjık olursa en azından hastanede olursun. . S. Ocagı yakınsa orayada gıdersın. Aynı şey olursa yineöff acaba carlson mu yaa? aşıya gitmeden önce dudagının kenarında mınık bi kızarıklık vardı
hatta doktor sordu. gece mama verdiğimi agzını silmediğim için olmus olabilidr demıstım.
yaa ne kadar malım ben yaa
aşıya gıtmeden önce ne verıyorsun kı! şimdi aşıdan mı yoksa ondan mı muamma
Bakayım bi d vit oranına. Paraben var mu bide. Sur in bebişinde allerji oldu. Şimdi tırstım carlsondan. Hindistan yağı varmış içinde bilemedim bu ayda hindistanyağı ağır gelir mi şindi.Cnm Multitabs kullansana ben onu kullaniyorum
3 kutu kargo fiyati dahil 100 tl falan alindi sanirim. Kardesime soylemistimde. Aklinda bulunsunCarlson baby ilaç kutusunun resmını atar mısın. Sen yurt dışından getırttırmıştın. N11 de var. Aynı mı bakayım. Bizim oğlanın boyu hep ayda 3 yada 4 cm uzardı. Son ay bir cm uzadı. Güneşe çok çıkaramadım. Vitasanol alıyor. Vitamin istemiyorum zaten mamadan alıyor. D vit içeriği yüksek olan birsey arıyorum. D vit te paraben var. Carlsonda yok herhalde. Dr a sorar bende carlsona gecerım.
Ya bende cok uzun suredir kullanmiyorum ama tek damla oldugu icin, dozu cok dusuk yani. Pek sanmiyorum ama yarin bende soracagim doktoraBakayım bi d vit oranına. Paraben var mu bide. Sur in bebişinde allerji oldu. Şimdi tırstım carlsondan. Hindistan yağı varmış içinde bilemedim bu ayda hindistanyağı ağır gelir mi şindi.
bilemiyorum canım yaaaSurrender bilmiyorum ama sanmiyorum carlsondan olsun... Benimkininde agzi burnu kabarik atarim simdi sana. hatta 2 gundur boyle, gecti tekrarladi. ki damlayi kullanmaya baslayali 10 gun oldu. Olsa ilk gunlerde tepki verirsi sanirim vucudu. Vucudunda bisey yok bu arada. Tabi bunyeleri bir degildir ama ben rotareqi suclayacagim sur... Baktimda simdi yan etkilerinde nadir: dermatit, deri dokuntusu yaziyor. Bide zeytinyagi veriyordun dimi? Alakasi varmi bilmem ama bide onu hatirlatayim dedim. benimkinede rotadan sonra neler oldugunu biliyosun. Bence cok agir bu rota asisi. Vucudunde nereleri kizardi? Simdi nasil minnos? Beslendimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?