2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sur gecmis olsun canım minnosa insallah onemli birsey yoktur bir an once iyi olur

Cnm Multitabs kullansana ben onu kullaniyorum

üzülmene gerek yok. emin olmak adına söyledım
bitkisel yağsa sanmıyorum yaa ne bıleyım
365 dedığın carlson mu sur. İkisi aynı ilaç mı. Benim ekinezyaya allerjım var. Bitkisel dedin. Çok karışık bir şeyse ilaç yapmış olabılır. Yarun verme bence. Dr a gıdecegın zaman ver yıne allerjık olursa en azından hastanede olursun. . S. Ocagı yakınsa orayada gıdersın. Aynı şey olursa yine

Surrender bilmiyorum ama sanmiyorum carlsondan olsun... Benimkininde agzi burnu kabarik atarim simdi sana. hatta 2 gundur boyle, gecti tekrarladi. ki damlayi kullanmaya baslayali 10 gun oldu. Olsa ilk gunlerde tepki verirsi sanirim vucudu. Vucudunda bisey yok bu arada. Tabi bunyeleri bir degildir ama ben rotareqi suclayacagim sur... Baktimda simdi yan etkilerinde nadir: dermatit, deri dokuntusu yaziyor. Bide zeytinyagi veriyordun dimi? Alakasi varmi bilmem ama bide onu hatirlatayim dedim. benimkinede rotadan sonra neler oldugunu biliyosun. Bence cok agir bu rota asisi. Vucudunde nereleri kizardi? Simdi nasil minnos? Beslendimi?

3 kutu kargo fiyati dahil 100 tl falan alindi sanirim. Kardesime soylemistimde. Aklinda bulunsun

Eklentiler

• image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 35
Bakayım bi d vit oranına. Paraben var mu bide. Sur in bebişinde allerji oldu. Şimdi tırstım carlsondan. Hindistan yağı varmış içinde bilemedim bu ayda hindistanyağı ağır gelir mi şindi.
Ya bende cok uzun suredir kullanmiyorum ama tek damla oldugu icin, dozu cok dusuk yani. Pek sanmiyorum ama yarin bende soracagim doktora

bilemiyorum canım yaaa
inş carlsondan degıldır. içeriği d vitamını ve hindistan yagı var galıba?
zeytınyagını 1 kere mamasına koymustum sadece, ondan oldugunu sanmıyorum.
ilkinde bişi olmadı rotanın 2. neden böyle anlamadım. mal doktora sordum bişiler mırıldandı ama, acaba kendı söyledıgını anladı mı, muamma! değiştircem doktoru zaten.
k.v bende çok garip devam sütünü itiraz etmeden içti
bana garezı galıba haspanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…