2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet carlson.

http://www.buketkaptan.com/mct-nedir/#sthash.LIG9d5vW.DQSxq39g.dpbs Bu yaziyi musait olunca bi incele canim

ilk baş agzının kenarı kızardı mamadan sandım ben.
doktor verırken agzının kenarından damlamıstı. uyudu bıraz kızarıklık yogunlastı
gecer dedım. eger alerjik olsaydı vücudunda da olurdu dedım
neyse... uyandı kaldırdım bı baktım ensesı, boynu falan puantıye gıbı kaplamıstı ve kabarıktı
süte alarjisi var sandım ama 1 haftadır devam sütü kullanıyorum neden şimdi olsun dedim?
eşim şehir dısına cıkacaktı evdeyken hemen götürdük işte
iğne yapıldı bacaga..
ulen 5. ay aşısı yok diye sevınıyordum bır de yuhh

2. Ay asisinda da masallah bisey olmamisti 4. Ay asisinda ates olmustu dimi? Gecmis olsun tekrardan.

Canım ya carlsonu ilk defa mi vermiştim ki

Surrender geçmiş olsun canım..vallahi uyuyacaktım sırf minnoşunu meraktan okudum bitirdim..

Şuan daha iyidir inşallah..mamadan olacağını zannetmiyorum tarihi geçmiş eskimiş olsa acaba dicem..
Bu akşamda ablamda ne hikmetse o damla için ingiliZve olan siteyi vermiştim ..abazon mu ne..incelemiş alma sakın dedi açıklaamasını sonra yapıcam şuan işim var dedi..alacağın vitaminde beğenmedim ben dedi..
Ne dicekse artık..
Armut suyu kayısı verdin de son zamanlarda..aşı birşeyle reaksiyon yapmış olmalı..
Gerildim ya ,bıktım bu aşılardan yani illaa neden yan etkileri olur..

Sivrisinek yakarcalara da dikkat edin..bizim akraba kızını yakarca ısırınca tüm vücut alerji oluyordu..
Aklınızda olsun..
Öpüyorum ...sabaha tertemiz uyanın..

neden acaba alma dedi? öff bılmıyorum yaa
mama olsa 1 hafta boyunca olurdu bence. aşı carlsonla reaksıyon yapmıs olabilir mi ki?
armut veya kayısıdan sanmıyorum, ilk defa vermıyorum cunku.
aklımda tek soru; aşıdan mı yoksa carlsondan mı!
yüzüne baktım yanagı kabarmıs sanki. inşallah benim dikkatsizliğimdndir
çoğalırsa solugu acılde alıcaz doktor söyledı.

benımkıne carlson verdiğimi söylemedım, tepeme binecek
belkıde ondan bılecek. bir daha da güvenmez eğer ondansa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…