- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.121
evet carlson.365 dedığın carlson mu sur. İkisi aynı ilaç mı. Benim ekinezyaya allerjım var. Bitkisel dedin. Çok karışık bir şeyse ilaç yapmış olabılır. Yarun verme bence. Dr a gıdecegın zaman ver yıne allerjık olursa en azından hastanede olursun. . S. Ocagı yakınsa orayada gıdersın. Aynı şey olursa yine
http://www.buketkaptan.com/mct-nedir/#sthash.LIG9d5vW.DQSxq39g.dpbs Bu yaziyi musait olunca bi incele canimbilemiyorum canım yaaa
inş carlsondan degıldır. içeriği d vitamını ve hindistan yagı var galıba?
zeytınyagını 1 kere mamasına koymustum sadece, ondan oldugunu sanmıyorum.
ilkinde bişi olmadı rotanın 2. neden böyle anlamadım. mal doktora sordum bişiler mırıldandı ama, acaba kendı söyledıgını anladı mı, muamma! değiştircem doktoru zaten.
k.v bende çok garip devam sütünü itiraz etmeden içti
bana garezı galıba haspanın
2. Ay asisinda da masallah bisey olmamisti 4. Ay asisinda ates olmustu dimi? Gecmis olsun tekrardan.bilemiyorum canım yaaa
inş carlsondan degıldır. içeriği d vitamını ve hindistan yagı var galıba?
zeytınyagını 1 kere mamasına koymustum sadece, ondan oldugunu sanmıyorum.
ilkinde bişi olmadı rotanın 2. neden böyle anlamadım. mal doktora sordum bişiler mırıldandı ama, acaba kendı söyledıgını anladı mı, muamma! değiştircem doktoru zaten.
k.v bende çok garip devam sütünü itiraz etmeden içti
bana garezı galıba haspanın
evet. sadece 4. ay aşısında ateş olmustu2. Ay asisinda da masallah bisey olmamisti 4. Ay asisinda ates olmustu dimi? Gecmis olsun tekrardan.
Teşekkürler tatlım3 kutu kargo fiyati dahil 100 tl falan alindi sanirim. Kardesime soylemistimde. Aklinda bulunsun
Her bebekte allerjı yapacak dıye bırsey yok zaten. Dr ne diyor bizi de bilgilendirirsen sevınırımYa bende cok uzun suredir kullanmiyorum ama tek damla oldugu icin, dozu cok dusuk yani. Pek sanmiyorum ama yarin bende soracagim doktora
Rica ederimTeşekkürler tatlım
Insallah yanit alabilirim. Du bakalimHer bebekte allerjı yapacak dıye bırsey yok zaten. Dr ne diyor bizi de bilgilendirirsen sevınırım
Canim senin bebis nasil kaka durumuBizim de ptesi 4. Ay aşısı biraz geç ama problem olmaz demişti ebe. Korkuyorum yaa
Gelmis geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun ınş.kulaklarının üstü kızardı ve kabardı. vücudunda yer yer kabarmalar oldu. çene bölgesi önce, daha sonra yüzünde arttı kızarıklıklar. şuan da var ama azaldı.
Canım ya carlsonu ilk defa mi vermiştim kiöff acaba carlson mu yaa? aşıya gitmeden önce dudagının kenarında mınık bi kızarıklık vardı
hatta doktor sordu. gece mama verdiğimi agzını silmediğim için olmus olabilidr demıstım.
yaa ne kadar malım ben yaa
aşıya gıtmeden önce ne verıyorsun kı! şimdi aşıdan mı yoksa ondan mı muamma
uyuyor cnım. yavaş yavaş alerji lekeleri gidiyor
evet, bugün.Canım ya carlsonu ilk defa mi vermiştim ki
Daha 2 kere verdim simdiye kadar.. Aksam yatmaya yakin verdim..800 gr mi? Süper cnm masallah ben evdeydim de noldu 330 aldi 4. Ayda. princ unlu muhallebiyi saat kacta veriyorsunuz?
neden acaba alma dedi? öff bılmıyorum yaaSurrender geçmiş olsun canım..vallahi uyuyacaktım sırf minnoşunu meraktan okudum bitirdim..
Şuan daha iyidir inşallah..mamadan olacağını zannetmiyorum tarihi geçmiş eskimiş olsa acaba dicem..
Bu akşamda ablamda ne hikmetse o damla için ingiliZve olan siteyi vermiştim ..abazon mu ne..incelemiş alma sakın dedi açıklaamasını sonra yapıcam şuan işim var dedi..alacağın vitaminde beğenmedim ben dedi..
Ne dicekse artık..
Armut suyu kayısı verdin de son zamanlarda..aşı birşeyle reaksiyon yapmış olmalı..
Gerildim ya ,bıktım bu aşılardan yani illaa neden yan etkileri olur..
Sivrisinek yakarcalara da dikkat edin..bizim akraba kızını yakarca ısırınca tüm vücut alerji oluyordu..
Aklınızda olsun..
Öpüyorum ...sabaha tertemiz uyanın..
Gecms olsn canimsağ ol canım. şuanlık iyiyiz
uyku saatını beklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?