2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede söyleme..empati kurunca eşim anında suçluyu carlson bilirdi ve ağız dalaşı ...
İnşallah sebebi netleşir biraz soluk alırsın..çok yorulmuş olmalısın..inan çok üzüldüm.elbette Allah beterinden korusun..önemli olan iyi olması ve sebebini bilme..
Zordur ama biraz dinlen sör..

söylemezsem neden kullanmadıgımı soracak. her şeyi birlikte yaparız. damladan vermesem d vitamını vermem gerek ve başka verdıgımı de görecek.
biraz dinleneyım dedım uyandı. benı de uyku tutmadı. saglık olsun

eymentaa canım geçmiş olsun..
Bugünde ne oluyorsa..
Dün konuşacaktık ama geç olmuştu..

Mama tozu yada devam süt tozu diyelim ablam bizim velet sevip beğenmeyince muzlu bisküvisine bir iki kaşık atıverirdi..
Aklıma geldi..
Bildiğim kadarı ile ölçek fazlası yada azı konursa ishal yada kabızlık yaparmış..o yüzden dikkatli tüketilmeli deniliyor..eymen beyde afiyetle yedi tabi

Anneyiz değil mi?
Bende hamak sallıyorum..içinde bakıp duruyor gece lambasının ışığına..
Minnoşlar sağlıklı mutlu olsunlarda..bende ne duygusala bağladım ya

Anneyiz değil mi?
Bende hamak sallıyorum..içinde bakıp duruyor gece lambasının ışığına..
Minnoşlar sağlıklı mutlu olsunlarda..bende ne duygusala bağladım ya
yüzündeki lekeler korkuttu benı açıkçası.
anne olmak böyle bişi sanırım. ne garip başka bi can için kendi canını üzmek. bu da allahın iyi tasarlanmıs sistemi işte.

yüzündeki lekeler korkuttu benı açıkçası.
anne olmak böyle bişi sanırım. ne garip başka bi can için kendi canını üzmek. bu da allahın iyi tasarlanmıs sistemi işte.
Tuhaf...dibine kadar seni anlayabiliyorum..
Bakma uyu dinlen diyoruzda ..başında beklerken sen o kadar eminimki onlara duyulan o anki aşk şevkat merhamet müthiş bir enerji ile onlara geri dönüyor..bu yüzden ateşli gecelerin sabahına gün doğuyor..
Allah kuzucuğunu sabaha tertemiz yapacak..

Bnde dusnuyrm su sunnet olayini ama nasl yaptrcam blmyrm benimkininkide dar sanirim
Görsellere bebek pipisi sünnetli falan yaz orada dar pipi ucları var..
Tabi bebek olmayan birkaç pipi daha..
Anlatacağım ama göz görmeyince olmuyor..
İnan sünnet olduktan sonra çok rahat işediğini anladım..ucu sivrelikti şimdi o yok..parladı maşallah
Sünnetlide bi başka imiş..ülen bi herifinkini gördük
Alanım ve deneyimim olmayan mevzu idi şükür kör topal başardık

Annişler ...
Biz uyuduk sonunda
Artık ben sabaha ne olacağım bilemiyorum..
Hafta sonu ablam ve annemin yanına bırakıp kaçamam sabah oğlanı..ablamın bi haftasonu tatili var
Adam desen akşam içti..
Dua edin bana..
Ayaklarım bacaklarım artık tutmaz oldu..

Gorumcem demsti onun oglaninkide darmis aynı seninki gbi dedi doktor sunnet ettr dems ay bakimini yapanlr mym acaba

Kizlar gunaydin benim bebis sabah 6 da uyanmaya o kadar alistiki kacta yatarsa yatsin 6 da kesin kalkis yapiyo bugun 12 de yatirdim yine 6 da uyandik dun 8 gibi yatti yine 6 birde ogun aralarimiz hic uzamadi mama yiyip 3 saat sonra uyaniyo beni emerse daha erken tavsiyeleriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…