2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de merkezi sistem 1aydir yanmiyor ama ben ufoyu sadece yikarken yikadigim yerde yakiyorum. Giydirip kapatiyorum. Onun haricinde ufoya gerek yokki be canım. Sadece sabah gunesi aliyoruz ama o kadar soğuk değil artık. Icin rahat etmezse iki kat giydir. Sobali yerden çıkarınca daha fena bi sıcak bi soğuk : /

Geçmiş olsun

Canım ev kuzey güneş hic almıyor yeni bina binanın yarısı bos ben bile usuyirum mecbur yakıyorum ufoyu

Tartilar değişir mi bilmiyorum sadece bez vardı memeyle kavgalı ama ayakta falan emiyor bir şekilde mama mi versem bilemedim neyse haftaya da bekleyim bakacam duruma gore senin bebise de geçmiş olsun
benim maloz doktor yoktu dün, hangisi varsa ona girdik.
tartı farkı olabilir. sağ ol canım. ben kaşık mamasına başladım, daha cok sevdı devam sütünden.
devam sütüyle kaşık mamasını karıstırcam öyle vericem.
günde 2 kere veririm heralde.
kaka durumu nasıl, yapıyor mu düzenli?

Canım ev kuzey güneş hic almıyor yeni bina binanın yarısı bos ben bile usuyirum mecbur yakıyorum ufoyu
benım ev de serın. kışın nasıl giyiyorsa şuan da aynı sekılde. ama yakmıyorum ben. sıcaktan iyidir serin olması
sıcaga da alısmasın, sonra sürekli hasta olur

Kaşık maması dediğiniz devam sütü 2 numara mı

Benim oğlan da üşüttü pıt pıt atıyor. Kakası kolçkolu. Ağladı bayağa sıcak koydum. Şimdi iyi şükür. Hava da bir sıcak bir soğuk. Ev çok soğuk değil normal. Biraz fazla giydırsem Terletıyor kendini ince giydiyorum bu sefer üşüttü demekki. Kuzucuklar Allah a emanet

Ayy dinlenme arası verdim bi yatak odası kaldı oğluş uyuyodu orda babası başında. Şimdi uyandı birazdan oraya gircem. Kociş de diyo ki canım tatlı bişeyler istiyo yapsana. Seni keserim dedim benim burda dötüm kuş pişiriyo (anneannemin deyimi ) ne tatlısı dedim. Heryeri kaldırdım oh temizliği özlemişim
Kk ya bi bakim dedim 40 bilirim @secmurat05 estirip geçmiş yine

Buzdolabı mutfak dolapları kaldı yine eymentaa niydecüük yarın alışverişteyiz ptesi annemle kaynanam gelcek amma iş yapamam o zaman da. Neysse artık hayırlısı. Dolaplar balkonlar perdeler camlar ramazanda yavaş yavaş yapılcek artıkın.
Mesajları akşam okuycam daha yetişebilirsem. Yazcaklarım da var size. Şimdilik hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…