2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru diyosun sor,ablamin oglu gecen yil ocakta dogdu,hala sadece anne sutu iciyor ek gids yemiyormus sadece meyve suyu cubuk kraker muz.. Cocuk masalalh cok sisman ve uzun.. Sutu cok yariyor ablamin darisi bize..

3. Ayda rota asisinin ilk dozunda ciddi ishal oldu benim minik. 6 kiloydu yanlis hatirlamiyorsam, neyse cocugu bi goturduk ateslenince 10 gun sonra 5800, kilo vermis sandik, susuz kaldi vucudu sandim, bir hafta sonra tekrar kontrole goturdumki, 6500 kilo dediler. Eee dedim bu grami bu kadar az zamanda nasil aldi? Alir diyo mal doktor, yanlis olculdu o zaman yine dedim. Demem o ki, cok hastane dolandim ben, butun tartilar farkediyo birbirinden. O da bence tam net degil.

Son düzenleme:
yok canım. eve gönderiyorlar
bişi olursa tekrar acile koşuyorsun. ne saçma dimi
Yani... Olmasi gereken bence gozetim altinda olmasi, bizim gibi degilki bebekler, oram agriyo buram agriyo diyemiyolar sonucta, deneyimli insanlar tatafindan boyle acil durumlarda daha cabuk mudahele edilse daha iyi olur. allah korusun olasi sok durumunda nasil anlasilir mesela? Ben hic bilmem... Allahda yasatmasin hicbirimize, hastanede olsa o anda daha iyi olmazmi yani... O yuzden sasirdim.

böyledir bu işler; çocuk düşer 24 saat evde gözlem yapın denir
alerji olur iğne yapılır beklenır sonra direkt eve. gece bişi olursa hemen gelın!
ve polis ve ambulanslık durumlarda öyledır; her şey bıter ve onlar gelır.

Canım çok net bilgim yok. Benim oğlum hep mama ağırlıklı beslendi. Kilosu normal sınırlarda. Gerek olmadı şimdiye kadar. Annede ciddi kansizlik yoksa 6 aydan sinra ek gidaya gecince basliyorlar. Kimi dr 4. Ayda baslatiyor. Senin zaten bir ayin kalmis bir ayda fazla gelmez. Basla bence. Demir eksikligi kansizligi zeka geriligi gelisim geriligine yol aciyor. Benim kontrolum ayin 2. Bakalim bize ne diyecek. Arkadasim anne sutu ile besleniyor

Yarim kaldi. Arkadasima 4. Ayda baslatti dr.

Ya ben ne d vitamini ne de demir veriyorum acd3 verdim gaz yaptı bıraktım carlsonu da eşim istemiyorum demir de de para ben varmış muadilini arastiriyrm kafam karisik
Bende muadil istedim dr dan demir için santafer verdi kullanamiyordum önceden kaka olaylarını biraz etkilemişti ama zararlarını okuyunca mecbur basladim ama gün içine damlaları yayarak verirsen yan etkisi daha az oluyor

Canım ya senin de tuhaf olmuş bana da çok az geldi kilosu bakalım saglik ocaginda haftaya goturecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…