- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.241
Ben de yan donderiyorum uyandirarakKafasını ceviriverseydin.... Suyu asla ya tamam o kukreme sesinde.. Eşim azcik hırkasını hemen yan donduruym onu
Kiyamadim ayagimda uyuyor zaten :) uyaninca 5 kere olctum, 5inde de 64 cm olctum. boynunu ve dizini kirmamasina dikkat ettim azcik kuvvet kullandimEvde ölçsene uyurken aynı çıkıyor genelde.
aynen saglıklı olsunlar. ama şu da bence bi gercek; iyi beslenırse gelişimi de iyi olur.
aslında burada sorun edılen kilo gelişim açısından önemlı.
benımkı 7 kilo 64,5 cm yarım santim uzamıs sadece bu ay. iyi beslenseydı 2-3 cm uzardı
3. Ayda rota asisinin ilk dozunda ciddi ishal oldu benim minik. 6 kiloydu yanlis hatirlamiyorsam, neyse cocugu bi goturduk ateslenince 10 gun sonra 5800, kilo vermis sandik, susuz kaldi vucudu sandim, bir hafta sonra tekrar kontrole goturdumki, 6500 kilo dediler. Eee dedim bu grami bu kadar az zamanda nasil aldi? Alir diyo mal doktor, yanlis olculdu o zaman yine dedim. Demem o ki, cok hastane dolandim ben, butun tartilar farkediyo birbirinden. O da bence tam net degil.Paşam ara ara oksuruyir doktora görürdüm burnu tıkalı popma verdi sürüp verdi ama şuan kullanma hafif dedi ilerlersek kullanirsin çok küçük bebeklere onermiyotuz dediilik su veriyorum serum fizyolojik yapıyorum bir de göğüs kısmında kızarıklık oldu onu sordum dalın kullan dedi birde kiyafetlerden olmus olabilir dedi sebamed vücut losyonu kullaniyordum iyi de her çocukta farklı etki yapar niye dalın dedi anlamış değilim UFO hasta yaptı pasami apartmandakilere ne desem bos bu kadar insafsız olurlar ya bir ay yansa ne olur ki bu arada kilosu da 24 günde 300 gr almış çok canım sıkıldı sağlıklı oldun da ne yapalım haftaya asi var bir de orda tartiriyim
Eve geldinizmi canim?carlson u verdim beklemedeyım. 2 saat içinde anlaşılır
Ben de yan donderiyorum uyandirarakuyan diyorum yine dedim sabah ama donse de horladi donmese de haha
eve geldınız mı derken? dün geldik zaten 3 saat kaldık hastanede.Eve geldinizmi canim?
Oylemi... Ben gece musade altinda sandimeve geldınız mı derken? dün geldik zaten 3 saat kaldık hastanede.
yok canım. eve gönderiyorlarOylemi... Ben gece musade altinda sandim
Yani... Olmasi gereken bence gozetim altinda olmasi, bizim gibi degilki bebekler, oram agriyo buram agriyo diyemiyolar sonucta, deneyimli insanlar tatafindan boyle acil durumlarda daha cabuk mudahele edilse daha iyi olur. allah korusun olasi sok durumunda nasil anlasilir mesela? Ben hic bilmem... Allahda yasatmasin hicbirimize, hastanede olsa o anda daha iyi olmazmi yani... O yuzden sasirdim.yok canım. eve gönderiyorlar
bişi olursa tekrar acile koşuyorsun. ne saçma dimi
böyledir bu işler; çocuk düşer 24 saat evde gözlem yapın denirYani... Olmasi gereken bence gozetim altinda olmasi, bizim gibi degilki bebekler, oram agriyo buram agriyo diyemiyolar sonucta, deneyimli insanlar tatafindan boyle acil durumlarda daha cabuk mudahele edilse daha iyi olur. allah korusun olasi sok durumunda nasil anlasilir mesela? Ben hic bilmem... Allahda yasatmasin hicbirimize, hastanede olsa o anda daha iyi olmazmi yani... O yuzden sasirdim.
Canım çok net bilgim yok. Benim oğlum hep mama ağırlıklı beslendi. Kilosu normal sınırlarda. Gerek olmadı şimdiye kadar. Annede ciddi kansizlik yoksa 6 aydan sinra ek gidaya gecince basliyorlar. Kimi dr 4. Ayda baslatiyor. Senin zaten bir ayin kalmis bir ayda fazla gelmez. Basla bence. Demir eksikligi kansizligi zeka geriligi gelisim geriligine yol aciyor. Benim kontrolum ayin 2. Bakalim bize ne diyecek. Arkadasim anne sutu ile besleniyor
Yarim kaldi. Arkadasima 4. Ayda baslatti dr.Canım çok net bilgim yok. Benim oğlum hep mama ağırlıklı beslendi. Kilosu normal sınırlarda. Gerek olmadı şimdiye kadar. Annede ciddi kansizlik yoksa 6 aydan sinra ek gidaya gecince basliyorlar. Kimi dr 4. Ayda baslatiyor. Senin zaten bir ayin kalmis bir ayda fazla gelmez. Basla bence. Demir eksikligi kansizligi zeka geriligi gelisim geriligine yol aciyor. Benim kontrolum ayin 2. Bakalim bize ne diyecek. Arkadasim anne sutu ile besleniyor
Bende muadil istedim dr dan demir için santafer verdi kullanamiyordum önceden kaka olaylarını biraz etkilemişti ama zararlarını okuyunca mecbur basladim ama gün içine damlaları yayarak verirsen yan etkisi daha az oluyorYa ben ne d vitamini ne de demir veriyorum acd3 verdim gaz yaptı bıraktım carlsonu da eşim istemiyorum demir de de para ben varmış muadilini arastiriyrm kafam karisik
Canım ya senin de tuhaf olmuş bana da çok az geldi kilosu bakalım saglik ocaginda haftaya goturecem3. Ayda rota asisinin ilk dozunda ciddi ishal oldu benim minik. 6 kiloydu yanlis hatirlamiyorsam, neyse cocugu bi goturduk ateslenince 10 gun sonra 5800, kilo vermis sandik, susuz kaldi vucudu sandim, bir hafta sonra tekrar kontrole goturdumki, 6500 kilo dediler. Eee dedim bu grami bu kadar az zamanda nasil aldi? Alir diyo mal doktor, yanlis olculdu o zaman yine dedim. Demem o ki, cok hastane dolandim ben, butun tartilar farkediyo birbirinden. O da bence tam net degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?