Doktordan geldim. Zeyno rotarix 2. Dozu yedi. Tabi yedirmeden evvel,
Surrender
'in konuyu actim hemen. Cantamdan cikardim ben d vitamini olarak bu damlayi kullaniyorum 10 gundur, doktor bey rota ile beraber bi etkilesimi olabilirmi? Bi arkadasimin kizi alerji oldu suan hastanede dedim. Aldi inceledi, olamaz dedi. Fotografini cekti, ben bunu bilmiyodum, hastalara soyleyeyim imkani olan varsa bunu kullansin dedi. Tadimlik basla dedi biseylere, anlatti uzun uzun. dedim zaten emmiyo emdigi 5 dk. Ya birakirsa memeyi? O 5dk alacagani aliyodur merak etme, dolanma pesinde cocugun rahat birak dedi. Demir baslamam gerektigini soyledi, demiri hala benden aldigini, stogun falan bitmez dedi. Ama gelisimi icin gerektigini, yine uzun uzun anlatti. Ferrum hausman. Ilk defa duydum bakacagim, bunu recete etti. D vitamini 1, demirde 2 yasina kadar kullanilacak dedi. Cocuk 4. Ayin basinda 63, 10 gun sonra 62, 5. Ayin basindada 61 cm olculdu. Herkesin cocugu uzar benimki kisaliyo dedim... Kafasinin arkasindaki kirmizi leke hemanjiom degilmi? Diye sordum, evet dedi basit bi cesidi. O zaman dikkat etmem lazim oraya kanatmamaya darbe almamasina dedim, yok o tarz ciddi bisey dedil dedi, kendimde varmis bebekken o yuzden sordum dedim.
@cemre29 Baska bisey soracakmiydim? Bilmiyorum kafa kalmadi zeyno uyumadi osur sic osur sic osur sic. 2-3 saatlik uyku ile ayaktayim. Acim. Gene survivor'a bagladim.