2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm kizimida 3. Aydan 4. Aya geciste 60 cm ölçtuler. Bi onceki ayda 60 cm di. Uzamamis dedi. Halbuki taytlarindan biliyorum uzadim. Bu ay goturdum 68 olctu. Yalan yanlış olcuyolar su an 68 deil bi onceki ay 60 deildi
ben boyunu düzgün ölçtüklerini düşünmüyorum işlerine geldiği gibi

kaç kilo almış oluyo sur?

Bende carlson u dr a whatsapptan gönderdım. Cevap beklıyorum. Ok derse hemen siparış edeceğim.

Bende kılodan çok boya takığım. Erkek sonuçta zayıf olmasın yeter. Tombul çocuğu nasıl taşıyacağım habıre kucakta. Ergenlikte boy uzunluğu önemli ama bir cm uzadı gecen ay. Hareketli çocuk habıre bacak kollar oynuyor. Dr uzama potansiyeli var güneşe çıkar dedı bol bol. D vitamını gerekli. O yüzden de carlson a taktım

hip mama almıstım. dün yemedi onu elmalı yapmıstım. bugun kayısılı, anne sütlü yaptım. 1 fincanın yarısından fazlasını yedi. sanırım yogun daha cok sevıyor.
sma yı da deneyecegım sonra.

git canım ne olacak ki?
arada laf falan sokarsın işte
giderim tepsileri götürmeye .. ama paketleme yapmaya gitmem.. kızın kendi paketlesin canım aaaa.. haftada 1 gün evdeyim ondada oraya mı gitcem kız
Alışverişlerini yapmaya gittim .. bensiz bişey yapmıyolar ya

Paşam ara ara oksuruyir doktora görürdüm burnu tıkalı popma verdi sürüp verdi ama şuan kullanma hafif dedi ilerlersek kullanirsin çok küçük bebeklere onermiyotuz dedi ilik su veriyorum serum fizyolojik yapıyorum bir de göğüs kısmında kızarıklık oldu onu sordum dalın kullan dedi birde kiyafetlerden olmus olabilir dedi sebamed vücut losyonu kullaniyordum iyi de her çocukta farklı etki yapar niye dalın dedi anlamış değilim UFO hasta yaptı pasami apartmandakilere ne desem bos bu kadar insafsız olurlar ya bir ay yansa ne olur ki bu arada kilosu da 24 günde 300 gr almış çok canım sıkıldı sağlıklı oldun da ne yapalım haftaya asi var bir de orda tartiriyim

sıkma canını yaa
benımkı de o cıvarları almıs 1 ayda hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…