2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sağlık versin gerisi boş. Yavrularimizla sınamasın bizi. Çok kısa sürede bağlandık onlara.. Onlar hep iyi olsun.. mutlu olsunlar inşallah

Böyle uzun uzun açıklamalar yaptığına göre bu sefer iyi bir dra denk gelmişsin galiba. Umarım bende iyi bi dr bulurum. Başkaa birde geçer mi diye soracaktın galiba. Kalıcı-geçici bir şey söyledi mi?

Böyle uzun uzun açıklamalar yaptığına göre bu sefer iyi bir dra denk gelmişsin galiba. Umarım bende iyi bi dr bulurum. Başkaa birde geçer mi diye soracaktın galiba. Kalıcı-geçici bir şey söyledi mi?
Gecer mi diye sormadim unuttum. Geciyo benimde gecti demistim ya sana, pisikolojik onemsemiyorum demekki :) doktor cok rahat adamdi ya.. Fena degil, ama biraz rahat

bu ay ne kadar almış oluyor? maşallah minnoşa yanılmadın senın dedıgın gibi çıktı kilosu :=)
Aynen ben 7100 falandir diyodum, 800 gr almis oluyor, ama tukendim emmedi sag ver, sol ver. Boyu uzamismi belli degil tabi... Kac oldugunu bile bilmiyorum :) ya hasta olmasinlarda muhim degil artik. Allah sahlik versin...

Amşn cümlemizden. Ben daha arıtamadım ama bugün kocişin işi iptal ona vericem birazdan oğlanı ben işlere girişcem inşallahh..

Aynen ben 7100 falandir diyodum, 800 gr almis oluyor, ama tukendim emmedi sag ver, sol ver. Boyu uzamismi belli degil tabi... Kac oldugunu bile bilmiyorum :) ya hasta olmasinlarda muhim degil artik. Allah sahlik versin...
aynen saglıklı olsunlar. ama şu da bence bi gercek; iyi beslenırse gelişimi de iyi olur.
aslında burada sorun edılen kilo gelişim açısından önemlı.
benımkı 7 kilo 64,5 cm yarım santim uzamıs sadece bu ay. iyi beslenseydı 2-3 cm uzardı

Peki 800 gr alan cocuk hic mi uzamaz? Kiyafetinden bile anliyor insan.. Kendim olcmeyi deniyecegim birde :) uyuyor simdi :)

Oy...
Hadi bakalım sör zor bir gece gittiiii bittiiii...

Gari elleşeceğim sana
Atom güya istanbuldasın bi kilo ve boy ölçemediler
Burda suya götürdüydümde bide ordağ dohtor baksın deyye adama verdiler randevu
Hadi aşağıya dedi kilo ölçmeye taşındık aşağıya ..aannnaaaa bi baktık kadın cocuk doktoru önü tıklım tıklım...doktorun boynunda oyuncaklı steteskop
Meğer meşhur oymuş
Beni o girişteki ağzına sıctımın zillileri sinek avlayan dohtora verdi
Bende o dohtor ne dediyse tersini yaptım böylece doğruya ulaştım

seninki erkek ama olsun. boyu kilosu nedir şuan?
ne dedi, sen ne yaptın?

Acaba bu paket olarak satılan kaşık mamaları güvenilir mi ben evde yapmaya devam mı etsem kafam çok karışık.. Evet maşallah minnoş çok sevdi pembe teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…