- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.181
selam kızlar, nasılsınız?
biz düne göre daha iyiyiz.kulaklardakı kızarıklıklar gitti. keyif biraz yerinde. yüzündeki lekeler 2-3 ton açıldı.
aklımda hala '' acaba hangisinden?'' sorusu var.
çünkü hastaneye gitmeden önce damlayı verdım ve aşıdan önce dudagının kenarında pembe leke vardı.
dün minnoşumun bakışlar o kadar korkunctu kı ben korktum bakarken ona. nasıl bi şaşkınlık yaşadıysa.
aklı ermese, kendınden haberi olmasa da can işte. gözler çok tedirgin bakıyordu, halsizdi, mutsuzdu, iştahı yoktu, emerken ara sıra aglıyodu. belkı canı yanıyordu. hani şu ilk zamanlardakı emerken ki gaz hali gibi.
dudakları pembeydi, şekerdi :=) yanımdaydı ama bebeğimi çok özlemiştim öpmemiştim hiç çünkü
gülmüyordu hiç
sanki benim bebeğim değildi. bi an çok yabancı geldi..
burada birbirimizi tanımıyoruz ama '' aynı durumları, duyguları, tadı, sevinci '' yaşadıgımız için birimizin başına bişi gelse
diğerimiz üzülüyoruz, kendi evladımızın yerine koydugumuz için belkide...
neyse, allah hastalık vermesin ama veriyorsa da dermansız dert vermesın:=)
daha zaman çok. bunlar evden cıkınca bile aklımız kalacak. allah insan evladına çok yük vermiş bence.
insan içinden çıkarınca işte :=) aminAllah sağlık versin gerisi boş. Yavrularimizla sınamasın bizi. Çok kısa sürede bağlandık onlara.. Onlar hep iyi olsun.. mutlu olsunlar inşallah
Doktordan geldim. Zeyno rotarix 2. Dozu yedi. Tabi yedirmeden evvel,Surrender 'in konuyu actim hemen. Cantamdan cikardim ben d vitamini olarak bu damlayi kullaniyorum 10 gundur, doktor bey rota ile beraber bi etkilesimi olabilirmi? Bi arkadasimin kizi alerji oldu suan hastanede dedim. Aldi inceledi, olamaz dedi. Fotografini cekti, ben bunu bilmiyodum, hastalara soyleyeyim imkani olan varsa bunu kullansin dedi. Tadimlik basla dedi biseylere, anlatti uzun uzun. dedim zaten emmiyo emdigi 5 dk. Ya birakirsa memeyi? O 5dk alacagani aliyodur merak etme, dolanma pesinde cocugun rahat birak dedi. Demir baslamam gerektigini soyledi, demiri hala benden aldigini, stogun falan bitmez dedi. Ama gelisimi icin gerektigini, yine uzun uzun anlatti. Ferrum hausman. Ilk defa duydum bakacagim, bunu recete etti. D vitamini 1, demirde 2 yasina kadar kullanilacak dedi. Cocuk 4. Ayin basinda 63, 10 gun sonra 62, 5. Ayin basindada 61 cm olculdu. Herkesin cocugu uzar benimki kisaliyo dedim... Kafasinin arkasindaki kirmizi leke hemanjiom degilmi? Diye sordum, evet dedi basit bi cesidi. O zaman dikkat etmem lazim oraya kanatmamaya darbe almamasina dedim, yok o tarz ciddi bisey dedil dedi, kendimde varmis bebekken o yuzden sordum dedim. cemre29 Baska bisey soracakmiydim? Bilmiyorum kafa kalmadi zeyno uyumadi osur sic osur sic osur sic. 2-3 saatlik uyku ile ayaktayim. Acim. Gene survivor'a bagladim.
Asidan demedide ben damla uzerine yogunlastim, anlatiyodum bi yandan oda inceliyodu. Yok dedi olamaz bundan. Fda onayli zaten, bilmiyorum canim kac cm olceniyolar cocugu durmadigindano zaman aşıdan ?
şimdi senin kız kaç cm 61 yani?
bi çocugu ölçemediler. kilosu ne kadardı?Asidan demedide ben damla uzerine yogunlastim, anlatiyodum bi yandan oda inceliyodu. Yok dedi olamaz bundan. Fda onayli zaten, bilmiyorum canim kac cm olceniyolar cocugu durmadigindan
Gecer mi diye sormadim unuttum. Geciyo benimde gecti demistim ya sana, pisikolojik onemsemiyorum demekki :) doktor cok rahat adamdi ya.. Fena degil, ama biraz rahatBöyle uzun uzun açıklamalar yaptığına göre bu sefer iyi bir dra denk gelmişsin galiba. Umarım bende iyi bi dr bulurum. Başkaa birde geçer mi diye soracaktın galiba. Kalıcı-geçici bir şey söyledi mi?
7300 tarttilar dogruysa ...bi çocugu ölçemediler. kilosu ne kadardı?
inşallah öyledir
bu ay ne kadar almış oluyor? maşallah minnoşa yanılmadın senın dedıgın gibi çıktı kilosu :=)7300 tarttilar dogruysa ...
Aynen ben 7100 falandir diyodum, 800 gr almis oluyor, ama tukendim emmedi sag ver, sol ver. Boyu uzamismi belli degil tabi... Kac oldugunu bile bilmiyorum :) ya hasta olmasinlarda muhim degil artik. Allah sahlik versin...bu ay ne kadar almış oluyor? maşallah minnoşa yanılmadın senın dedıgın gibi çıktı kilosu :=)
M MazeGuase06 senin şu koltukta peşinde gezdirip ev süpürme taktigini denedim dün. Hakkaten işe yaradı. Araya bir sürü uyku emzirme vs giriyor ama akşama kadar bitirdim işi. Allah razı olsun evim pohtan arındı
aynen saglıklı olsunlar. ama şu da bence bi gercek; iyi beslenırse gelişimi de iyi olur.Aynen ben 7100 falandir diyodum, 800 gr almis oluyor, ama tukendim emmedi sag ver, sol ver. Boyu uzamismi belli degil tabi... Kac oldugunu bile bilmiyorum :) ya hasta olmasinlarda muhim degil artik. Allah sahlik versin...
Amşn cümlemizden. Ben daha arıtamadım ama bugün kocişin işi iptal ona vericem birazdan oğlanı ben işlere girişcem inşallahh..
Peki 800 gr alan cocuk hic mi uzamaz? Kiyafetinden bile anliyor insan.. Kendim olcmeyi deniyecegim birde :) uyuyor simdi :)aynen saglıklı olsunlar. ama şu da bence bi gercek; iyi beslenırse gelişimi de iyi olur.
aslında burada sorun edılen kilo gelişim açısından önemlı.
benımkı 7 kilo 64,5 cm yarım santim uzamıs sadece bu ay. iyi beslenseydı 2-3 cm uzardı
uzaması lazım.Peki 800 gr alan cocuk hic mi uzamaz? Kiyafetinden bile anliyor insan.. Kendim olcmeyi deniyecegim birde :) uyuyor simdi :)
Yani 1 cm bile olsa fark eder. Bunlarin zaten ne olctugu belli degil. 50 cm dogdu bide... Hani insan merak ediyor acaba sutummu kalitesiz diye..uzaması lazım.
aynen.Yani 1 cm bile olsa fark eder. Bunlarin zaten ne olctugu belli degil. 50 cm dogdu bide... Hani insan merak ediyor acaba sutummu kalitesiz diye..
seninki erkek ama olsun. boyu kilosu nedir şuan?Oy...
Hadi bakalım sör zor bir gece gittiiii bittiiii...
Gari elleşeceğim sana
Atom güya istanbuldasın bi kilo ve boy ölçemediler
Burda suya götürdüydümde bide ordağ dohtor baksın deyye adama verdiler randevu
Hadi aşağıya dedi kilo ölçmeye taşındık aşağıya ..aannnaaaa bi baktık kadın cocuk doktoru önü tıklım tıklım...doktorun boynunda oyuncaklı steteskop
Meğer meşhur oymuş
Beni o girişteki ağzına sıctımın zillileri sinek avlayan dohtora verdi
Bende o dohtor ne dediyse tersini yaptımböylece doğruya ulaştım
Acaba bu paket olarak satılan kaşık mamaları güvenilir mi ben evde yapmaya devam mı etsem kafam çok karışık.. Evet maşallah minnoş çok sevdi pembe teyzesieymentaa canım geçmiş olsun..
Bugünde ne oluyorsa..
Dün konuşacaktık ama geç olmuştu..
Mama tozu yada devam süt tozu diyelim ablam bizim velet sevip beğenmeyince muzlu bisküvisine bir iki kaşık atıverirdi..
Aklıma geldi..
Bildiğim kadarı ile ölçek fazlası yada azı konursa ishal yada kabızlık yaparmış..o yüzden dikkatli tüketilmeli deniliyor..eymen beyde afiyetle yedi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?