2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bileyim ya diyorlar ki bebekler 6 ay onlara yetecek kadar d vitamini deposuyla dogarmis sonrasını ek gıdadan alirmis. Eskiden bu vitaminler mi varmış. İnsan bir türlü ne yapacandan emin olamıyor. Ahhh annelik ne zor[/QUOTE]

Kayınpeder arıyor dogazlgazi açtım gelin diyor gelmem dedim niye boyle yapıyorsun diyor ben o eve gitmem dedim çocuk için gel diyor kaynanam o kadar lafı söylemeden önce dusunecekti bundan sonra boyle paşanin da burnunu serum fizyolojik yaptım ilik su verdim biraz rahatladı uyudu yavrum benim doktor surup verme dedi ama az versem mi kizlar oksurmesine dayanamıyorum yavrum benim ya

Dokunmasin ikisini karıştırınca?

Ya ben ne d vitamini ne de demir veriyorum acd3 verdim gaz yaptı bıraktım carlsonu da eşim istemiyorum demir de de para ben varmış muadilini arastiriyrm kafam karisik
D vit onemli .bir aydan sonra baslatiyorlar. Bebeklerimuz kis bebekleri. Daha cok ihtiyaci var. Normal insanda bile yazin turkiye gunesinden d vitamini yeterli alinmiyor. O yuzden turkiyede 1. Aydan baslatiyorlar. Boy uzamasi kemik gelisimi acisindan cok onemli. Bebegin gunluk ihtiyaci 400 iu iken sen 1 lt anne sutunden sadece 12 - 60 arasinda geciyor bebege. 6 -18 yas arasi rasitizm yani kemiklerde gelisim boz.. Oluyor. Turkiyede de cok yuksek.
Benim dr carlsona ok verdi. Vitasanol kullaniyordum. Tukuruyordu onu dozunu tam ayarlayamiyordum. Devit3 tede paraben var. Carlson siparis verecem

Boş ver camı M MazeGuase06 yağmur yağıp duruyor

Biz de dogdugundan beri kullaniyoruz damla.. 4ya da 5yasina gelene kadar verilecek devamli.. Zaten burda da gunes nadir cikiyor :/

Ben evlenip geldigimde ilk aydan sonra bi tuhaf oldum da kan testi yaptirmistim. D vit eksikligi cikmisti daha ilk aydan haha ilginc

Bizim sağlık ocağında hastaneden daha dikkatli daha özenli olcuyorlar boyu kiloyu. Hemşiremiz hastanedeki drdan daha ilgili ve yardımcı. O yüzden ben oranın ölçümlerini baz alıyorum. Hemde aynı tartı her seferinde.

Boş ver camı M MazeGuase06 yağmur yağıp duruyor

Aynen yaa şimdi sallıyorum o yüzden camlar perdeler ramazanın sonuna doğru artık.

Aynen ben de sağlık ocağını baz alıyorum hem dediğin gibi daha özenli hem de aynı tartı. En azından aylık aldıkları gramlar doğru çıkar yani.

ACD3 ün içinde de zararlı bişey var mı? Herkes bu konuyu bayag araştırdı. Ben anlamiyorum pek. içeriğine baktım. Anladığım kadarıyla bi tek 'şeker' i zararlı gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…