- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.261
Bende muadil istedim dr dan demir için santafer verdi kullanamiyordum önceden kaka olaylarını biraz etkilemişti ama zararlarını okuyunca mecbur basladim ama gün içine damlaları yayarak verirsen yan etkisi daha az oluyor
benim maloz doktor yoktu dün, hangisi varsa ona girdik.
tartı farkı olabilir. sağ ol canım. ben kaşık mamasına başladım, daha cok sevdı devam sütünden.
devam sütüyle kaşık mamasını karıstırcam öyle vericem.
günde 2 kere veririm heralde.
kaka durumu nasıl, yapıyor mu düzenli?
Canım ev kuzey güneş hic almıyor yeni bina binanın yarısı bos ben bile usuyirum mecbur yakıyorum ufoyu
sanmıyorum. karışıyormus çünküDokunmasin ikisini karıştırınca?
sanmıyorum. karışıyormus çünkü
hip aldım. meyve ile karıstırdımHangi kaşık mamasını yiyiyor?
suan presentil tablolarina gore ortalama gidiyor masallah...Canım ya senin de tuhaf olmuş bana da çok az geldi kilosu bakalım saglik ocaginda haftaya goturecem
Senin cadi meyvelerin tadina alistimi yoksahip aldım. meyve ile karıstırdım
sade asla yemıyor. zaten gram tadı yok
D vit onemli .bir aydan sonra baslatiyorlar. Bebeklerimuz kis bebekleri. Daha cok ihtiyaci var. Normal insanda bile yazin turkiye gunesinden d vitamini yeterli alinmiyor. O yuzden turkiyede 1. Aydan baslatiyorlar. Boy uzamasi kemik gelisimi acisindan cok onemli. Bebegin gunluk ihtiyaci 400 iu iken sen 1 lt anne sutunden sadece 12 - 60 arasinda geciyor bebege. 6 -18 yas arasi rasitizm yani kemiklerde gelisim boz.. Oluyor. Turkiyede de cok yuksek.Ya ben ne d vitamini ne de demir veriyorum acd3 verdim gaz yaptı bıraktım carlsonu da eşim istemiyorum demir de de para ben varmış muadilini arastiriyrm kafam karisik
biliyor agzının tadını tabiiSenin cadi meyvelerin tadina alistimi yoksa
yok canım. eve gönderiyorlar
bişi olursa tekrar acile koşuyorsun. ne saçma dimi
Ayy dinlenme arası verdim bi yatak odası kaldı oğluş uyuyodu orda babası başında. Şimdi uyandı birazdan oraya gircem. Kociş de diyo ki canım tatlı bişeyler istiyo yapsana. Seni keserim dedim benim burda dötüm kuş pişiriyo (anneannemin deyimi) ne tatlısı dedim. Heryeri kaldırdım oh temizliği özlemişim
Kk ya bi bakim dedim 40 bilirim @secmurat05 estirip geçmiş yine
Buzdolabı mutfak dolapları kaldı yine @eymentaa niydecüük yarın alışverişteyiz ptesi annemle kaynanam gelcek amma iş yapamam o zaman da. Neysse artık hayırlısı. Dolaplar balkonlar perdeler camlar ramazanda yavaş yavaş yapılcek artıkın.
Mesajları akşam okuycam daha yetişebilirsem. Yazcaklarım da var size. Şimdilik hoşçakalın.
D vit onemli .bir aydan sonra baslatiyorlar. Bebeklerimuz kis bebekleri. Daha cok ihtiyaci var. Normal insanda bile yazin turkiye gunesinden d vitamini yeterli alinmiyor. O yuzden turkiyede 1. Aydan baslatiyorlar. Boy uzamasi kemik gelisimi acisindan cok onemli. Bebegin gunluk ihtiyaci 400 iu iken sen 1 lt anne sutunden sadece 12 - 60 arasinda geciyor bebege. 6 -18 yas arasi rasitizm yani kemiklerde gelisim boz.. Oluyor. Turkiyede de cok yuksek.
Benim dr carlsona ok verdi. Vitasanol kullaniyordum. Tukuruyordu onu dozunu tam ayarlayamiyordum. Devit3 tede paraben var. Carlson siparis verecem
3. Ayda rota asisinin ilk dozunda ciddi ishal oldu benim minik. 6 kiloydu yanlis hatirlamiyorsam, neyse cocugu bi goturduk ateslenince 10 gun sonra 5800, kilo vermis sandik, susuz kaldi vucudu sandim, bir hafta sonra tekrar kontrole goturdumki, 6500 kilo dediler. Eee dedim bu grami bu kadar az zamanda nasil aldi? Alir diyo mal doktor, yanlis olculdu o zaman yine dedim. Demem o ki, cok hastane dolandim ben, butun tartilar farkediyo birbirinden. O da bence tam net degil.
Boş ver camı M MazeGuase06 yağmur yağıp duruyor
Bizim sağlık ocağında hastaneden daha dikkatli daha özenli olcuyorlar boyu kiloyu. Hemşiremiz hastanedeki drdan daha ilgili ve yardımcı. O yüzden ben oranın ölçümlerini baz alıyorum. Hemde aynı tartı her seferinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?