- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.941
geçmiş olsun. elinden geleni yapıyorsun zatenKızlar fena grip oldum ben yaa..bebeğe bulaşmasın diye maske takıyorum sürekli evi havalandırıyorum, burnumu siler silmez ellerimi yıkıyorum. İki gündür böyleyim ama bugün bebeğim hapşırıp duruyor..
Napcam ben ona ne yapabilirim hastalanmaması için...(anne sütü almıyor malesef)
keşke daha önce 4 alsaydım dedım kendıme. 3 ve 3 + bize küçük geldi. baya düşük belli oldu yani. ve bacakları da sıktı.Cnm bebislerin kilosu aynı gibi cumartesi 5 ay kontrolunde gorcem kilosunu net olarak ama 4 bana sanki büyük geliyor.arka bel kısmını da tahriş etti gibi. Yine 3 aldım ben 4 ler beklemede.
eşim dün azıcık ver dedı. sırf aglar dıye vermedım. tadını alınca aglayacak biliyorumBizimki bugun dondurma yedi yaladi ben uzaklastirdikca agladi videosunu hala teyze kim varsa yolladik saskiniz heyecanliyiz
Aynen tadini aldi ve elime yapisip agladieşim dün azıcık ver dedı. sırf aglar dıye vermedım. tadını alınca aglayacak biliyorum
Verme bence hem gaz yapar. tatliya alisinca Ek gidada zorlanirsin. Tatli seyler ister. Fena bunlar valla unutmaz tadiniAynen tadini aldi ve elime yapisip agladisuan sanki migdesi bulaniyo tepiniyo ve biraz su cikardi sanki agzindan vermemeliydimm dimi
agzından su çıkmasının bence dondurmayla alaksı yok. çok mu verdın ki?Aynen tadini aldi ve elime yapisip agladisuan sanki migdesi bulaniyo tepiniyo ve biraz su cikardi sanki agzindan vermemeliydimm dimi
Canım isine felmiyordur bizimkide oyle yapiyor bende gelim diyor nereye gitsek insanda düşünce olması lazımkv 2-3 gün önce yazlıga gideriz bayramda dedi. ulen benım ailem varken yazlıkta ne işim var?
neyse bende o dedıkten 1 gün sonra falan eşime '' bayram öncesi ailemin yanına gidicem, 1 hafta kalmak istiyorum.senle gıdınce az kalıyoruz'' dedim.
ee eşim kuyrugum gibi bırakır mı hiç beni
-bayramda birlikte gideriz ne kadar istiyorsan kalırız, beni niye istemıyorsun? dedi
ben: e sen sıkılıyor mussun orda! ateş almaya gidiyoruz sankı oraya! dedim.
eşim- alırım kitabımı, laptopumu bakarım keyfime, insan gibi söyledın de hayır mı dedım?
ben: iyi söyledım işte şimdi bundan sonra bilirsin.
dün akşam kv gittik, eşim yanımızda degılken hemen söyledım bayramda ailemin yanında olacagımızı.
o da benı şuraya bırakırsınız dedı. bende 1 hafta kalacagımızı söyledım
fark etmez benı oraya bırakırsınız dedı.
işin özü, insan bıraz düşünceli olur
hep bana hep bana olmaz. iyi hoş kadındır. ama kafası pek düşünceye basmaz. ya da işine gelmıyor.
yok o bizle sadece yolun yarısına kadar gelecek. biz yalnız gidicez oraya.Canım isine felmiyordur bizimkide oyle yapiyor bende gelim diyor nereye gitsek insanda düşünce olması lazım
O zaman giderken birakiverin bari benimki fesatligindan yapar yani seninkinin huyunu bilmedigim icinyok o bizle sadece yolun yarısına kadar gelecek. biz yalnız gidicez oraya.
Ben ki iki gun once kendi yemegimden tattirmicam sonucta benimki yagli salcali tuzlu sonra ona yaptiklarimi yemez diye kv ye anneme bilmislik yapiodumVerme bence hem gaz yapar. tatliya alisinca Ek gidada zorlanirsin. Tatli seyler ister. Fena bunlar valla unutmaz tadini
Gozumde buyudu belkide ama baya bi yaladiagzından su çıkmasının bence dondurmayla alaksı yok. çok mu verdın ki?
yok pek fesat degıl benımkıO zaman giderken birakiverin bari benimki fesatligindan yapar yani seninkinin huyunu bilmedigim icin
pek tatlı şeyler vermeGozumde buyudu belkide ama baya bi yaladi
Benim buyuk dun puding yiyordu minik nasil yalaniyor taddirdim sontadan kitameti kopardi ver diyepek tatlı şeyler verme
sonra cekersın :=)
agızlarını tadını bilmezler mi hiç :=)Benim buyuk dun puding yiyordu minik nasil yalaniyor taddirdim sontadan kitameti kopardi ver diye
Aynen ben cok sinir olurum mesela dışarı cikiyoruz soylemeden hemen nereye gidiyosunuz der sanki kucuk cocuga hesao soruyo soyleyince beni niye goturmediniz insaf yaa birak yakamizi daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?