2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun. elinden geleni yapıyorsun zaten
iyileşmeye bak

Cnm bebislerin kilosu aynı gibi cumartesi 5 ay kontrolunde gorcem kilosunu net olarak ama 4 bana sanki büyük geliyor.arka bel kısmını da tahriş etti gibi. Yine 3 aldım ben 4 ler beklemede.
keşke daha önce 4 alsaydım dedım kendıme. 3 ve 3 + bize küçük geldi. baya düşük belli oldu yani. ve bacakları da sıktı.
tahriş derken neresı ettı belini?

kv 2-3 gün önce yazlıga gideriz bayramda dedi. ulen benım ailem varken yazlıkta ne işim var?
neyse bende o dedıkten 1 gün sonra falan eşime '' bayram öncesi ailemin yanına gidicem, 1 hafta kalmak istiyorum.senle gıdınce az kalıyoruz'' dedim.
ee eşim kuyrugum gibi bırakır mı hiç beni
-bayramda birlikte gideriz ne kadar istiyorsan kalırız, beni niye istemıyorsun? dedi
ben: e sen sıkılıyor mussun orda! ateş almaya gidiyoruz sankı oraya! dedim.
eşim- alırım kitabımı, laptopumu bakarım keyfime, insan gibi söyledın de hayır mı dedım?
ben: iyi söyledım işte şimdi bundan sonra bilirsin.

dün akşam kv gittik, eşim yanımızda degılken hemen söyledım bayramda ailemin yanında olacagımızı.
o da benı şuraya bırakırsınız dedı. bende 1 hafta kalacagımızı söyledım
fark etmez benı oraya bırakırsınız dedı.

işin özü, insan bıraz düşünceli olur
hep bana hep bana olmaz. iyi hoş kadındır. ama kafası pek düşünceye basmaz. ya da işine gelmıyor.

Canım isine felmiyordur bizimkide oyle yapiyor bende gelim diyor nereye gitsek insanda düşünce olması lazım

Verme bence hem gaz yapar. tatliya alisinca Ek gidada zorlanirsin. Tatli seyler ister. Fena bunlar valla unutmaz tadini
Ben ki iki gun once kendi yemegimden tattirmicam sonucta benimki yagli salcali tuzlu sonra ona yaptiklarimi yemez diye kv ye anneme bilmislik yapiodum bugun cocuga resmen dondurma yedirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…