2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Off durum vahim piti gel du verem saan bizimkide cilditiyor su anda cam silcim ama uyumuyi uyut beni diyi
Ben bebeleri uyuyayım, sen cam sil. Sonra sen başlarını bekle de ben bi duşa gireyim Allah aşkına. Bu arada şuan bokun içinden bildiriyorum, sabah kakası geldi

Uyumayan çocuk
Sevindim cnm inş faydası olur bebisine. Ben 1 yemek kasigiyla yapıyorum göz kararı sulandiriyorum. Hergün akşamüstü yediriyorum.

Inşallah olur Bende göz kararı sulandirdim tarife göre yapınca biberon maması kadar sulu oluyor çünkü. Öğlen yedirecektim bende ama bugün şimdilik beklemeyim. Kaka yok henüz çünkü
Sizde öyle bir sorun olmuş muydu?

iyiyiz şükür. allah yardımcın olsun ama bi yandan da yırttın aslında
bak zaman geldi geçiyor. biraz anlamaya baslasınlar ikisi oyun oynar sende rahat ederın
Ay evet nerdeyse 6 aylik olduk.dogduklarindan beri en cok su siralar zorlaniyorum.donmeye basladilar ve hic duz durmak istemiyolar.ikis birden buyuyo o yonden sansliyim.kardes derdimiz olmayacak sukur.

Cnm ben kaka gozlemiyorum ne zaman yaparsa :) kaka konusunda rahatım ondan hatırlamıyorum bile

2 hafta once bende olmstm ihlamur demmledm. Kendim icin 2 cay k. Oglusa verdm evi havalandrdm surekli ama biraz gecti yine burnunu temzledm surekli oyle cok uzun surmedi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…