- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.901
Cnm bebislerin kilosu aynı gibi cumartesi 5 ay kontrolunde gorcem kilosunu net olarak ama 4 bana sanki büyük geliyor.arka bel kısmını da tahriş etti gibi. Yine 3 aldım ben 4 ler beklemede.evet maxi
Cnm benimki de diyor anne ağlarken bagirirken anne diyor.bende başta değildir dedim ama anneme de öyle geldi :)Bilincli degildir biliyorum ama anne de diyo bazenay dusunsenize bunlar anne dieyecekler yaaa
Bir an önce desteksiz oturumlar hakkaten bende çok istiyorum çocuğuna göre 7 8 ay flndirSiradaki bekleyisim desteksiz oturmasini gormek icinne zaman oturuyorlar oyle acaba herhalde 8. Ay falandir
Off durum vahim piti gel du verem saanEv mağma, sular kesik, temiz biberon kalmadı, sürekli terliyorum.
Birazdan Boncuk sabah kakasını da patlatırsa işte o vakit Kürt çalar Arap oynar bu evde.
Ben bebeleri uyuyayım, sen cam sil. Sonra sen başlarını bekle de ben bi duşa gireyim Allah aşkına. Bu arada şuan bokun içinden bildiriyorum, sabah kakası geldiOff durum vahim piti gel du verem saanbizimkide cilditiyor su anda cam silcim ama uyumuyi uyut beni diyi
Olur valla kiz elektriksiz oluyo ama dusuz olmiyi kicceyi pokta birakma gak altini temizle gelinimin gakBen bebeleri uyuyayım, sen cam sil. Sonra sen başlarını bekle de ben bi duşa gireyim Allah aşkına. Bu arada şuan bokun içinden bildiriyorum, sabah kakası geldi
Sevindim cnm inş faydası olur bebisine. Ben 1 yemek kasigiyla yapıyorum göz kararı sulandiriyorum. Hergün akşamüstü yediriyorum.
Ay evet nerdeyse 6 aylik olduk.dogduklarindan beri en cok su siralar zorlaniyorum.donmeye basladilar ve hic duz durmak istemiyolar.ikis birden buyuyo o yonden sansliyim.kardes derdimiz olmayacak sukur.iyiyiz şükür. allah yardımcın olsun ama bi yandan da yırttın aslında
bak zaman geldi geçiyor. biraz anlamaya baslasınlar ikisi oyun oynar sende rahat ederın
Cnm ben kaka gozlemiyorum ne zaman yaparsa :) kaka konusunda rahatım ondan hatırlamıyorum bileUyumayan çocuk
Inşallah olurBende göz kararı sulandirdim tarife göre yapınca biberon maması kadar sulu oluyor çünkü. Öğlen yedirecektim bende ama bugün şimdilik beklemeyim. Kaka yok henüz çünkü
Sizde öyle bir sorun olmuş muydu?
2 hafta once bende olmstm ihlamur demmledm. Kendim icin 2 cay k. Oglusa verdm evi havalandrdm surekli ama biraz gecti yine burnunu temzledm surekli oyle cok uzun surmedi cok sukurKızlar fena grip oldum ben yaa..bebeğe bulaşmasın diye maske takıyorum sürekli evi havalandırıyorum, burnumu siler silmez ellerimi yıkıyorum. İki gündür böyleyim ama bugün bebeğim hapşırıp duruyor..
Napcam ben ona ne yapabilirim hastalanmaması için...(anne sütü almıyor malesef)
Evet ya anne inne inni diyorlar ama bilincli degil ama duymak bile guzelBilincli degildir biliyorum ama anne de diyo bazenay dusunsenize bunlar anne dieyecekler yaaa
Onu geç sen ne uyumasıPembe nerdesinsurup iyi geldi paşam da ben de biraz daha iyiyiz uyumak istiyorum istediğim sadece 3 4 saat aralıksız uyumak
Sen anca teoride
Bense pratikteyim
Cnm ben kaka gozlemiyorum ne zaman yaparsa :) kaka konusunda rahatım ondan hatırlamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?