- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.981
Benimkide uyumuyor bugun yahu guya cam silcektim silemedim uyumuyo 2 den beriGideyim dunki pilav tavuktan yiyeyim bari belki sut gelir
Benim buyuk dun puding yiyordu minik nasil yalaniyor taddirdim sontadan kitameti kopardi ver diye
Biraksam abusi vercek defim o daha küçük zamani gelince yesin ama cami istedi diyoCok tatli :)
1 saatimi versem biterdi. ama dedim ya '' koalayım ben''Bende gun asiri ev temizliyom ya cok sikiciyim, sildim kovayi bosaltmadim daha ayagimda cocuk
sütün mü yok?Gideyim dunki pilav tavuktan yiyeyim bari belki sut gelir
Valla en son mimijumiden sonra lansinoh biberon ve golden goat aldim bi iki emdi smdi yine emmiyorrr offfşu devam sütü yüzünden benımkı artık bibeon almıyor. hiç unutmuyor zilli
daha yani almıştım dr browns
Midesini usutur oyle yalatursan. Bari emzigine surseydin az emerdi isitirdi agzinda. Ek gidaya bir an once gecsek ya. Yerken buz uzaniyor agliyor. Tabii daha zorlanacaz. Hipp tahilli ek gida bulamadim marketteGozumde buyudu belkide ama baya bi yaladi
kaşık maması kullannalar, hangisini ve neden kullanıyorsunuz?
ben hip pirinçli kullanıyorum. gece için olanı da varmıs
ondan da alıcam. bazen su, bazen anne sutuyle yapıyorum
Ver cnm istersen deneye deneye gorceksin
anne sütü varsa anne sütüyle yap mamayıBende yeni başladım. Milupa sütlü pirinçli 4ay üstü. Suyla hazırlıyorum. Uzun zamandır biberon kabul etmedigi için çareyi bunda buldum. Anne sütü var ama zayıf kızçe.
Merhaba kizlarrr... bebeklerinizi nsl giydirerek uyutuyorsunuz. Ben kendim sıcaktan bunaliyo rum ama bebisi hala sifir yada kisa kollu çıt çıtlı badi üstüne tulumla uyutuyorum. Sizce tel çıt çıtlı badi ince mi olur. Öyle Deneyim sizin ki.
anne sütü varsa anne sütüyle yap mamayı
sütün varsa neden karıstırmayasın ki? mamanın ardından ben su verıyorum.Niye ki zaten 7 24 memede. Suya da yeni başladım mama susatırmış ya.
Biz istanbulda yaşıyoruz ve bu bi kaç gündür öyle sıcak ki napcagimi şaşırmış durumdayımbugün kisa kollu badi ve patikli alt ile yatirdim bakalim. Bizimki de tepinmenin yani sira bantaniyesini emiyo umarım alışkanlık olmaz.Canim herkesin evinin sıcaklığına göre değişir bu. Benim evim serin mesela incecik ama uzun kollu pijamayla yatırıyorum. Bu gece uyku tulumuna başlıcam birde. Çünkü örtü artık her uyandığımda bacaklarının altında. Nasıl bir tepinmekse..
Biz istanbulda yaşıyoruz ve bu bi kaç gündür öyle sıcak ki napcagimi şaşırmış durumdayımbugün kisa kollu badi ve patikli alt ile yatirdim bakalim. Bizimki de tepinmenin yani sira bantaniyesini emiyo umarım alışkanlık olmaz.
kv 2-3 gün önce yazlıga gideriz bayramda dedi. ulen benım ailem varken yazlıkta ne işim var?
neyse bende o dedıkten 1 gün sonra falan eşime '' bayram öncesi ailemin yanına gidicem, 1 hafta kalmak istiyorum.senle gıdınce az kalıyoruz'' dedim.
ee eşim kuyrugum gibi bırakır mı hiç beni
-bayramda birlikte gideriz ne kadar istiyorsan kalırız, beni niye istemıyorsun? dedi
ben: e sen sıkılıyor mussun orda! ateş almaya gidiyoruz sankı oraya! dedim.
eşim- alırım kitabımı, laptopumu bakarım keyfime, insan gibi söyledın de hayır mı dedım?
ben: iyi söyledım işte şimdi bundan sonra bilirsin.
dün akşam kv gittik, eşim yanımızda degılken hemen söyledım bayramda ailemin yanında olacagımızı.
o da benı şuraya bırakırsınız dedı. bende 1 hafta kalacagımızı söyledım
fark etmez benı oraya bırakırsınız dedı.
işin özü, insan bıraz düşünceli olur
hep bana hep bana olmaz. iyi hoş kadındır. ama kafası pek düşünceye basmaz. ya da işine gelmıyor.
sütün varsa neden karıstırmayasın ki? mamanın ardından ben su verıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?