2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlarrr... bebeklerinizi nsl giydirerek uyutuyorsunuz. Ben kendim sıcaktan bunaliyo rum ama bebisi hala sifir yada kisa kollu çıt çıtlı badi üstüne tulumla uyutuyorum. Sizce tel çıt çıtlı badi ince mi olur. Öyle Deneyim sizin ki.

kaşık maması kullannalar, hangisini ve neden kullanıyorsunuz?
ben hip pirinçli kullanıyorum. gece için olanı da varmıs
ondan da alıcam. bazen su, bazen anne sutuyle yapıyorum

Bende yeni başladım. Milupa sütlü pirinçli 4ay üstü. Suyla hazırlıyorum. Uzun zamandır biberon kabul etmedigi için çareyi bunda buldum. Anne sütü var ama zayıf kızçe.

Canim herkesin evinin sıcaklığına göre değişir bu. Benim evim serin mesela incecik ama uzun kollu pijamayla yatırıyorum. Bu gece uyku tulumuna başlıcam birde. Çünkü örtü artık her uyandığımda bacaklarının altında. Nasıl bir tepinmekse..

Biz istanbulda yaşıyoruz ve bu bi kaç gündür öyle sıcak ki napcagimi şaşırmış durumdayımbugün kisa kollu badi ve patikli alt ile yatirdim bakalim. Bizimki de tepinmenin yani sira bantaniyesini emiyo umarım alışkanlık olmaz.

Bizde istanbuldayiz. Ama ev serin çok şükür. Çok sıcaksa altına patikli giydirme istersen. Bileklerinden biraz hava alır hiç olmazsa. Öbür türlü ayakları çok ısınıyor gibi geliyor bana.
Aynen ne emeceklerini şaşırmış durumdalar. . Benimki hiç bişey bulamazsa önlüğünü kaldırıp kemiriyor.

hiç şaşırmadım.. Kaynana işte ..
Önlemini almışsın veri gud sör veri gud

sütün varsa neden karıstırmayasın ki? mamanın ardından ben su verıyorum.

Sadece anne sütü alıyordu o yüzden vermiyordum. Bugün tvde bi cocuk dru anlatıyordu. Kilosuna göre su verecekmisiz. 6kiloysa 60cc 7kiloysa 70cc. Ben bi kaç kaşığı zor iciriyorum o nasıl olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…