- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.921
Off çok mu şey istiyorumOnu geç sen ne uyuması
Ama haklisin ne mirildaniyosam toplamis dokmus icini piticigim. Sanirsinki ben yazmisimHahaha inanır misin senin alıntıni gördükten sonra yazının pitiye ait oldu nu anladım döndüm tekrar baktim pitininmis
Kafamda ne kadar sartlamissam artik
Saol pembito :) bana niden yardim etmezler biliyonmu? Cok uzun be kisa kesiyim 18 yasindan beri kendi islerimi kendim goruyorum hep. Maddi manevi. Ilkokul 5'e giderken o zamanlar istanbul bu kadar karman corman olmamisken, mecidiyekoyden otbuse binip avcilara tek basima gidiyodum anneanneme :) daha cocukluktan alistirmisim herkesi "atom yapar"Gecenin saat ikiyi sıfır geçesinde ..
Anne dicekler bize diyip kendini mi keyiflendirdin atom
Mevlüdünü Allah kabul etsin...
Dualı minnoş oldu
Magnetler ne olcak şimdibanada gönder bir avuç
Sana da neden kimse yardım etmez acaba
InsallahAllah kabul etsin insallah
Anne baktigina gore anne dicekler tabi hahaha once anne diceklerCnm benimki de diyor anne ağlarken bagirirken anne diyor.bende başta değildir dedim ama anneme de öyle geldi :)
Heyecanlaniyorum vallaEvet ya anne inne inni diyorlar ama bilincli degil ama duymak bile guzel
Meme ..sağma ..meme.. Süt ..sağma..em..meee...sağ ...
Bunlar atomu atom yapanlar dimi
Hayırdır yoksa nisan işinde bir sıkıntı mi olduGörümcem bana küsmüş
Onun aynisindan bir tane de bende varkızlar bizimki süreklı bağırıyor kucagıma alıp deli danalar gibi odaları geziyoruz
Saol pembito :) bana niden yardim etmezler biliyonmu? Cok uzun be kisa kesiyim 18 yasindan beri kendi islerimi kendim goruyorum hep. Maddi manevi. Ilkokul 5'e giderken o zamanlar istanbul bu kadar karman corman olmamisken, mecidiyekoyden otbuse binip avcilara tek basima gidiyodum anneanneme :) daha cocukluktan alistirmisim herkesi "atom yapar"
kızlar bizimki süreklı bağırıyor kucagıma alıp deli danalar gibi odaları geziyoruz
Galactago kullanali bir hafta oldu. Bayagi fark etti bana gore bir iki ogun sadece anne sutu icirebiliyorum artikDigerleri uykuda az yine
Amin insallahDaha da artar inşallah
allah yardımcın olsun şanslı anne :=) sabret çoğu gitti azı kaldı dertlerını anlatmayaAy evet nerdeyse 6 aylik olduk.dogduklarindan beri en cok su siralar zorlaniyorum.donmeye basladilar ve hic duz durmak istemiyolar.ikis birden buyuyo o yonden sansliyim.kardes derdimiz olmayacak sukur.
galiba :)Siradaki bekleyisim desteksiz oturmasini gormek icinne zaman oturuyorlar oyle acaba herhalde 8. Ay falandir
koltuga koltuk bize çeviriyorum yemek yerken izliyor. eğer ihtiyacları gıderıldıyse tabbi :=)Kilo vermenin püf noktaları
Gidince bende yiyemicem. Ne zaman bişi yicek olsak cıngırdoyor kucak istiyor .. Biz yemeğe oturmadan bişi yok ama ...sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?