- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.021
büyüdüler artık, normal :=) sen formül süt verıyor muydun?Aksama kalmiyo hic artik. Cekince makineyle veya bebek, geliyo ama az. Yetersiz. Oglen sagdigimi veriyodum gece yatarken, artik bi bakiyorum oglenede sut birakmiyor hatun.
avent biberon var onunla :=)Neyle veriyorsun? Weenin 30 cc lik minik alıştırma bardağı çok iyi tavsiye ederim suyu öyle veriyorum. Cok seviyor suyu
bişi koymuyorumYatırırken basının altına birşey koyuyor musunuz yoksa dümdüz yatağa mi yatırıyorsunuz?
Bitmez o mevlüt pilavıGideyim dunki pilav tavuktan yiyeyim bari belki sut gelir
İzmir yanıyor..sıfır çıtçıtlı atlet üstüne tişört giydirdim. Altada sort yada incecik don. Çorabı attım kenara ..akşama doğru giydiriyorum oda patik..gece falan yok çorap.. Nem yapış yapış yapıyor bunaltıcıAynen. Ama uzun kolluda giydirdim incede olsa. Hasta ettim cocugu sicaktan
Aynı vakayı yaşadım.ne meme ne biberon aldı1 saattir biberon almamak icin direniyor, agliyor, em em em eme me me diyor, kizim simdimi aklina geldi sutleri goturdukten sonra em eme me me diyosunmemeyi veriyorum saldiriyo, gelmeyince cildiriyor. 60 cc sutum vardi, 60 cc de hazir mama, videoyu actim telefondan baska turlu icmedi. Uykusuda gelmisti herhalde ondan bu kadar huysuzlandi. Umarim bir daha biberon reddi yapmaz. Mahvolurum... Memede sut de yok. Sizdi ayagimda
Kafası düzleşir dikkat et.. Ördek tüyü yastık al ikeadan ..Ilk 3 ay kusmasi vardi, ince bi yastikla yatiriyodum yari beline kadar. 2 aydir duz yatiyor
Yuhhh bi bardak icsun oldu olacak
baya fazlaymıs :=) 70 cc içer mi bilmiyorum. ben verıyorum o istediği kadar içiyo
çok iyiymiş. geçen gördüm alacaktım vazgectım. 60 lık :=)Bizimki biberon düşmanı kaşıkla cebelleşiyoruz. Aslında küçük suluklardan almalı. Bi arkadaşım işe başlayacağı zaman biberon almayan çocuğuna sulukla anne sütü içirtiyordu.
Hiç sorma çok sıcskİzmir yanıyor..sıfır çıtçıtlı atlet üstüne tişört giydirdim. Altada sort yada incecik don. Çorabı attım kenara ..akşama doğru giydiriyorum oda patik..gece falan yok çorap.. Nem yapış yapış yapıyor bunaltıcı
Boynu terliyor evladımın..
Ben menapozda gibi sürekli tişört değiştiryom...
Çeşmede günlük gelen kafileler bebebek sokuyordu ...düşün yani
Sıcak sıcak hava üşümezler ki bide popolarında koca bi bez var.. Minacık orkid bizi mahvederken
Bugun benimkide oyle canin uyumadi bir türlü valla ... en sonunda biraktim ayafindan bagriyo kendi kendine yuvarkaniyo yerdeUyumayan çocuk yapmışlar..
Pardon yapmışım.
Senin sütünün azlığından şikayet ettiğine hala inananamıyorum1 saattir biberon almamak icin direniyor, agliyor, em em em eme me me diyor, kizim simdimi aklina geldi sutleri goturdukten sonra em eme me me diyosunmemeyi veriyorum saldiriyo, gelmeyince cildiriyor. 60 cc sutum vardi, 60 cc de hazir mama, videoyu actim telefondan baska turlu icmedi. Uykusuda gelmisti herhalde ondan bu kadar huysuzlandi. Umarim bir daha biberon reddi yapmaz. Mahvolurum... Memede sut de yok. Sizdi ayagimda
Birden bastı yaa...Hiç sorma çok sıcsk
Duş alıyom beş dakika sonra buram buram...sosyalleşmekten korkar oldum
Minnoş isilik içinde
Soydum ben de onu
Kış güzeldi galiba
Birden bastı yaa...
bugün akşam altıyoldaki e bebeğe gittik.. Pek tenha idi
Sağol lolu ...
Kocam tutturdu kemeraltını gezcem ben diye
Bana bak park yeri yok..bo.kmu var dedim ama dinlemiyor ükala
Bebek arabası ile kemeraltında gezcekmiişş..cahil ...sersem aydınlı...
Tıklım tıklımı kafası basmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?