- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.041
Ben askili citcitli bady ustune tshirt yada kisa kol citcitli gunduz. Gece sifir yada kisakol citcitli bady ustune ince citcitli bady ile uyytuyorum. Ustunu ortuyosun incede olsa birseyle. Tek kat olur bence.Merhaba kizlarrr... bebeklerinizi nsl giydirerek uyutuyorsunuz. Ben kendim sıcaktan bunaliyo rum ama bebisi hala sifir yada kisa kollu çıt çıtlı badi üstüne tulumla uyutuyorum. Sizce tel çıt çıtlı badi ince mi olur. Öyle Deneyim sizin ki.
Yaptığın ıhlamuru niberona koyup buharını koklat Zeyno' ya. Ben Çağan'a yapıp aspire ettim. Beyni aktı kuzumun:)Kizlar aralarda okudum ama alintilama yapamadim, sicak basti hastaliklar gun yuzune cikti gene demekki. Zeynonunda geceden beri burnunu temizliyorum, sari sari ... iltihap var insallah ates yapmaz, bogazina inmesin diye burnununu acik tutmaya calisiyorum. Ihlamurun ciceklerinden demledim 10-20 cc biberonla vericem. 5 aylik oldu artik bisey olmaz o kadar. Sifa olsun insallah. Kis daha iyiydi be... Kulaklarina vurup vurmadigini nasil anlariz? Uyumasida cok guc... 1-1,5 saatte ancaöffffff
Bişey değil canımBirden bastı yaa...
bugün akşam altıyoldaki e bebeğe gittik.. Pek tenha idi
Sağol lolu ...
Kocam tutturdu kemeraltını gezcem ben diye
Bana bak park yeri yok..bo.kmu var dedim ama dinlemiyor ükala
Bebek arabası ile kemeraltında gezcekmiişş..cahil ...sersem aydınlı...
Tıklım tıklımı kafası basmıyor
İki paket cipsCanım tadelle istiyor
Benimki de geceleri emmdden uyumuyorbenımkısı uykusu gelınce yemıyor. uyku öncelikli onun için
yırtıyor kendını, hiçbi şekilde durmuyor
İki paket cips
Bir kutu kola
Bir büyük boy milka aile boyu gibi kocaman.kaç parça sayamadım.ısıra ısıra yedim kare parçaları bütünden
Öküz gibi ye sonra sezeryana mana bul.
Akıllanmam ben
Şişman kalmaya mahkumum
Vıyyyyyy watsap mıBişey değil canım
Biz de hep o e bebeğe gidiyoz pazarları gitmeni tavsiye etmem ama
Kemeraltında ben geziyom bebek arabasıyla ama hafta sonu çok kalabalık bildiğin gibi
Hafta içi rahat rahat gezersin
Kahve keyfi yapın gelmişken
Park yeri olarak da iskelwnin orda otopark var
Genelde dolu olur
Onu geçtiktwn sonra sağa dönüş var
Ykm nin arka tarafında katlı otopark var onu kyllanıyoruz.biliyosundır belki ama söyliyim dedim yine de
Bu arada eski üyelerden chack seni ve surr ü sordu.iyiler pembe yine formunda dedim.watsap grubu kurmuşlar ben de katıldım.deşifrw oldum ama :)meğer gruptakilerin bazıları chack missmummy ve sweetgirlle 88yakamozmuş.cumartesi buluşuyoruz.
Ay çenem düştü
Pembe de byrda dedim.o da gelsin dediler
Böyle işte pembito
Minnoş uyudu.koca nöbette.uyumamak için direniyom ben de
İyi gezmeler sanaa
Kıazzzzz ben hiç onla bu sıcakta bide oğlumla kemeraltını bırak konağa gidermiyimBişey değil canım
Biz de hep o e bebeğe gidiyoz pazarları gitmeni tavsiye etmem ama
Kemeraltında ben geziyom bebek arabasıyla ama hafta sonu çok kalabalık bildiğin gibi
Hafta içi rahat rahat gezersin
Kahve keyfi yapın gelmişken
Park yeri olarak da iskelwnin orda otopark var
Genelde dolu olur
Onu geçtiktwn sonra sağa dönüş var
Ykm nin arka tarafında katlı otopark var onu kyllanıyoruz.biliyosundır belki ama söyliyim dedim yine de
Bu arada eski üyelerden chack seni ve surr ü sordu.iyiler pembe yine formunda dedim.watsap grubu kurmuşlar ben de katıldım.deşifrw oldum ama :)meğer gruptakilerin bazıları chack missmummy ve sweetgirlle 88yakamozmuş.cumartesi buluşuyoruz.
Ay çenem düştü
Pembe de byrda dedim.o da gelsin dediler
Böyle işte pembito
Minnoş uyudu.koca nöbette.uyumamak için direniyom ben de
İyi gezmeler sanaa
Yeni vermeye basladim, iste 1 hafta falan olacak. Gunde 1 ogun yetmiyo sut, 120 cc iciyorbüyüdüler artık, normal :=) sen formül süt verıyor muydun?
Dagittim valla saga solaBitmez o mevlüt pilavı
Ay orkid deme bana hala regl olmadim ben insallah bi sure daha olmamİzmir yanıyor..sıfır çıtçıtlı atlet üstüne tişört giydirdim. Altada sort yada incecik don. Çorabı attım kenara ..akşama doğru giydiriyorum oda patik..gece falan yok çorap.. Nem yapış yapış yapıyor bunaltıcı
Boynu terliyor evladımın..
Ben menapozda gibi sürekli tişört değiştiryom...
Çeşmede günlük gelen kafileler bebebek sokuyordu ...düşün yani
Sıcak sıcak hava üşümezler ki bide popolarında koca bi bez var.. Minacık orkid bizi mahvederken
Varya.. Isimiz var bunlarla ben saga diyim.Aynı vakayı yaşadım.ne meme ne biberon aldı
Hipin organik sütlaçındam aldı geldi kociş...biraz yedirdik
İlk dış ürün ... Bir iki alıp kenara atayım bari
Sen istanbul-bayrampasadaki ikeaya girdinmi hic? Mahser yeri, bildigin eminonu, bide basik, hadi ben idare ediyomda, bizim adam tovbeli oraya gitmeyeKafası düzleşir dikkat et.. Ördek tüyü yastık al ikeadan ..
Bende yaaa ...Senin sütünün azlığından şikayet ettiğine hala inananamıyorum
Sabah deneyecegim hemen :)Yaptığın ıhlamuru niberona koyup buharını koklat Zeyno' ya. Ben Çağan'a yapıp aspire ettim. Beyni aktı kuzumun:)
Degisiyorlar... Benimkide uykusu geldigi zaman babasini tanimiyor vallabenımkısı uykusu gelınce yemıyor. uyku öncelikli onun için
yırtıyor kendını, hiçbi şekilde durmuyor
Hadi yaSen istanbul-bayrampasadaki ikeaya girdinmi hic? Mahser yeri, bildigin eminonu, bide basik, hadi ben idare ediyomda, bizim adam tovbeli oraya gitmeye
Sebebi nedir bilmiyorum. .Varya.. Isimiz var bunlarla ben saga diyim.
Bornova? su an nerdesin bakem bbenim muhitlerimde dolaniyon yakalarim seni pembedonbeğime bi sorim bakim bornovaya gider mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?