2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben askili citcitli bady ustune tshirt yada kisa kol citcitli gunduz. Gece sifir yada kisakol citcitli bady ustune ince citcitli bady ile uyytuyorum. Ustunu ortuyosun incede olsa birseyle. Tek kat olur bence.

Yaptığın ıhlamuru niberona koyup buharını koklat Zeyno' ya. Ben Çağan'a yapıp aspire ettim. Beyni aktı kuzumun:)

Bişey değil canım
Biz de hep o e bebeğe gidiyoz pazarları gitmeni tavsiye etmem ama
Kemeraltında ben geziyom bebek arabasıyla ama hafta sonu çok kalabalık bildiğin gibi
Hafta içi rahat rahat gezersin
Kahve keyfi yapın gelmişken
Park yeri olarak da iskelwnin orda otopark var
Genelde dolu olur
Onu geçtiktwn sonra sağa dönüş var
Ykm nin arka tarafında katlı otopark var onu kyllanıyoruz.biliyosundır belki ama söyliyim dedim yine de
Bu arada eski üyelerden chack seni ve surr ü sordu.iyiler pembe yine formunda dedim.watsap grubu kurmuşlar ben de katıldım.deşifrw oldum ama :)meğer gruptakilerin bazıları chack missmummy ve sweetgirlle 88yakamozmuş.cumartesi buluşuyoruz.
Ay çenem düştü
Pembe de byrda dedim.o da gelsin dediler
Böyle işte pembito
Minnoş uyudu.koca nöbette.uyumamak için direniyom ben de
İyi gezmeler sanaa

Vıyyyyyy watsap mı
Watsap mıııaaaa oooouuuuyyyyyyiiiiiieeeeeğğğğğğğğğ
Pembeeee kaç kaç kaç
Burdaki çeneye çarpı 100000 bin
Elleşmen beni
Herkese bol selamaalr eserim bak watsapndedin telafuzum bpzuldu

Kıazzzzz ben hiç onla bu sıcakta bide oğlumla kemeraltını bırak konağa gidermiyim
Kendine eğlence arıyor o... Sanıyorki tvde gösterilen gibi kemeraltısersem klimanın altında elinde limonata ile izlerse hayalini sen düşün

Ay orkid deme bana hala regl olmadim ben insallah bi sure daha olmam bende corapsiz, kisa kollu body ile yatirdim 1 gecede sifayi kapti yavrucak iki ucu boklu degnek yani... Atletin ustune bi uzun kollu ince body giydirdim simdi

Varya.. Isimiz var bunlarla ben saga diyim.
Sebebi nedir bilmiyorum. .
Yordu bugün beni..sızım sızım ayaklar bacaklar ağlıyor ayten ağlıyorr yer gök ağlıyor musa ağlıyor
Meme taş gibi değil cıvık hamur gibi galiba zorla süt çıkarıyor ya ona kızdı
Bide uykuda gelince mama boğazına kaçacak gibi olunca bi koşu sütlaç alındı ..nedense aklıma başka bişi gelmedi tuhaf... Bir ara onları epey incelemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…