- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.001
Yuhhh bi bardak icsun oldu olacakSadece anne sütü alıyordu o yüzden vermiyordum. Bugün tvde bi cocuk dru anlatıyordu. Kilosuna göre su verecekmisiz. 6kiloysa 60cc 7kiloysa 70cc. Ben bi kaç kaşığı zor iciriyorum o nasıl olacaksa
baya fazlaymıs :=) 70 cc içer mi bilmiyorum. ben verıyorum o istediği kadar içiyoSadece anne sütü alıyordu o yüzden vermiyordum. Bugün tvde bi cocuk dru anlatıyordu. Kilosuna göre su verecekmisiz. 6kiloysa 60cc 7kiloysa 70cc. Ben bi kaç kaşığı zor iciriyorum o nasıl olacaksa
Tanimiyorum bak evet benim desen inaniyodum =)yok canım yabancı bi oyuncu :=)
Biz de p.tesi olduk asimizi ates yapmadi ama biraz huysuzluk oluyo ara ara bacakalrinda top oldu asi yerleri kolonyayla ovaladim ama hala ayniMerhabalar,
4.ay aşısı ateş yapan var mi?
Kaç saat sonra ateşlendi?
Kaç dereceye kadar yükseldi?
Kaç saat sürdü?
Bir de bu asi çok uyku yaptı mi?
Biz sabah 9.30 da olduk asimizi. Henüz ateslenmedi. 13 saat oldu.
Ama anladığım kadarıyla agrisi var.
Boşuna ilaç vermek istemiyorum.
Cevaplar için şimdiden tesekkurler...
Bende dinledimde o doktoru kilosuna gore sivi dedi sadece su degil gunluk ictigi sutte dahil yani.hem kilosu atiyorum 6 ona gore 600 cc almasi gerekiyor dedi 60 degil ben oyle anladimbaya fazlaymıs :=) 70 cc içer mi bilmiyorum. ben verıyorum o istediği kadar içiyo
Belkide usuttu canm valla daha 2 ayimiz var bende hevesleniyorum ama zor gunler bizi bekliyo =)Midesini usutur oyle yalatursan. Bari emzigine surseydin az emerdi isitirdi agzinda. Ek gidaya bir an once gecsek ya. Yerken buz uzaniyor agliyor. Tabii daha zorlanacaz. Hipp tahilli ek gida bulamadim markette
Bizim ev 27 derece Su an. Istanbuldayiz bizde. kisa kollu citcitli body uzun alt ve incecik çorap giydirdim ustune de ince pamuklu battaniye orttumBiz istanbulda yaşıyoruz ve bu bi kaç gündür öyle sıcak ki napcagimi şaşırmış durumdayımbugün kisa kollu badi ve patikli alt ile yatirdim bakalim. Bizimki de tepinmenin yani sira bantaniyesini emiyo umarım alışkanlık olmaz.
Neyle veriyorsun? Weenin 30 cc lik minik alıştırma bardağı çok iyi tavsiye ederim suyu öyle veriyorum. Cok seviyor suyubaya fazlaymıs :=) 70 cc içer mi bilmiyorum. ben verıyorum o istediği kadar içiyo
Aksama kalmiyo hic artik. Cekince makineyle veya bebek, geliyo ama az. Yetersiz. Oglen sagdigimi veriyodum gece yatarken, artik bi bakiyorum oglenede sut birakmiyor hatun.sütün mü yok?
Sifir ateş bizde hic olmadı uyku yapmadiMerhabalar,
4.ay aşısı ateş yapan var mi?
Kaç saat sonra ateşlendi?
Kaç dereceye kadar yükseldi?
Kaç saat sürdü?
Bir de bu asi çok uyku yaptı mi?
Biz sabah 9.30 da olduk asimizi. Henüz ateslenmedi. 13 saat oldu.
Ama anladığım kadarıyla agrisi var.
Boşuna ilaç vermek istemiyorum.
Cevaplar için şimdiden tesekkurler...
Aynen. Ama uzun kolluda giydirdim incede olsa. Hasta ettim cocugu sicaktanBizim ev 27 derece Su an. Istanbuldayiz bizde. kisa kollu citcitli body uzun alt ve incecik çorap giydirdim ustune de ince pamuklu battaniye orttum
Ilk defa kısa kollu body ile yatiriyorum 2 gecedir cok terliyor diye bakalim allaha emanetlerAynen. Ama uzun kolluda giydirdim incede olsa. Hasta ettim cocugu sicaktan
Resimini paylasirmisinNeyle veriyorsun? Weenin 30 cc lik minik alıştırma bardağı çok iyi tavsiye ederim suyu öyle veriyorum. Cok seviyor suyu
Ilk 3 ay kusmasi vardi, ince bi yastikla yatiriyodum yari beline kadar. 2 aydir duz yatiyorYatırırken basının altına birşey koyuyor musunuz yoksa dümdüz yatağa mi yatırıyorsunuz?
Ben koymuyorumYatırırken basının altına birşey koyuyor musunuz yoksa dümdüz yatağa mi yatırıyorsunuz?
Bir yaşına kadwr yastıık kullanılmıyo bildiğim kadarıyla.önerilmiyorYatırırken basının altına birşey koyuyor musunuz yoksa dümdüz yatağa mi yatırıyorsunuz?
süt dahilse sorun yokBende dinledimde o doktoru kilosuna gore sivi dedi sadece su degil gunluk ictigi sutte dahil yani.hem kilosu atiyorum 6 ona gore 600 cc almasi gerekiyor dedi 60 degil ben oyle anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?