2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar,
4.ay aşısı ateş yapan var mi?
Kaç saat sonra ateşlendi?
Kaç dereceye kadar yükseldi?
Kaç saat sürdü?
Bir de bu asi çok uyku yaptı mi?

Biz sabah 9.30 da olduk asimizi. Henüz ateslenmedi. 13 saat oldu.
Ama anladığım kadarıyla agrisi var.
Boşuna ilaç vermek istemiyorum.
Cevaplar için şimdiden tesekkurler...

Biz de p.tesi olduk asimizi ates yapmadi ama biraz huysuzluk oluyo ara ara bacakalrinda top oldu asi yerleri kolonyayla ovaladim ama hala ayni

Midesini usutur oyle yalatursan. Bari emzigine surseydin az emerdi isitirdi agzinda. Ek gidaya bir an once gecsek ya. Yerken buz uzaniyor agliyor. Tabii daha zorlanacaz. Hipp tahilli ek gida bulamadim markette
Belkide usuttu canm valla daha 2 ayimiz var bende hevesleniyorum ama zor gunler bizi bekliyo =)

Bizim ev 27 derece Su an. Istanbuldayiz bizde. kisa kollu citcitli body uzun alt ve incecik çorap giydirdim ustune de ince pamuklu battaniye orttum

Sifir ateş bizde hic olmadı uyku yapmadi

1 saattir biberon almamak icin direniyor, agliyor, em em em eme me me diyor, kizim simdimi aklina geldi sutleri goturdukten sonra em eme me me diyosun memeyi veriyorum saldiriyo, gelmeyince cildiriyor. 60 cc sutum vardi, 60 cc de hazir mama, videoyu actim telefondan baska turlu icmedi. Uykusuda gelmisti herhalde ondan bu kadar huysuzlandi. Umarim bir daha biberon reddi yapmaz. Mahvolurum... Memede sut de yok. Sizdi ayagimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…