2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen zeynep cekince veya sagmaya basladigim an doluyo, dur ya aslinda sagmaya baslayip sonra makineyi mi kapatsam nerde o tas memeler... Burnu gene tikandi mirildiyo kendisi, aglarsa kaldiricam artik mecbur, bende cok yoruldum ya sen sut irmak iken emme, sut gitsin em em me me de. Zilli. Niyeyse yutma konusunda pek guvenmiyorum henuz zeynoya, oyle hissediyorum diyeyim, formul sutu zor iciyo ya, zaten nazli. Miy miy miy miy miy

Ama haklisin ne mirildaniyosam toplamis dokmus icini piticigim. Sanirsinki ben yazmisim

Gönül isterdi ki hala memeden çağıl çağıl çağıldayan sütleri betimlerken sizlere tercüman olayım kızlar ama gelin görün ki terbiye olmuş meme diye bir gerçek var, hatta benimki emilmeye emilmeye terbiyeden öte içine kapanmış meme artık. Oooof of, dertli dertli çal kemancı...

Aynen tadini aldi ve elime yapisip agladi suan sanki migdesi bulaniyo tepiniyo ve biraz su cikardi sanki agzindan vermemeliydimm dimi

Ben ki iki gun once kendi yemegimden tattirmicam sonucta benimki yagli salcali tuzlu sonra ona yaptiklarimi yemez diye kv ye anneme bilmislik yapiodum bugun cocuga resmen dondurma yedirdim

Kız ek gıdaya geçiş derken sen doğrudan gıdaya geçirmişsin çocuğu, eki kökü kalmamış Yavaş ol aman , daha çok hassas onun midesi, heves edip de mundar etme bebecağzı.

Benim buyuk dun puding yiyordu minik nasil yalaniyor taddirdim sontadan kitameti kopardi ver diye

Maşallah anacım, sizinkiler Oğuz Kaan herhalde, yakında ata binip kımız isterler.

Kafamda deli sorular instagramda birkenstockoriginal diye bi hesap var 89 99 tl ye fln satıyor acaba gerçekten orjinal midir yahu? Geçen yaz hamileyken cok rahat etmiştim bu yaz da bebisle efil efil pek rahat olurm

Arkadaşım İnstagram dedin mi bana geleceksin, ben araştırdım onları, orjinal filan değil. Hatta İnstagramda olay koptu, bunlar takipçi sayısı fazla olan o sunumcu karılara yollamışlar beleş beleş, sırf reklamlarını yapsınlar diye, o kezbanlar da mal bulmuş mağribi gibi atlayıp cayır cayır reklam yapmaya kalkınca millet bunlara kanıp almış. Senin benim gibi elinde daha önceden orjinal Birkenstock olan insanlar hemen anlamış sahtesini, onun üzerine gelip o sunum yapan bol takipçili karılara saldırdılar haklı olarak. size güvendik aldık sahte çıktı, siz de bunu yaparsanız filan diye baya tantana koptu.

Gıybet kotamı da bugün böylece doldurayım.

İstanbulda yaşıyoruz ama Urfa görünümlü İstanbul mübarek, çok sıcak 2 gündür. Ben gündüz sadece askılı body, gece ise yarım kollu body ve ince pijama giydiriyorum, çorap yok. üstüne de penye battaniye örterdim eskiden, şimdi müslin battaniye, cam da açık yani, o derece...

Benim minnoşta yaptı, yaklaşık 6-7 saat sonra ateşlendi, 38 e yaklaştı ama 38 olmadan başladım önlemlere. o gece sürdü, hatta ertesi gün öğleye kadar filan da, yani ortalama 24 saat sürdü bizimki. uyku yapmadı bizde, tam tersi huysuzluk yaptı, uyutamadım doğru dürüst.
ben de ilaç vermedim, ömce yavaş yavaş soydum, serinlettim vücudunu, sonra aldım hafif serin bir duşa soktum, uzun uzun yıkadım. sonrasında da ince giydirip yatırdım. Ateşini de sürekli kontrol ettim o gece.

Yatırırken basının altına birşey koyuyor musunuz yoksa dümdüz yatağa mi yatırıyorsunuz?

benim kızımda reflü var, doğduğundan beri 45 derecelik açı ile yatırıyoruz doktor tavsiyesi neticesinde. Kusmalarına iyi geliyor hakikaten, artık da öyle alıştı, yastıksız yatmaz herhalde.

Aliexsprese fena taktım
Çanta bependim... Ve bisürü şey.. Oğlana kreş çantası bile alıyorum
Kız şaka gibi, aynı ben de bir haftadır dadandım oraya, İnstagram daki zilli karılar oradan aldıklarını 2 katı fiyata satıp duruyor, ben de onlardan alacağıma kendim alayım dedim. Sonuç; daha bir hafta olmadan 16 tane sipariş olmuş. Ama fiyatlar hakikaten çok iyi ya, tek sıkıntı çok uzun sürede gelmesi.

Uyku eğitimi deneyen var mı kızlar?
Uyku saati yaklaştığında alıp odama götürüyorum lambayı söndürüp uyuyana kadar emdiriyorum (hep aynı saatte yapmaya calisiyorm)sonra sabaha kadar lambayı yakmiyorum mirildaninca los ışıkta emdiriyrm. Tabi bir sıkıntısı yoksa

Ay orkid deme bana hala regl olmadim ben insallah bi sure daha olmam bende corapsiz, kisa kollu body ile yatirdim 1 gecede sifayi kapti yavrucak iki ucu boklu degnek yani... Atletin ustune bi uzun kollu ince body giydirdim simdi

Ah ben de oyle diyordum olmayayim diye ama iyki olmus.. Siskinligim tamamen indi,dedikleri gibi zayiflamani da hizlandiriyormus.. Rahatlikti tabi kafa rahatti ama boyle sonuclar alinca dedm tmm hadi affediyorum:))))

Yapmaaaggg yimeaagggg tadimlik yiiii

Kizlar bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyo aceba?
Playgro kelebek seti var.Fisher price öğretici tırtıl, Fisher price gitar, Fisher price kurabiye canavarı. Bunları hep benim yardımımla oynatiyorum.infantinonun Tavşanı var tepeye asiyorsun o çok güzel. Oyuncak bol da hen ilgisi geçiyor devamli değiştiriyorum öf benim kız herseyden çok çabuk sıkılıyor. Ona en iyi oyuncak ana kucağında gezinmek

Merhaba anneler ve bebisleri. Sayfalar ilerlemis kontrolumuz vardi bugun. Ramazandan dilayi biraz kontrole erken gittik 5 ayimiz daha dolmadi. Dr un soylediklerini paylasayim belki fikir olur. Tekrar geri gidip okurum yazdiklarinizi. Boyumuz 5 cm uzadi. Kilo 700 gr artti. Demir ilacina baslamadi. 6. aydan sonra. Disimiz sertlesti. Beyaz gozukuyor. 6. Ayda cikar dedi.
D vit e devam. Gunes alsada yetiskinlerde bile d vit normal degerlerde degil dusuk dedi. Tatile gidince d viti o zaman tekrar soracagim.
Aksam 5.5 aydan sonra meyveye baslayabiliriz. Meyve puresi. Suyu degil. Ve haslamayin. C vit. Gidiyormus haslayinca. Sormak isteyen olursa detayli yazarim.
Meyve sonrasi 10/15 kasik su. Turkiye sartlarinda 1 yasina kadar kaynatilmis su verin dedi.
Suyu cam yada porselen rendede kaynatilmasi daha saglikliymis. Gunluk su kaynatilacak. Kasiga alismasi icin kasikla verin dedi. Mama aldigi icin ben veriyordum kasikla. Biberonla icniyor. Icmeyenler biberonla da verebilir nasil aliyorsa.
Kasikta porselen. Su ve meyveyi verdiginiz kasik porselen olmasi gerekiyormus saglik acisindan. Ben ilac kasigi veriyordum. Metal celik bizim kasiklari kullanmadim hic.
Yani kullandigimiz cam veya porselen olacak.
Biz kisa kollu giymeye basladik. Gerekirse yelek giydiriyorum disarda. Gunes alsin bol bol. Shortta giydirmeye baslayabilirsin dedi cantada uzun yedek kiyafetler tasinacak.
Tahilli ek gidayi unuttum. Sizinde paylasimlarinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…