- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.061
Malesef herif nere gidem dedi...yattık..Bornova? su an nerdesin bakem bbenim muhitlerimde dolaniyon yakalarim seni pembedon
Evimin önünden geciyon haberin ola seni nasil taniycam pembedon dersem bakarmisinMalesef herif nere gidem dedi...yattık..
2 güne bir hükümet konağının orda kokareççideyiz
Geceki usta 10 numara
Aynen zeynep cekince veya sagmaya basladigim an doluyo, dur ya aslinda sagmaya baslayip sonra makineyi mi kapatsamSebebi nedir bilmiyorum. .
Yordu bugün beni..sızım sızım ayaklar bacaklar ağlıyor ayten ağlıyorr yer gök ağlıyor musa ağlıyor
Meme taş gibi değil cıvık hamur gibi galiba zorla süt çıkarıyor ya ona kızdı
Bide uykuda gelince mama boğazına kaçacak gibi olunca bi koşu sütlaç alındı ..nedense aklıma başka bişi gelmedi tuhaf... Bir ara onları epey incelemiştim
Ama haklisin ne mirildaniyosam toplamis dokmus icini piticigim. Sanirsinki ben yazmisim
Aynen tadini aldi ve elime yapisip agladisuan sanki migdesi bulaniyo tepiniyo ve biraz su cikardi sanki agzindan vermemeliydimm dimi
Ben ki iki gun once kendi yemegimden tattirmicam sonucta benimki yagli salcali tuzlu sonra ona yaptiklarimi yemez diye kv ye anneme bilmislik yapiodumbugun cocuga resmen dondurma yedirdim
Benim buyuk dun puding yiyordu minik nasil yalaniyor taddirdim sontadan kitameti kopardi ver diye
Kafamda deli sorularinstagramda birkenstockoriginal diye bi hesap var 89 99 tl ye fln satıyor acaba gerçekten orjinal midir yahu? Geçen yaz hamileyken cok rahat etmiştim bu yaz da bebisle efil efil pek rahat olurm
Biz istanbulda yaşıyoruz ve bu bi kaç gündür öyle sıcak ki napcagimi şaşırmış durumdayımbugün kisa kollu badi ve patikli alt ile yatirdim bakalim. Bizimki de tepinmenin yani sira bantaniyesini emiyo umarım alışkanlık olmaz.
Merhabalar,
4.ay aşısı ateş yapan var mi?
Kaç saat sonra ateşlendi?
Kaç dereceye kadar yükseldi?
Kaç saat sürdü?
Bir de bu asi çok uyku yaptı mi?
Biz sabah 9.30 da olduk asimizi. Henüz ateslenmedi. 13 saat oldu.
Ama anladığım kadarıyla agrisi var.
Boşuna ilaç vermek istemiyorum.
Cevaplar için şimdiden tesekkurler...
Yatırırken basının altına birşey koyuyor musunuz yoksa dümdüz yatağa mi yatırıyorsunuz?
Kız şaka gibi, aynı ben de bir haftadır dadandım oraya, İnstagram daki zilli karılar oradan aldıklarını 2 katı fiyata satıp duruyor, ben de onlardan alacağıma kendim alayım dedim. Sonuç; daha bir hafta olmadan 16 tane sipariş olmuş. Ama fiyatlar hakikaten çok iyi ya, tek sıkıntı çok uzun sürede gelmesi.Aliexsprese fena taktım
Çanta bependim... Ve bisürü şey.. Oğlana kreş çantası bile alıyorum
Uyku saati yaklaştığında alıp odama götürüyorum lambayı söndürüp uyuyana kadar emdiriyorum (hep aynı saatte yapmaya calisiyorm)sonra sabaha kadar lambayı yakmiyorum mirildaninca los ışıkta emdiriyrm. Tabi bir sıkıntısı yoksaUyku eğitimi deneyen var mı kızlar?
Nisan oldu kiz.. Yok gelecekmis bizede ben mesaji okumamisim da o yuzdenmis de felan da filanda umrumda miHayırdır yoksa nisan işinde bir sıkıntı mi oldu
Onun aynisindan bir tane de bende var
Ay orkid deme bana hala regl olmadim ben insallah bi sure daha olmambende corapsiz, kisa kollu body ile yatirdim 1 gecede sifayi kapti yavrucak iki ucu boklu degnek yani... Atletin ustune bi uzun kollu ince body giydirdim simdi
Kizlar bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyo aceba?
İki paket cips
Bir kutu kola
Bir büyük boy milka aile boyu gibi kocaman.kaç parça sayamadım.ısıra ısıra yedim kare parçaları bütünden
Öküz gibi ye sonra sezeryana mana bul.
Akıllanmam ben
Şişman kalmaya mahkumum
Kizlar bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyo aceba?
Playgro kelebek seti var.Fisher price öğretici tırtıl, Fisher price gitar, Fisher price kurabiye canavarı. Bunları hep benim yardımımla oynatiyorum.infantinonun Tavşanı var tepeye asiyorsun o çok güzel. Oyuncak bol da hen ilgisi geçiyor devamli değiştiriyorum öf benim kız herseyden çok çabuk sıkılıyor. Ona en iyi oyuncak ana kucağında gezinmekKizlar bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyo aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?