- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.081
simdi yatirdim askili citcitli badysi ve corabi ilryatirdim. Uzerine ince battaniyeCanim herkesin evinin sıcaklığına göre değişir bu. Benim evim serin mesela incecik ama uzun kollu pijamayla yatırıyorum. Bu gece uyku tulumuna başlıcam birde. Çünkü örtü artık her uyandığımda bacaklarının altında. Nasıl bir tepinmekse..
Neyle veriyorsun? Weenin 30 cc lik minik alıştırma bardağı çok iyi tavsiye ederim suyu öyle veriyorum. Cok seviyor suyu
Hem de gece gece yedim
Yapmaaaggg yimeaaggggtadimlik yiiii
Yoksa sec seni mi hackledibebeğiniz için hangi alışveriş sitesini tercih ediyorsunuz?
çok soru sordum sabah sabah
Ben mama iciriyorum o kadar icmiyor. Hepsi su konusunda farkli soyluyor. Yetiskinlerde ilac almiyorsa tabii ilac idrar rengini degistiriyor. Idrar rengi acik olana kadar su icmek gerekiyor en az. Ben bebektede oyle yapiyorum ama cok icmiyor zaten. Cok sari gorursem bezini biraz daha zar zor veriyorum.Sadece anne sütü alıyordu o yüzden vermiyordum. Bugün tvde bi cocuk dru anlatıyordu. Kilosuna göre su verecekmisiz. 6kiloysa 60cc 7kiloysa 70cc. Ben bi kaç kaşığı zor iciriyorum o nasıl olacaksa
Yoksa sec seni mi hackledi
Abooovv
BİZİMKİ SIKILDI OYUNCAKLARINDAN EN ÇOK SEVDİĞİ AYICIK.. O DA TÜYLÜ DİYE VERESİM GELMİYO AĞZINA SOKUYOBu ara en sevdiği oyuncağı diş kasiyicisi. Ama düşürürse veya ağzına tam sokamazsa çıldırıyo sinirden. O yüzden yanında durup yardım ediyorum hep.
SERVET HARCAMIŞSIN OYUNCAĞAPlaygro kelebek seti var.Fisher price öğretici tırtıl, Fisher price gitar, Fisher price kurabiye canavarı. Bunları hep benim yardımımla oynatiyorum.infantinonun Tavşanı var tepeye asiyorsun o çok güzel. Oyuncak bol da hen ilgisi geçiyor devamli değiştiriyorum öf benim kız herseyden çok çabuk sıkılıyor. Ona en iyi oyuncak ana kucağında gezinmek
Ebebeğe tövbeliyimJoker ya da e bebek
Tamam lola bizde bugün gidicez ata sagliga kontrole bakam ne bekliyor bizi
Eki Görüntüle 1841234 bizim suluk böyle
hayır canım.. kulplarından tutuyo kendi içiyo hattaHeh bunu soracaktım bende. Agzindan çok akmiyor mu?
Playgro kelebek seti var.Fisher price öğretici tırtıl, Fisher price gitar, Fisher price kurabiye canavarı. Bunları hep benim yardımımla oynatiyorum.infantinonun Tavşanı var tepeye asiyorsun o çok güzel. Oyuncak bol da hen ilgisi geçiyor devamli değiştiriyorum öf benim kız herseyden çok çabuk sıkılıyor. Ona en iyi oyuncak ana kucağında gezinmek
Joker. E bebek unnadoYoksa sec seni mi hackledi
Abooovv
ben sormuştum kızJoker. E bebek unnado
Hic bir oyuncakla oynamiyor. Zaten ben oynatiyorum. Insanlarla konusmayi seviyor. Herseyden sikiliyor. Yatir kaldir aksama kadar eglence parki lazim bunlara.Hepsi aynı yaa. Aynı şeye bakmaktan sıkılıyorlar. Salincaginin tepesinden sarkan oyuncaklardan sıkıldı bi ara çıkarıp renkli mandallar astım bi kaç gün onlara baktı
bundan bende de var pek sevmedi eymenKizlar wee alıştırma bardağı bu
ben sormuştum kız[/QUOTE
Hizli hizli okuyorum tatlim ya. Bir suru isim var. Yetisiyim diye. Kimi gorduysem yaziyorum valla
Alkollu pamugu koy. Kuruyuncaya kadar beklet bacaginaBiz de p.tesi olduk asimizi ates yapmadi ama biraz huysuzluk oluyo ara ara bacakalrinda top oldu asi yerleri kolonyayla ovaladim ama hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?