2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyo aceba?
Diş kaşıyıcı Zürafa Sophie aldım, onunla bayağı bir oyalanıyor, oyun halısında asılı çıngıraklı oyuncakları çok seviyor. Bir de bileğine taktığım sozzy bileklik ve çorap var, daha önce paylaşmıştım,onlarla vakit geçiriyor. Benim kız biraz sesli oyuncaklara düşkün, ses yapıyorsa seviyor.

bebeğiniz için hangi alışveriş sitesini tercih ediyorsunuz?
çok soru sordum sabah sabah
E bebek ben de sevmiyorum, online değil ama mağaza alışverişi yapıyorum sadece. Online için aradığım şeye göre değişiyor, kıyafet genelde Carter's alıyorum, onları İnstagramda bir kadından alıyorum hep, onun haricinde Lcwaikiki online güzel, hemen geliyor. Bir de son 1 haftadır Aliexpress'e dadandım, acaip ucuz ve çeşit çok. Yalnız ürünler hep Çin malı, o yüzden dikkatli almak lazım. Biberon, beslenme gereçleri gibi alışverişi de genelde N11 den yapıyorum.

Hepsi aynı yaa. Aynı şeye bakmaktan sıkılıyorlar. Salincaginin tepesinden sarkan oyuncaklardan sıkıldı bi ara çıkarıp renkli mandallar astım bi kaç gün onlara baktı

Aaaa, süper fikir! Böyle DIY (Do It Yourself) aktivitelere, oyunlara çok açığım. Yaratıcı şeyler çok ilgimi çekiyor.

Oglum bana kustu

Damadı küstürdün, ne ettin bre zalim kadın?

Yarim saat anneannesine birakip bir isimu halletmeye gittim geldimki yüzüme bakmiyor ben giderken uyuyordu geldimki suratini asmis bakmiyor gulmuyor cok üzüldüm aldim kucama bakmiyor bana

Valla benimki do it yourself diil "do it ananem" oldu biraz o da bizi böyle antin kuntin şeylerle oyalardi küçükken. Birde rahmetli derdiki çocuğun yediği helal giydiği haram. Giyim oyuncak çok kısa süreleri kullanılıyor gerçekten.. bizde alıp duruyoruz nereye tıkacaksak

Yarim saat anneannesine birakip bir isimu halletmeye gittim geldimki yüzüme bakmiyor ben giderken uyuyordu geldimki suratini asmis bakmiyor gulmuyor cok üzüldüm aldim kucama bakmiyor bana

Oy yavrum ya, küsmemiştir annesi naz yapıyordur. Ay böyle düşündükçe Eylül sonu ben işe dönmek konusunda iyice daralıyorum. Bebemi alıp dağlara kaçacağım

Kardeş olur, kuzen olur. Daha giyilir belki bu ciciler. Valla ben rahat 1 yıldır kendime harcama yapmaz oldum, eskiden maaşı yatırırdım resmen, şimdi kızıma alıyorum. Çokta keyif veriyor, Allah hepimize tadını aldırsın.

Sifir ateş bizde hic olmadı uyku yapmadi
Masallah, ne güzel :)

Biz de p.tesi olduk asimizi ates yapmadi ama biraz huysuzluk oluyo ara ara bacakalrinda top oldu asi yerleri kolonyayla ovaladim ama hala ayni
bizim de şişlik oldu. 28 saat oldu ama hâlâ huzursuz. Sanirim diş huzursuzlugu ile aynı zamana denk geldiği için böyle oldu..

Geçmiş olsun.
Bizde ateş olmadı.
İlk 6 saat inanılmaz uyku hali oldu. Sonrasinda çok şiddetli agrisi oldu yavrumun. Öyle ki gece yarısına kadar (asidan 18 saat sonrasina kadar) çığlıklar atıp, saçlarını, kulaklarını çekiştirerek ağladı minigim.
Mecbur calpol verdim agrisi geçsin diye.
1 saat içinde rahatladi kuzum.
Şimdi azalmış olda da yine huzursuz.
Büyütmek kadar büyümek de zor anlaşılan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…