- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.101
Pamuk yastik. Tukurugu yanlis kacar duz hayatta yatirmam. Bazen sut yada mama geliyor.Yatırırken basının altına birşey koyuyor musunuz yoksa dümdüz yatağa mi yatırıyorsunuz?
Beni oyuncak yerine koydu zaten.Kizlar bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyo aceba?
Beni oyuncak yerine koydu zaten.Benim annem hem anne hem oyuncak, hem asci vs........ Uzar gider
Diş kaşıyıcı Zürafa Sophie aldım, onunla bayağı bir oyalanıyor, oyun halısında asılı çıngıraklı oyuncakları çok seviyor. Bir de bileğine taktığım sozzy bileklik ve çorap var, daha önce paylaşmıştım,onlarla vakit geçiriyor. Benim kız biraz sesli oyuncaklara düşkün, ses yapıyorsa seviyor.Kizlar bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyo aceba?
E bebek ben de sevmiyorum, online değil ama mağaza alışverişi yapıyorum sadece. Online için aradığım şeye göre değişiyor, kıyafet genelde Carter's alıyorum, onları İnstagramda bir kadından alıyorum hep, onun haricinde Lcwaikiki online güzel, hemen geliyor. Bir de son 1 haftadır Aliexpress'e dadandım, acaip ucuz ve çeşit çok. Yalnız ürünler hep Çin malı, o yüzden dikkatli almak lazım. Biberon, beslenme gereçleri gibi alışverişi de genelde N11 den yapıyorum.bebeğiniz için hangi alışveriş sitesini tercih ediyorsunuz?
çok soru sordum sabah sabah
Hepsi aynı yaa. Aynı şeye bakmaktan sıkılıyorlar. Salincaginin tepesinden sarkan oyuncaklardan sıkıldı bi ara çıkarıp renkli mandallar astım bi kaç gün onlara baktı
Oglum bana kustu
Yarim saat anneannesine birakip bir isimu halletmeye gittim geldimki yüzüme bakmiyor ben giderken uyuyordu geldimki suratini asmis bakmiyor gulmuyor cok üzüldüm aldim kucama bakmiyor banaDiş kaşıyıcı Zürafa Sophie aldım, onunla bayağı bir oyalanıyor, oyun halısında asılı çıngıraklı oyuncakları çok seviyor. Bir de bileğine taktığım sozzy bileklik ve çorap var, daha önce paylaşmıştım,onlarla vakit geçiriyor. Benim kız biraz sesli oyuncaklara düşkün, ses yapıyorsa seviyor.
E bebek ben de sevmiyorum, online değil ama mağaza alışverişi yapıyorum sadece. Online için aradığım şeye göre değişiyor, kıyafet genelde Carter's alıyorum, onları İnstagramda bir kadından alıyorum hep, onun haricinde Lcwaikiki online güzel, hemen geliyor. Bir de son 1 haftadır Aliexpress'e dadandım, acaip ucuz ve çeşit çok. Yalnız ürünler hep Çin malı, o yüzden dikkatli almak lazım. Biberon, beslenme gereçleri gibi alışverişi de genelde N11 den yapıyorum.
Aaaa, süper fikir!Böyle DIY (Do It Yourself) aktivitelere, oyunlara çok açığım. Yaratıcı şeyler çok ilgimi çekiyor.
Damadı küstürdün, ne ettin bre zalim kadın?
Jokerden bir sorun yaşamadım cnmBİZİMKİ SIKILDI OYUNCAKLARINDAN EN ÇOK SEVDİĞİ AYICIK.. O DA TÜYLÜ DİYE VERESİM GELMİYO AĞZINA SOKUYO
SERVET HARCAMIŞSIN OYUNCAĞA
Ebebeğe tövbeliyim
bi daha asla almam ordan.joker den memnun kaldıysan bende bakayım
Diş kaşıyıcı Zürafa Sophie aldım, onunla bayağı bir oyalanıyor, oyun halısında asılı çıngıraklı oyuncakları çok seviyor. Bir de bileğine taktığım sozzy bileklik ve çorap var, daha önce paylaşmıştım,onlarla vakit geçiriyor. Benim kız biraz sesli oyuncaklara düşkün, ses yapıyorsa seviyor.
E bebek ben de sevmiyorum, online değil ama mağaza alışverişi yapıyorum sadece. Online için aradığım şeye göre değişiyor, kıyafet genelde Carter's alıyorum, onları İnstagramda bir kadından alıyorum hep, onun haricinde Lcwaikiki online güzel, hemen geliyor. Bir de son 1 haftadır Aliexpress'e dadandım, acaip ucuz ve çeşit çok. Yalnız ürünler hep Çin malı, o yüzden dikkatli almak lazım. Biberon, beslenme gereçleri gibi alışverişi de genelde N11 den yapıyorum.
Aaaa, süper fikir!Böyle DIY (Do It Yourself) aktivitelere, oyunlara çok açığım. Yaratıcı şeyler çok ilgimi çekiyor.
Damadı küstürdün, ne ettin bre zalim kadın?
Yarim saat anneannesine birakip bir isimu halletmeye gittim geldimki yüzüme bakmiyor ben giderken uyuyordu geldimki suratini asmis bakmiyor gulmuyor cok üzüldüm aldim kucama bakmiyor bana
Kardeş olur, kuzen olur. Daha giyilir belki bu ciciler. Valla ben rahat 1 yıldır kendime harcama yapmaz oldum, eskiden maaşı yatırırdım resmen, şimdi kızıma alıyorum. Çokta keyif veriyor, Allah hepimize tadını aldırsın.Valla benimki do it yourself diil "do it ananem" oldu birazo da bizi böyle antin kuntin şeylerle oyalardi küçükken. Birde rahmetli derdiki çocuğun yediği helal giydiği haram. Giyim oyuncak çok kısa süreleri kullanılıyor gerçekten.. bizde alıp duruyoruz nereye tıkacaksak
Bondigo nun titrek arkadaşım eşek var. Favori oyuncağımiz bebek arabasina da takiyoruzKizlar bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyo aceba?
Valla bu aralar o bana uyku egitimi veriyorUyku eğitimi deneyen var mı kızlar?
Malesef devam...Günaydın anneler... Emdirdikten sonra hala gaz cikarttirmaya çalışıyor musunuz . Ben uzun zamandır biraktim
Kilo gidecekse seve seve :)Ah ben de oyle diyordum olmayayim diye ama iyki olmus.. Siskinligim tamamen indi,dedikleri gibi zayiflamani da hizlandiriyormus.. Rahatlikti tabi kafa rahatti ama boyle sonuclar alinca dedm tmm hadi affediyorum:))))
Ben daha kahvalti yapamadim yaİstanbul'da hava bugün çok güzel, esiyor efil efil.
Bebemi uyuttum,şu rüzgar kesmeden balkonda bir kahve keyfi yapacağım.
Göz edenin kahvesi beyaz masa örtüsüne dökülsün bak!
Merhabalar,
4.ay aşısı ateş yapan var mi?
Kaç saat sonra ateşlendi?
Kaç dereceye kadar yükseldi?
Kaç saat sürdü?
Bir de bu asi çok uyku yaptı mi?
Biz sabah 9.30 da olduk asimizi. Henüz ateslenmedi. 13 saat oldu.
Ama anladığım kadarıyla agrisi var.
Boşuna ilaç vermek istemiyorum.
Cevaplar için şimdiden tesekkurler...
Masallah, ne güzel :)Sifir ateş bizde hic olmadı uyku yapmadi
bizim de şişlik oldu. 28 saat oldu ama hâlâ huzursuz. Sanirim diş huzursuzlugu ile aynı zamana denk geldiği için böyle oldu..Biz de p.tesi olduk asimizi ates yapmadi ama biraz huysuzluk oluyo ara ara bacakalrinda top oldu asi yerleri kolonyayla ovaladim ama hala ayni
Geçmiş olsun.Benim minnoşta yaptı, yaklaşık 6-7 saat sonra ateşlendi, 38 e yaklaştı ama 38 olmadan başladım önlemlere. o gece sürdü, hatta ertesi gün öğleye kadar filan da, yani ortalama 24 saat sürdü bizimki. uyku yapmadı bizde, tam tersi huysuzluk yaptı, uyutamadım doğru dürüst.
ben de ilaç vermedim, ömce yavaş yavaş soydum, serinlettim vücudunu, sonra aldım hafif serin bir duşa soktum, uzun uzun yıkadım. sonrasında da ince giydirip yatırdım. Ateşini de sürekli kontrol ettim o gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?